Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 090
  • 691
  •   1
Отговори
# 435
  • на село
Здравейте,ужасно ми хареса дългата пола на момичето,което я е показало,но аз като съм малко едричка се чудя дали ще ми отива.

# 436
 GagaMaga , може ли да ми кажете ка става пазаруването от този сайт , търсих тема в Пазаруване от чужди сайтове, но не намерих ... много съм боса в това и до сега не съм го правила сама ! Благодаря предварително   bouquet

# 437
Полите в магазина, както писаха момичетата са свършили още вчера.
Моята също не е от там. Peace

# 438
Аз да се похваля с нещо което не е за гардероба ,ноооо много се кефя.  Party Преди 2 седмици неможах да си включа пресата за коса, която важна част от моето ежедневие и естествено понеже беше минала само една година от гаранцията, накарах милото да я закара на поправка в сервиза на фирмата. Пресата ми е Ремингтон ето тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09034680. Обадиха се онзи ден, че е готова и за мое учудване не са я поправили, а са ми подарили по-новия и по-скъпия модел, чисто нова -ето тази http://remington.bg/product/presa-za-kadrene-i-izpraviane-na-kos … -sleek-curl-s1052.. Много и се радвам понеже това в БГ рядко се случва  Heart Eyes Похвал  Flutter

# 439
GagaMaga , може ли да ми кажете ка става пазаруването от този сайт , търсих тема в Пазаруване от чужди сайтове, но не намерих ... много съм боса в това и до сега не съм го правила сама ! Благодаря предварително   bouquet

Не съм сигурна че ти разбрах въпроса  newsm78
Пазарува се какво във всеки друг сайт - влизаш в сайта, регистрираш се и после започваш да пълниш кошницата. После плащаш с карта или Пей пал и чакаш  Laughing

# 440
  Благодаря , то аз не се изказах правилно ... имах предвид последния сайт  www.newlook.co.uk . Аз не съм сигурна дали ще се справя и това което ме интересува е каква трябва да ти е картата , смисъл дали става с дебитна ?   

# 441
Да усетих се, че е за него Simple Smile
Ето с тези можеш да платиш (кредитни или Пейпал):

How can I pay when shopping online?
We've tried to make it as easy as possible for you to shop online at New Look, so we accept Switch/Maestro, Solo, Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, PayPal, the New Look Store card and the New Look Gift card as payment types

# 442
  • София
То и аз съм от високите и всички дълги рокли, особено китайските, българските и т.н., ми стоят някак малко поокъсяли... НАскоро видях една мадама по витошка с достатъчно дълга рокля - до земята и бях почти сигурна, ч е беше Иля, за малко да я спра да я питам... Както и да е - сега нали е модерно дълга рокля до земята да се носи със сандали като джапанки. Много ми харесва, да ама, като роклята не стига до земята, седи много бабешко и грозно... За това нося ниските обувки с късите поли, а токчетата - задължително с дългите... Какво да се прави - съдба!

Както и да е, искам да попитам тук, намирали ли сте по магазините готини офис костюми, които да седят вталено, младежки (не като на леля от 70-те) и същевременно ръкавите, полите и панталоните им да са достатъчно дълги за висока жена. Все попадам на сака, на които ръкавът им е на 3-4 пръста над китката ми, докато в раменете са ми тесни, а в талията потресаващо широки. Също и на панталони, които не стигат до началото на обувките ми, а би трябвало да покриват тока поне до средата. И на поли, които трябва да са до коляното или до средата му, а на мен ми стигат на 20 см над него... И започват да ме убеждават продавачките колко хубаво ми седят тези дрехи (да не говорим, че ако някак се наместя в някое сако и не е с 4, ас 2 пръста над китката ми, то пък ми е гол кръста... Пък не съм на 15 години или не работя като компаньонка...

# 443
# 444
От кой магазин се сдобивате с тези поли,май само аз не съм разбрала Embarassed

# 445
  • Все на втория етаж
Ами не знам, аз съм такъв тапишон, че направо...Племенницата е на 7 год. и е почти колкото мен висока. Ама съдба, какво да правиш. Още не са измислили начини за коригиране на височината  Mr. Green Но вероятно ще се сдобия с пола, като вашите.

п.п. Ама наистина Иля, къде зачезна? Не съм я засичала скоро никъде. Не че имам време да чета и други теми, но все пак, бая време не съм я мяркала из форума. Rolling Eyes

# 446
  • София
Аз да се изфукам с нова дъъълга рокля. Довечера ще я снимам. Толкова е дълга, че чак се влачи, а на мен винаги са ми били къси такива рокли. И то не че съм безумно висока (172см) ами съм малко несъразмерна  Laughing Краката ми са много дълги за сметка на торса, който е по-къс. То това по принцип не е недостатък, но когато си взимам рокли и поли и ги наместя на талията да са си на мястото ми идват до глезена, че и по-нагоре  ooooh! А тази е чудна и беше само 35лв. Взех си бледо лилава на цветя. Имаше и коралова и сива. Май утре ще ходя за още една  Laughing

# 447
Аз да се изфукам с нова дъъълга рокля. Довечера ще я снимам. Толкова е дълга, че чак се влачи, а на мен винаги са ми били къси такива рокли. И то не че съм безумно висока (172см) ами съм малко несъразмерна  Laughing Краката ми са много дълги за сметка на торса, който е по-къс. То това по принцип не е недостатък, но когато си взимам рокли и поли и ги наместя на талията да са си на мястото ми идват до глезена, че и по-нагоре  ooooh! А тази е чудна и беше само 35лв. Взех си бледо лилава на цветя. Имаше и коралова и сива. Май утре ще ходя за още една  Laughing

За мен тази, която остава Grinning

# 448
# 449
Честито, момичета!

ето моите последни нещица
рокля
ризка
и обувки, Милейди благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт