Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 495
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
монтана-пощенска банка-няма

# 646
Карлово - ЦКБ - има

# 647
За Бургас някой да има инфо?

# 648
# 649
здравейте-за РУСЕ дави кажа какво научих!звънях на соц.подпомагане-детски няма и не се знае кога ще има-ето телефона ако някой иска да се обади-82-55-84

# 650
не знам дали знаете,но се организират протести на майки за утре-в цялата страна!като чета из другите форуми доста градове няма да получат и днес детски!така,че-всичко от нас зависи-ако си мълчим ще ни тъпчат!1 юни-10 часа пред общините по градове-за София пред МС!

# 651
за враца някакво инфо

# 652
Едните казват едно,други те друго.На кой да вярваш?Само на сметката когато пише"недостатъчна наличност"!

# 653
karina11111 , благодарности.  Heart Eyes
Вярваме ти.  Sad
Отивам да проуча дали в Русе утре ще има протест.  ooooh!

# 654
не е вярно че е имало преводи във Варна в петък поредната лъжа за да се оправдават въртят парите на децата ни в банките до тоя извод стигам

# 655
chibi-аз съм от русе-няма да има детски-ето обади се тук-82-55-84-ако ти кажат нещо друго пиши!

# 656
Разбира се, че не е вярно! Сега се обадих на пресцентъра на АСП - София. Едва днес ще бъде направен превод за Варна! Но по кое време, не се знае!

# 657
относно протеста-В РУСЕ-ЩЕ ИМА-УТРЕ 10 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНАТА!не се плашете от дъжда!

# 658
относно протеста-В РУСЕ-ЩЕ ИМА-УТРЕ 10 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНАТА!не се плашете от дъжда!
Мерси!  Heart Eyes Спести ми ровичкането из форума. Ще направя всичко възможно да дойда .  Peace

# 659

Общи условия

Активация на акаунт