Съпруги, чиито мъже пътуват 17

• 27 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Лека нощ мацки  smile3524 ,хади да нанчоним

# 676
  • Varna
Компаниятаааааааааааааа newsm68 newsm68 newsm68
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУ newsm47

Така ми се спииии, а все се събуждах през ноща. Вчера си казах, че ще спя поне до 9 часа днеска, понеже станах много рано вчера а и не ми се ставаше. Така сладко спях. А през ноща хем ми се спеше и все се будех, що ли така newsm78 и сега очите ми зачервени кЪт на караконджул. И ми се спииии, а не мога да заспя.....

# 677
  • Шоколандия
Делти, много лошо, че така не можеш да заспиш.... Опитай да удариш един следобеден сън, поне малко да те пооправи...

Аз днес съм на прословутото обучение в Сабуей.... Така че не знам кога пак ще ви навестя ...  bouquet Hug

# 678
Добро утро на всички!ДЕЛТИ мерси за закуска   bouquetИ на мен клепача ми почти затворен.И аз като теб снощи  newsm78 А и ме събуди смс на моичкия.Времето едно мрачно навън.Сега ве4е си пия кафето и ще се вихря из къщи,но ще ви наобикалям  Simple Smile

# 679
Ейц ейц Каке супер сакуска  Joy благодарим.и както са ти казали опитай днес да поспиш то и времето ако е кофти поне си почини.мани и прозорците ,че кат гледам може пак да завали.аз почвам да си оправям къщата да поизчистя ,че и да готвя трябва ама незнам какво а за обяд трябва да има манджа за малката .и с това готвене отделно за дребния пък съм все пред печката   chef .ама кат си дойде тати му ще го запиша на кухня.хади хубав ден мацета.

# 680
Здравейте момичета,да се разпиша и аз.Нали през този уикенд съм много работна.То интересното ще е утре,тогава ще ви опиша преживелиците си.
Аз май писах,че на "Ропотамо"  Дискавъри снимат възстановка по истински случай на нападнат от пирати индийски кораб в Аденския залив.Наели са кораба,има си екипаж и т.н.За да са сигурни,че няма да стане гаф,защото все пак е танкер,искат всеки ден да му се прави инспекция,да не вземе нещо да се запали.А утре ми сервираха,че ме искат на борда в 6 часа и ще ходя с тях в морето.Та затуй съм морска русалка тези дни.Когато приключи всичко,ке споделя впечатленията си.
Делти,много хубава закуска.Благодаря.
На мене за съжаление не ми идва никаква муза и няма да чистя тези дни.
Приятен следобед. Hug

# 681
  • Varna
Е, Мамеееей, Hug
Ще имаме от тебе от първа ръка сведения, кой кЪт нас Душейй newsm44
Ти да не мислиш, че имам муза за чистене и аз. Изпрасках една прахосмукачка, прибрах прането и това е. Вчера сготвих и ошетах, без прозорците. Днеска само хвърлих във Оптимумчето пилешки хапки, а печеното пиле оставих за Диването, че то не обича пилешки хапки.
Едно ми е заспало, ама едва ли ще си легна. Зяпам Chаnel History-един от любимите ми.
А ти утрЯ шЪ си и във мУретУ newsm10

# 682
Нали времето е хубаво,пък е и неделя.Сигурно момичетата са навън и затова е доста пусто т темичката ни.Ние готвем вечеря,че децата ще идват на гости.Вчера на мама момичето си взе поредния изпит,я малко да почерпя.

Приятна вечер. Hug

# 683
Браво на Маминото момиче   bouquet .страхотна почерпка.а на мен днес ми взе акъла един фризер -ама чистене падна абе разсипах се пак.и сега се чудя  newsm78 яде ми се нещо ама незнам какво.случвало ли ви се е.ама хич на идея си нямам ,но ми се яде  Thinking

# 684
  • София
Минавам да ви кажа здрасти. Сутринта ми беше гадно, ама сега уж съм добре.

# 685
  • Varna
ШАНИ Hug
КвО ти имаше бе?
МАМЕ Hug
Все така да ги взима изпитите. Благодаря за почерпката.  bouquet
Аз, обаче понеже съм скръндза и не обичам да черпя, не споменах ни за взетите му изпити, ни за приема във новия университет smile3503
Гледам днеска две корабчето има във пристанището и то не е такова едно тъжно и самотно като сираче и ми е едно ведро на душицата. Сега им пуснаха и светлинките.

# 686
  • София
Връщах поръчката, ама имаше кръвчица, та се шашнах доста.От носа ли се стекло от къде ли не знам.
Маме забравих да честитя на щерка ти взетия изпит все така да е и да имаш поводи за веселие.
Делти, а ти защо си трайкаш бе спУдели!

# 687
Шани звънни на лекаря си и му кажи .момичета аз сега кът оправя децата и съм намислила една салатка с една ракийца отдавна не съм пила ракиджоса .да видим кък ши я понеса  Laughing
Аз тук от мойта дупка нимога да видя нищо   smile3506

# 688
  • Varna
Ами, де да знам бе
Не ми се бият барабани нещо. Изпити, взел ги е и това е. Нормално е. Завършил, приет отново, пак нормално.  Всеки е различен, нали знаеш.
Ти сега по добре ли си Шани?

# 689
  • София
Ами по-добре съм, във вторник съм на редовен преглед та тогава мисля да се оплаквам на доктора. Ще видим утре как ще е сутринта.
Лили, внимавай с рекиджоса да не плашиш после тоалетната щом не си пила много отдавна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт