Попътен вятър на порасналите ни деца - 5

• 27 128
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мама Тин, браво на детето. Сега ще чакаме новини за шестицата и за изпълненото желание  Hug
Айша, къде бе душо без теб на сбирка, че чак се съмнява даже  Laughing
Стеф, заслужило си е детенце отличния. Все така да и върви.
Ванче, мила, бързо да изгониш тия вируси, ама ха. В интерес на истината аз рядко боледувам, но качествено и все лятото ми се случва  newsm78
Лелче, не се ядосвай на децата, те са на настриения. Свиркай си, ще им мине. И Ангел е на фаза- майка ми е досадница, ама хич не му обръщам внимание  Joy
Ричко, майка ти е права. Не си заслужават нервите и то преди въобще да се е случило нещо. Флаш е написала това, което каза и Ангел. С нейното момче са в един поток. Голям зор беше да учат икономика с чуждоезиково, сега много съжаляват. Скъсаха ги от зор тия две години. Ние също ревем тая сесия.
Флаш, ще се справят момчетата. Голями мъже са вече. Само ме е яд, че полагат усилия, а повечето преподаватели се гаврят с тях  Twisted Evil
Само да споделя, на контролния преглед доктора каза, че всичко е ок. Благодаря за подкрепата ви, момичета. Още един момент на изпитание премина. Благодаря на Господ с добър край.
Прегръщам ви и ви пожелавам прекрасни почивни дни  Hug

# 76
abet,миличка аз съм във фаза досадница отдавна Grinning А пък съм толкова мила и сладка  Mr. Green

# 77
  • Варна
Аз съм ваш'та леля под нови правила имах предвид броя на сесиите. Само в УНСС от тази учебна година 09/10 сесиите са 3 а не 5 както бяха досега и както са навсякъде в другите ВУЗове. Т.е. имат зимна редовна, лятна редовна и годишна поправителна сесия. Няма двете зимна и лятна поправителна както досега. На годишната поправителна могат да отидат с максимум 3 изпита от двете предни сесии. Конкретно сега 2ри курс учат финанси двата семестъра при един господин който масово не допуска децата на редовния изпит. И повечето автоматично имат по две поправки само при него... Може би при някои студенти това няма значение, имат висок успех и не се притесняват. Но май не са много... Имаш 1 шанс да си вземеш изпита и не стане ли-прекъсваш. Имат по 5-6 изпита на сесия и останалите също не са за пренебрегване. Онзи ден имаха изпит - има 2ка... а учил и писал. Отишъл да пита защо има двойка, госпожата му казала, че не и е харесало първото изречение и въобще не е прочела по-нататък какво е писал. И той онемял. Сесията тази сега лятната е 2седмици, имат изпити през 2 дена.
Поне по мое време не беше така...
Абе, трябва много учене а поне моя син е на приливи и отливи, първия семестър се беше амбицирал и и ги взе/без финансите естествено/. Сега ще видим.
Аз съм писала, че той много се притеснява от баща си. Моя мъж не може да проумее, че някой може да учи и все пак да има двойка. За него е непростимо небрежното отношение към училището/и към работата естествено/. Опитвам се вече колко години да му обясня, че не останалите хора/и детето:-)/ а той е изключение и затова в неговата студентска книжка има 6ци отгоре до долу... без успех.
Е,...цял ферман изписах. Simple Smile Ама пък се оплаках:-))
ri4ko тази любов големи поразии прави понякога. Говори с него, все ще намериш начин, нека не се отказва от още учене...

# 78
  • София
Flash* , кажи на мъжът ти прочете малко във форума на УНСС и по- точно този в потока на нашите синковци. Ще разбере, че повредата не е в нашия телевизор  Naughty
На Ангел в групата са много амбициозни деца. Буквално се депресират при по- ниски оценки. Познай сега как се чувстват, като повечето са на ликвидация........ по финанси разбира се.
Затова написах, че се гаврят с децата. Не защото са си наши / все пак не съм майка на всички/ а защото наистина учат, за да ги късат  Crossing Arms
Ангел отиде преди малко на изпит по маркетинг, дано се справи, за да ни останат пустите финанси само на главата  Praynig

# 79
  • Варна
Стискам палци на Ангел, Гого е бил от 2часа в първата група. Резултатите чак на 1ви.

# 80
Момичета привет  Hug
При влизането във форума , получавам съобщение-предупреждение, за вируси  Thinking Thinking
Като се има предвид , че работя с компа , много се замислям.
mama Tin , браво на детето  Peace
Аз съм ваш'та леля , не се притеснявай , още е рано .
stefani6 , те това е младо майче - вече второкласничка Crazy
За големите деца ......,  хем им досаждаме , хем ни търсят Heart Eyes
Flash*,  мисля си , че синът ти допълнително се притеснява от големите очаквания от страна на баща си.
Знам ли , поговори със съпруга си , кажи му , че безусловната любов е богатството на всеки родител.Това са нашите деца , те се справят така както могат / това не е оправдание за ужасния мързел от време на време  Wink / ,а ние го обичаме такива каквито са .
ri4ko, това с любовта - мани , мани . На пред последното идване на сина ми в България , се залюби с едно девойче , тръгването се оказа ужас! ooooh!
По едно време  мислеше всеки месец да пътува Shocked но му казахме да си купува билетите сам Naughty
Албенка , супер е ,че всичко при вас е наред - успех на изпитите!

Ей, много изписах ,казвайте за сбирката. Естествено , че всички са поканени Hug
Предполагам , че ви е по удобно съботен ден. Казвайте , чакам предложения .
Ако прецените в делничен ден - няма проблем.

# 81
Flash*  - това за сесеите и в СУ е така - ние защо си трием раните - за съжаление не знам, че на поправителната няма павмо на повече от три изпита да се явява, че то нашта с тия  6 изпита по висша математика за годината при това по два изпита /задачи и теория/  направо не ми се мисли май като се замисля, при това положение ще повтаря, не ми се вярвяа да си вземе и втори семестър всичките изпити и ако има такова условие за 3 изпита на поправителна сесия...

# 82
  • София
Момичета здравейте,
тия дни търча като луда и разнасям гневни молби, нотариални покани и т.н. да се размърда Кокинов и да плаща по-бързичко, че лошо му се пише.Мотае ме с разни обжалвания от септември до сега.Нямам нерви вече.Хубавото е, че от два дни след търчане и изнервяне се връщам в комплекса, навличам банския и слизам на басейна, опъвам се на шезлонгите и релаксирам.Няма жива душа, кой да ме притеснява и е страхотно.Свалям си и безалкохолни коктейлчета, фрапенца и т.н...................хубаво било, представям си колко ли по-хубаво е да се в собствена къща с басейн.Все пак при нас рано или късно ще сваря и друг да се припича по шезлонгите................за жалост. Изчистили са хубаво, водата я подгряват и държат на 23 градуса, приятно е. Михаела е в екстаз, тя умира за басеини и сега поне няма да давам луди пари, за да ходи другаде, има си го в къщи.Много е щастлива, виси с часове, скача във водата, прави разни дивотии....................сега и е паднало.
Това е около мен. Събота и неделя ще събирам сили, нерви и слънчеви лъчи за да имам сили в понеделник да хуквам отново в люта схватка с Кокинов.

# 83
  • София
Е, защо тези черни, мрачни мисли?
Вярно, че специалностите са трудни и изпитите тежки. Но все си мисля, че няма да ги оставят да презаписват курса. Все ще ги въртят и сучат и накрая ще им лепнат по една тройка.
Поне по мое време беше така - за сепетември можеше да имаш само 1 изпит. Накрая почти всички го вземаха, помрънкаме малко, помолим се и така.
А като е толкова трудно в специалностите им, не могат ли да се прехвърлят друго?
Ричко, не се отчайвай. Нека младежа отиде в Бургас, догодина и проекто-снахата може да учи там. Хем и бабата ще си има компания, хем и децата няма да бъдат по квартири. Каквото има да става, ще стане, няма да ни се размине.
Мери, явно много хубаво си почивате с Михаела. А в басейна пускат ли и външни? В смисъл да и идват приятелчета на гости. Така няма да обикаля по улиците.
Аз докато пишех и си мислех за тебе. Минаха ли изпитите в 7 кл?
Кокинов дано се задейства и да си плати дължимото. Жалко, че няма да му бръкнат в джоба и няма да го осети.

# 84
  • Варна
 Simple Smile Пожелавам ви хубава почивка сега събота и неделя.

# 85
Понеже се наложи да изляза спешно и вчерашното ми писание е малко - тъжно.
Какво да се прави - искахме тоя институт на ни сега. Аиша относно вземането на изпити ,няма такова ама  моляти се изпитай ме и др. такива направо им казват за септември (това за СУ), в групата на дъщеря ми уедно момче не му е стигала 1 точка та са го изпитвали допълнително. А в ШУ на наша позната дъщерята е отличничка при това задочничка - може ли да си влачат по "найси" изпита до завършването няма ограничения.
ri4ko - не се притеснявай на пробните изпити, децата изкарват винаги по ниски оценки - защото не са организирани и под каква форма ще им бъдат въпросите, за следващите нещата са по добре.
Нашата се издъни на пр.изпит в ВИНС - станало и лошо и прекъснала на 1 ч. - колкото толкова.
А дилемата - Свищов или Бургас - няма смисъл да се говори - просто в СВ. само ще учи и никаква реализация - докато в Бс винаги може да поработва по нещо и нощния живот е по добър ( предполагам) . Тези връзки, тези връзки - понякога объркват нещата.
Мери радвам се да чуем, че си накрачка от вземането на паричките- наистина ти желая по спокойно да го караш вече - рано или късно нали ще доойдат, че то нервите които си изхабила не се купуват с нищо.
Честно да си призная ти завиждам благородно за басейна  друго си е да си в комплекс, чистичко и комфортно все едно на почивка, аз макар и лично да не съм голям фен на плажа и басейна.
При нас има такива комплекси - но цените им са доста високи и режийните им ти излизат все едно си на хотел.
Пожелавам ви приятен уйкенд .

# 86
  • София
Да, сложно е следването. Високи изисквания, стремеж на преподавателя да изкара предмета си най-важен и др. подобни. Но аз все си мисля - нищо лесно няма на света. И на нас ни е било трудно в ученето, просто е минало време, забравили сме притесненията.
Сега и в работата пак ни  е трудно, не винаги става на нашето. Но така е по-интересен живота.
Както казваше дядо ми - че то, ако беше лесно нямаше на нас да се падне.
Ще се справят децата, ще си вземат изпитите и после - почивка.
Ходенето на Ани в Германия засега се отлага за октомври.

# 87
Ico vze matematikataaaaaaaaaaaaa Grinning s troikaaaaaaaaaaa newsm68 newsm44

# 88
Браво на Ицоо! Hug

# 89
  • София
Ico vze matematikataaaaaaaaaaaaa Grinning s troikaaaaaaaaaaa newsm68 newsm44
Браво на момчето!
Пожелавам да си вземе всички изпити от веднъж - оценката няма значение, нали е взет.
И на другите студенти го пожелавам от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт