отзиви за 6 соу и 143 соу

• 22 288
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • София, център
Здравейте, на есен ще имам първокласник.  Мисля да го запиша в 6 ОУ София. Ще съм благодарна за малко отзиви - кои учителки ще поемат първи клас за учебната 2012/2013, както и като цяло за училището.

И аз съм в същото положение, до сега обаче не можах да се добера до информация!

Моля, ако някой има, да я сподели!

# 46
  • София
Още една майка на първокласничка за 6 ОУ тази година. И аз се надявам на някакво инфо за учителките на първи клас тази година  Praynig.

# 47
  • София, център
Повдигам темата отново, за да попитам пак дали някой има информация за учителите, които ще поемат 1-ви клас за 2112/2113 година.

Благодаря.

И напишете нещо де! Едва ли пък ничие дете не учи в 6-то в 4-ти клас в момента! Мооооля!

# 48
  • София
Запис Twisted Evil.
По същия въпрос.

# 49
  • София, център
Хайде де, напишете нещо за 6-то ОУ!

Моля, моля, моля, моля!

# 50
Повдигам темата, за да събера информация на 1-ви клас през 2013/2014 с 6-то ...

# 51
  • bulgaria
Аз също се интересувам от г-жите в 6-то и по-точно за Маргарита Косьовска. Моля за мнение.

# 52
  • София
Това което аз разбрах е, че освен Кьосевска  ще има 3 нови учителки , които ще водят 4 паралелки първи клас. Никой не знае кои ще са тези учителки все още.Нови ще са.

Пишете впечатления от училището и от всичко ,което се сетите.

Това което мен ме притесни е факта ,че момичетата от първите класове  ще учат на първи етаж , а ще ходят до тоалетна на втория етаж.Тоалетната на момчетата е на  първия етаж.Има само две тоалетни.Малкото стълбище ми се видя тясно,стръмно.............

Другото нещо ,което ме притесни влезнах в класните стаи на първия етаж ,където ще бъдат първокласниците- мирише на старо дърво вътре.Има миризма на стара къща.

На горните етажи има направен ремонт и стаите са прилични ,но парите не са стигнали за долния етаж на първите класове.Това ми обясниха.

# 53
Привет!

На мен ми предстои да местя дъщеря си там от новата учебна година. Тя сега завършва 2ри клас в друго училище, т.е. в 6то ще е от 3ти клас. Има ли някоя майка тук с дете на същата възраст в това училище - препоръчайте, моля, клас, учителка, споделете впечатления .. Благодаря!  Peace

# 54
  • София
2 Bad, моята дъщеря е колкото твоята. Сега е 2-ри клас и сме при г-жа Коларова. Това за мен е най-добрата г-жа. Когато се записвахме в 6-то, ни я препоръчаха и не съжалявам. Г-жата държи на всичко - учебен материал, дисциплина. Препоръчвам я с две ръце  Peace .

# 55
Много ти благодаря за отговора, Sweety_lady! Разкажи малко повече за училището - харесва ли ти базата, обучението, децата разбират ли се по между си?

# 56
  • София
Като цяло базата е старичка или поне на 1 и 2 етаж, където моето дете учи. На третия етаж правиха ремонт и доста добре. Обучението е на ниво, поне гарантирам за нашата г-жа. Дъщеря ми ходи на занималня - там са децата от всички втори класове - и по нейни думи класовете са на почти еднакъв материал, 1 до 2 урока напред или назад, зависи от учителя. За след 4-ти клас нямам наблюдения. За инциденти ако имаш предвид, досега поне аз не съм чула. Е и в нашия клас има 1-2 по-буйни (по-щури по-скоро) момчета, но г-жите се справят с тях и няма оплакало се дете.

# 57
Благодаря ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт