Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 495
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • София-Велинград
За София къде се събираме утре,защото ще съм с малката,и искам да знам място и час.Моля майките от София да напишат!!!!!!!!

# 676
# 677
В Хасково също няма а утре е 1 юни.Може би много майки разчитат на тези пари за да се забавляват децата им на празника но държавата ни е такава, извинете ме за израза но и управниците ни са некадърници.Поздравявам ги по случай 1 юни и нека за миг си спомнят за детството си и за дни ако са имали такива ,който майките им не са могли да им купят шоколад дори.Напред България ние сме силни!
МОЛЯ МАЙКИ НА ПРОТЕСТ!!!

# 678
http://www.blitz.bg/news/article/79929 малко извън темата но....

# 679
Във Варна няма как днес да постъпят пари по картите! Категорични са от СП-Варна!

# 680
  • Бургас
Бургас-няма,Инвестбанк.Проверявах към 12:30 часа.

# 681
  • София
В Благоевград има само детски и чл.43 без интеграционни добавки. Общинска банка. Написах го още в 10,30ч.

По   това  може  ли  да се  съди , че  детските  и чл. 43  този  път ще  ги  преведат заедно ?   В София  - Надежда , Пощенска банка  - превод няма ?

Направо  е  геройство да си  майка  днес  и в България.........

# 682
Този път наистина минаха всякакви граници Crossing Arms. Утре е 1 юни - международен ден на детето, а тези мизерници не сметнаха за нужно да платят полагащите се на децата ни помощи дори и в последния работен ден от месеца. Чудя се дали бавейки семейните помощи, си мислят че оправят икономиката на страната. Защо не си забавят техните министерски заплати #Cussing out. Този път съм наистина бясна.
И все пак не мисля, че е редно да сравняваме детските с пенсиите и да смесваме нещата. Пенсионерите също са една крайно онеправдана прослойка в обществото, в повечето случаи на ръба на мизерията Peace
newsm10 smile3501

# 683
Хора,искам да видя Пловдив Пощенска банка-има.Хайде аз не съм в града и не мога да проверя.Имам само1лв.за билет.

# 684

Направо  е  геройство да си  майка  днес  и в България.........
Peace

# 685
  • София-Велинград
Карина при мен линка не се отваря!!!!

# 686
  • Пловдив
Хора,искам да видя Пловдив Пощенска банка-има.Хайде аз не съм в града и не мога да проверя.Имам само1лв.за билет.

няма, проверявам през 10 минути по нета.

# 687
протест в пловдив ще има ли?

не, Пловдив се присъединява към протеста в София, който има възможност нека отиде утре в 10ч. пред народна библиотека "св. св. Kирил и Mетоди"

# 688
София ОБ- все още НЯМА!

# 689
  • София
До тук със смешните им оправдания, че срокът е до края на месеца.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт