Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 466
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Забравих да кажа,че съм в Ст.Загора-т.е. голям град.

# 451
  • София-Велинград
Рени преди две години,не си бях получила детските тогава бяха -38лв,20 за голямото дете и 18 за малкото,или обратното беше,не помня точно...
Но исках да кажа,че когато отидох в социялните,там ми казах ,че ще си ги получа за три месеца на куп,е не ги получих.Само за два,така и им подарих един месец,т.е. 38лв,....

# 452
Цитат
Не си в грешка. Няма майки от областните градове, които да си получават парите по пощите.
Търговище е областен град и има банкомати  Laughing има и майки, които си ги получават по пощата и досега не са имали проблеми, а ние още се молим на банкоматите   Praynig

# 453
  • в пустинята
има ли майки които взимат чл 43,моля пишете има ли инфо?

# 454
има ли майки които взимат чл 43,моля пишете има ли инфо?
Aз съм една такава майка.
Не искам да те обезкуражавам, но напоследък тези пари ги получаваме след детските надбавки, а не заедно с тях, както беше.
Мисля, че за този месец още никой не ги е получил.
Дано съм била полезна.

# 455
За Разград-Експресбанк  няма. другата седмица нов късмет. ooooh!

# 456
Какви са тия груби приказки? Незабравяйте, че може да се съберем на протест на 1.06 пред Народната библиотека в 10.00 ч. Стига сте се обиждали една друга. Всичките сме на един хал!!! Когато не сме доволни от нещо- трябва да си го кажем... заедно!
http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html
 Money

# 457
Не можах да разбера до днес има ли преведени пари в някоя банка ?

# 458
# 459
Зам.-социалният министър даде и друго обещание - да бъдат изплатени всички детски надбавки. Надеждите са допълнителните 146 млн. лева, които ще сбъдат дадени на МТСП, да решат проблема до края на годината, "за да няма изчакване и напрежение, което се създаде". "Ние правим всичко възможно да дадем приоритетно парите за детските надбавки и парите, които касаят семействата", посочи още Симеонова.

# 460
Къде в София ще се събират майки?Нещо неможах да разбера  newsm78

# 461
  • Linz
Вече си мислех, че са ми спряни детските- винаги съм ги получавала най-късно до 20-то число. Сега виждам, че въобще не ги изплащат. Но не мисля, че трябва да вземат от пенсионерите, за да дадат на майките.

# 462
Пари ИМА! Просто държавата  в момента ги краде от децата ни! Хайде да не бъда толкова крайна-"взема ги на заем". Парите се въртят на краткосрочни депозити-седмични, двуседмични и дори 48 часови.  Някакви предположения кой получава лихвата? Thinking  Въпросът ми е напълно аполитичен.

# 463
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.bgpetition.com% … .html&h=e38de
присъединете  се

напомняме на всички майки,които са загрижени за своите деца и искат по- добро бъдеще за тях ,че на 1.06.2010год. от 10 часа пред националната библиотека в гр. София ще се състои среща на представителите от градовете!нека да защитим децата си на техния празник !

Не стига,че детските надбавки са смешни като сума ,не стигат дори таксата за градина да се плати на едно дете ами и не ги изплащат редовно.На какво унижение сме подложени всички майки в собствената ни държава.

настояваме за определяне на точна дата за превеждане на социалните помощи на майките! Ние разчитаме на тези пари и имаме право да знаем кога ще ги получаваме!

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 00:33 от geridodo

# 464
Пари ИМА! Просто държавата  в момента ги краде от децата ни! Хайде да не бъда толкова крайна-"взема ги на заем". Парите се въртят на краткосрочни депозити-седмични, двуседмични и дори 48 часови.  Някакви предположения кой получава лихвата? Thinking  Въпросът ми е напълно аполитичен.

И аз мисля така!  Peace Въртят си парите,а ние чакаме,а ни лъжат,че нямало пари.
Днес пардон вчера в Бургас в 17ч нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт