Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 433
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Добрата новина е че майчинските ще бъдат изплатени на 1-ви юни.Излязла ми е информацията в Справки в сайта на НОИ.
Пиша го понеже знам, че някои от вас си чакаха и майчинските.

Лошата новина я знаете-детски още няма.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 08:09 от amber

# 466
скъпи майки, на 01.06.2010 в 11 часа представители на родителите от различни градове на българия ще връчат на премиера отворено писмо. всяка от вас е свободна да го подпише в коментарите към нашия блог

ако някой от вас иска да присъства - предварителната ни среща е в 10 пред народна библиотека "св. св. кирил и методи"

# 467
http://www.btv.bg/news/bulgaria/institucii/story/1606130143-Zaty … ite_nadbavki.html

Някоя от вас информирала ли се е от първа ръка дали тези бележки ще се изискват и за децата, които вече получават детски и дали за бебе на 3-4-5 месеца ще се изисква всеки месец, тъй като на тази възраст имунизации се правят почти всеки месец?

# 468
http://www.btv.bg/news/bulgaria/institucii/story/1606130143-Zaty … ite_nadbavki.html

Някоя от вас информирала ли се е от първа ръка дали тези бележки ще се изискват и за децата, които вече получават детски и дали за бебе на 3-4-5 месеца ще се изисква всеки месец, тъй като на тази възраст имунизации се правят почти всеки месец?

Такава бележка ще ти трябва, когато отидеш да си преподновяваш документите за детски.

# 469
Благодаря,Франческа!

# 470
  • в пустинята
майки   който може нека да пише до СЕИЗМОГРАВ СЪС СВЕТЛА ПЕТРОВА сега.още тази вечер да се повдигне темата

# 471
майки   който може нека да пише до СЕИЗМОГРАВ СЪС СВЕТЛА ПЕТРОВА сега.още тази вечер да се повдигне темата

Некои участвахме в СеизмограФ и лично си говорихме с министъра.
Още сме в законовия срок, въпреки 30-те си ст. в портмонето.

И пак да си кажа- тук сме много силни, смели и ербапи. Заканваме се, размахваме стрелящи емотикончета и кълнен като ...., но като преведат парите и ни се усмири гневът и за протести и за петиции и отворени писма забравяме....до следващия месец.
Колко от вас излязоха на протестите? 10 души!

# 472
три. в ямбол бяхме точно три майки с три деца на протеста

# 473
  • в пустинята

Некои участвахме в СеизмограФ и лично си говорихме с министъра.
Още сме в законовия срок, въпреки 30-те си ст. в портмонето.

И пак да си кажа- тук сме много силни, смели и ербапи. Заканваме се, размахваме стрелящи емотикончета и кълнен като ...., но като преведат парите и ни се усмири гневът и за протести и за петиции и отворени писма забравяме....до следващия месец.
Колко от вас излязоха на протестите? 10 души!
а в пловдив 5

# 474
  • Mediterraneo
Цифрите са повече от показателни...

# 475
Според мен се получава така с протестите,защото преди да се пишат петиции трябва да се обсъдят подробно исканията,за да може всички да са съгласни с написаното.Едва след това може да се прави протест. А сега какво стана-събраха се няколко човека,написаха една петиция без да попитат никой за мнение и очакват 1000 човека да ги подкрепят.Ако бяха пуснали една тема да се обсъди всичко и тогава да се действа щеше да има повече подкрепа.

# 476
поне направихме честен протест на граждани, без да сме маша в ръцете на поредния политик, трупащ дивиденти. и не смятаме да се предаваме. ако можете да го измислите по-добре - това само ще ме зарадва

# 477
как така няма пари скъпи майки,като те са заложени в бюджета за 2010 год.? та това  е  смешно и близко до разбиране. ooooh!

# 478
  • в пустинята
Според мен се получава така с протестите,защото преди да се пишат петиции трябва да се обсъдят подробно исканията,за да може всички да са съгласни с написаното.Едва след това може да се прави протест. А сега какво стана-събраха се няколко човека,написаха една петиция без да попитат никой за мнение и очакват 1000 човека да ги подкрепят.Ако бяха пуснали една тема да се обсъди всичко и тогава да се действа щеше да има повече подкрепа.
абе хората протестираха без да предопреждават никой за това че някой си ИЗВЕРГ отряза краката на КУЧЕТО МИМА и ЦЯЛАТА СТРАНА  ги подкрепи.точно по този начин се даде гласнос на проблема.не е нужно кой знае какво да се обсъжда ПЕТИЦИЯТА,майка седна и я написа и ви я предостави да е прочетете без да е накарала никой на сила да е подписва.ама все сте НЕДОВОЛНИ.ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА-ЕДНА РАБОТА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЪРКА.така че тя вече е разбъркана а пък ние ще се опитаме да я оправим.а пък вие продължавайте да намирате КУСУРИ на тези които искат да ви помогнат и спрете тогава да се оплаквате че нямате ДЕТСКИ

# 479
да на това мнение съм и аз. за Разград излязоха- 20 майки,а и Русе  се представиха чудесно.И не е въпроса;колко излязоха?А , доказаха много.Докато други стояха и нищо не правиха,но плачеха ,че нямат пари. Peace

Общи условия

Активация на акаунт