Съпруги, чиито мъже пътуват 17

• 27 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Въъъ следобеда много сте тихи бе тука . Наздраве  на всички и на това сме с Габи тази вечер   chef
Лека нощ мацета до утре.  Sleeping

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 22:27 от liliqn

# 661
Добро утро мацки  ooooh! никой снощи не е писал.че и досега сутринта ,що така  newsm78 .

# 662
Здравеите на всички!Наистина няма никой тук newsm78?Лили,мерси за кафенце и закуска!Снощи излязох с моите мацки на по бира.Тук така напича,че съм разпънала чадъра на терасата!Лек ден,момичета и момче  Hug

# 663
Рени  Hug всички са за ъгъла според мен .какво е това от вас днеска бре.почивате ли си или какво  newsm78

# 664
Да ви пожелая хубави събота и неделя...

... и аз като мъжете ви няма да съм в къщи няколко месеца... поне съм си в БГ де... морски съм обаче...  Crazy

# 665
Здравейте момичета и момче,наистина мног сме си почивали.Аз снощи пак нямах Интернет,а днес ходих на работа.Преди малко се прибрах и реших да намина да ви видя.Добре че лили е сложила закуска,че не све останали гладни.Аз мисля да хапнем сега с мъжо и малко да си почина,че ме чакат едни морски приключения утре и в понеделник,но като минат ще ви се отчета.

Приятен обяд!

# 666
Здравйте и от мен.На всички пожелавам хубави почивни дни.Така трябва.Похапвайте, почивайте и .. за новата седмица трябва да сте готови.Хубави емоции ви пожелавам.

# 667
  • Varna
ТайфЪтЪЪЪЪ Hug
Нали Мъжете Не Плачат Hug Ти сигурно няма да си по нашето Черноморие newsm78 а по ЮжнУтУ. Ами то там по топлУ, кО сЪ чудя и аз.....
МАМЕ Hug
Каква шЪ гУ играЙш два дена бе? Морска сирене, морска Пиратка....или пак бач а Hug
Аз се прибрах, чак сега, като излязох преди обяд и сЪ цопнах у нас преди малко. Ама след малко пак излизам, имам среща със момите от Овнешкия- със тях си правим виждане, май newsm78 всяка седмица. Със вас за съжаление не съм се събирала. Weary
Хайде, сега ви слагам едно морскУ каЙве, че и аз пия и след малко си бия камшика

# 668
Привет Hug Hug Hug,
мама Р Hug,каква работа днес ooooh!Благодаря за обяда  bouquet
Делта Hug, какво стана с котето,помогна ли му храната? Peace
Нали Мъжете Не Плачат  Hug
Момичета Hug,гледам аз тук повторение на футболни съпруги и си мисля що не направят предаване за моряшките съпруги Crazy, тогава може и да започнат да уважават малко повече моряците и семействата им Flutter

# 669
  • Шоколандия

Много съм руса, щях да ви почерпя с тях в по- ранния следобяд, но ме хвана музата по чистенето и почнах да търкам с един препарат фурната и решетката й. Че досега ...

# 670
Това с музите за чистенето много ми хареса.Пращайте ги насам.Чакам с нетърпение.

# 671
Ехууу мацкитеее ко си правите.аз бях на гости на пица и бира сега се върнахме и даже изкъпах Габито .хайде де се изгубихте бе  Rolling Eyes

# 672
  • Varna
ЕЙ, Мъ На прибраФ сЪ Hug Hug Hug
Ами кО да ви кажа, много хубаво си искарах, голям смях и веселия. И бебе имаше със нас и едно детенце на 7. Те двечките така се гледаха, че не разбрахме, че около нас има малки деца. Бяхме на Турския. Да знаЙтИ, не съм ги водила аз там, те искаха Simple Smile
КИАРЧЕ Hug
Тая храна хич не я гледа, толкова я обикаля, назландисва, бута, чак вечерта я изяде. Явно много гладен е бил. Но няма никаква полза за сега.
Имам муза май за миене на прозирци, ама дали ще е със менИ тая муза до утрЯ newsm78 Ич нИзнам Rolling Eyes Сега включих Пенето да изпере, тъкмо ще изсъхнат дрехите до утрЯ и ще мога да мия прозорци. Само да не си биЙ камшика и музака ми както аз днеска, че цял ден ме нямаше. Отдавна не съм отцъствала толкова много.
Фурната и тя чака мене newsm78
ЛИЛЧЕ Hug
Ти прочете де съм била. Все у дома, все у дома, ето, че и на мене ми се отвори парашута, така по дълго да съм ОФФ Grinning

# 673
  • София
Ми дай боже повече поводи за излизане каке, аз пък имам гости и се залисах с тях. Ама днеска на обяд малко ми прилоша. Преди да завали,  нали става един нетърпим задух, та и на мен нещо не ми стигаше въздуха и те така  #Crazy
Остави тия прозорци, всеки ден валииии.
Лиле, радвам се че си разпуснала малко и ти.

# 674
Ето ме и мен!Прибрах се и аз -излязох в 14 ч.и чак сега се телепортирах в къщи.Разходки в морската!И аз днес смятах да мия прозорци,но...оферти за разходки не пропускам Simple Smile На всички много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт