Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 157
  • 691
  •   1
Отговори
# 345
Маци убивам те за чантата . Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil / не я виждам хубаво но да не е PVC   Thinking /

# 346
Здравейте момичета, редовно гледам новите ви придобивки  Simple Smile  Специално към Лу - полата ми събра очите, моля за адреса на магазинчето  Praynig

# 347
Маци убивам те за чантата . Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil / не я виждам хубаво но да не е PVC   Thinking /

Виждаш ли Лу - има и по-зли от мен  Crossing Arms Аз искам само да те обера  Mr. Green

# 348

Виждаш ли Лу - има и по-зли от мен  Crossing Arms Аз искам само да те обера  Mr. Green

Аз от любов бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Wink Whistling

# 349
ЛУ ти просто за поредн път ме заби  Shocked Евала  Heart Eyes Къде живееш  Whistling

от мен скромно -колани http://prikachi.com/files/1628862c.jpg

# 350
Лу, имаш моите адмирации, страхотен стил  Heart Eyes

ЛУ ти просто за поредн път ме заби  Shocked Евала  Heart Eyes Къде живееш  Whistling

от мен скромно -колани http://prikachi.com/files/1628862c.jpg

VIKI, би ли споделила, откъде е златният колан, 6-ти подред в "скромната" редичка  Party

# 351
Лу, ти и тази бабичка ще ни спрете сърцата от злоба и завист....Не  е редно просто  Twisted Evil Heart Eyes Чантата е просто възхитителна!

♥VIKI♥, скромно не върви с броя и вида на тези колани  Wink

Аз днес видях една маца, облечена в божествена лилава рокля и още по- неприлично прекрасна чанта в този цвят, ама беше много кисела и зла и реших да не си правя опити да я питам от къде са.....Сега ще диря из пространството нещо такова, защото не мога просто да не ги купя  Crossing Arms

# 352
Последен спам  Blush.Миледи страхотен аватар няма как да не го отбележа просто като го видя и всеки път с удоволствие изяждам нещо сладко без капка угризение./няма ми запетаята/ newsm78

# 353
  • Belgium

И аз те обичам  Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes

Не е PVC, въпреки че имаше и такъв модел, ама е мноого странен, не мога да го възприема.

Тази е предимно лак и малко кожа  Laughing Бая е шаренка, ама мене нали ме знаеш, че съм луд на шарено се радва  Crazy

Вики, така като чета, ще се изнеса да живея в чужбина  hahaha

Да ти имам "скромното" - много хубава колекция колани. Аз много харесвам, но почти никога не се престрашавам да си купя и аз не знам защо.

Милейди hahaha какво да ти кажа, мое да е дърта ама е талантлива  Crazy

*Scarlet* балгодаря, чак пък стил, каквото ми грабне окото, взимам  Grinning

sne ще ти пиша ЛС  Peace

# 354
ЛУ не не те пущам  Hug Благодаря момичета   Heart Eyes
*MILADY* на аватара ти ене  ли един модел от ANTM ?
коланите са от ибей, *Scarlet*  златния е на Dorothy Perkins

# 355
Лу, отново страхотни неща с имаш Hug
Вики, голямо богатство от колани Hug
Очила от мен
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=295274&cat=7118

# 356
Лу,тъкмо недоволствах ,че се загуби ,а то имало защо Hug
Чанта е много яка(явно и вдете тея дни сме пазарували червени чанти Mr. Green)

ето ви още малко снимки с модела от аватара на Милейди -цяла фотосесия има за списание V Magazine Peace

http://coolhqpix.blogspot.com/2010/01/fat-women-models.html

aз си чакам след малко новите неща и после ще се похваля Flutter

# 357
  • София
Леле Лу, събираш ни очите тук!  #Crazy
И аз искам да знам за полата  Grinning

# 358
  • София
Хаха, ако се разбере адресът на Лу предчувствам как ще се заформи масов женски бой пред вратата... аз скромничко, само 4-5 неща съм си набелязала за крадене  Laughing

# 359
  • Belgium
akemi ще ти пиша ЛС  Wink

Обаче ще им взимам комисионна на тия магазини вече, ама-ха  Crossing Arms hahaha

Тиа  Heart Eyes, любима моя, чакам с нетърпение твоите красоти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт