Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 497
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Колежка на мъжа ми в ТЪРГОВИЩЕ ги е получила, но не знам дали в пощата /там ги получават първи/ или в банка. В 13.30 в ДСК нямаше.

# 421
за Варна Експресбанк - няма !

# 422
Момичета ако днес към 18.00 са ги пуснали има ли вероятност утре да са ни в картите?Понеже аз една събота имах пари ама беше още в началото някаде към ноември месец:)

# 423
Малко вероятно е мила  Hug

# 424
В събота също превеждат пари, но банките работят обикновено до 16.30-17.00, мила! Така, че...

# 425
Габрово ЦКБ - няма. Проверено около 18,15 часа.

# 426
Колежка на мъжа ми в ТЪРГОВИЩЕ ги е получила, но не знам дали в пощата /там ги получават първи/ или в банка. В 13.30 в ДСК нямаше.

Обадих се на моя приятелка от Търговище, която си чака еднократната помощ за първо раждане и тя каза, че и днес не я е получила.  Аз миналият месец получих еднократната помощ заедно с детските и майчинството, така че според мен и в Търговище няма.
В Казанлък ОББ също няма  #Cussing out

# 427
Пощенска банка, Сливен - няма нищо преведено, а и няма да има днес. Моя приятелка работи там и се чухме по телефона, каза че ще ги преведат другата седмица, понеделник или вторник.
прочети в дарика

Не виждам смисъл да чета тук и там, при положение, че информацията ми е от човек, работещ в самата банка. Не мисля, че би могло да има по-достоверен източник.

# 428
Няма смисъл да ти казвам, че има значение в коя банка е сметката на приятелката ти, нали  Simple Smile А щом ти казвам, че има получили В ТЪРГОВИЩЕ, значи - ИМА! Работя в медия, а брат ми в Областна дирекция социално подпомагане  Simple Smile

# 429
Казанлък цкб няма

# 430
Велико Търново #2gunfire Булбанк НЯМАААА #2gunfire

# 431
Чухте ли.По новините казаха ,че много съжалявали и се извинява ли на нас и децата ни,но забавянето се дължало на това ,че няма ли пари.ДОКОГА

# 432
Току що по БТВ новините казаха , че за пореден път детските се бавели поради липса на средства  #2gunfire

# 433
  • в пустинята
Чухте ли.По новините казаха ,че много съжалявали и се извинява ли на нас и децата ни,но забавянето се дължало на това ,че няма ли пари.ДОКОГА
това означава че няма да е и другата седмица

# 434
Няма смисъл да ти казвам, че има значение в коя банка е сметката на приятелката ти, нали  Simple Smile А щом ти казвам, че има получили В ТЪРГОВИЩЕ, значи - ИМА! Работя в медия, а брат ми в Областна дирекция социално подпомагане  Simple Smile

Е как са ги получили в Търговище, като току-що по новините казаха, че детските се бавят, защото няма пари, НО ще бъдат изплатени? Аз съм родом от Търговище и мога да се обадя на още 5 приятелки, но знам какъв ще е отговорът и мисля, че няма смисъл  Wink

Общи условия

Активация на акаунт