Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 323
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
това е телефона на дсп младост 02/973-62-30

# 601
Боже, като чета мненията, ми се иска поне един от българските управници да се порови тук и да види до какъв хал са докарали българските семейства- толкова хора нямат дори пари за хляб и разчитат на тези мизерни 35 лева, които обаче напоследък никой не знае кога ще бъдат преведени!!! Confused Confused Confused Имам чувството, че умишлено опъват нервите ни докрай! Ние, колкото и жалки да изглеждаме в стремежа си да получим нещо, което ни е гарантирано със закон от държавата, все пак сме електорат, та, скъпи управници, бъдете сигурни, че ще се срещнем с вас по изборите!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Мила ,те за целият си мандат ще се наядът и после няма да им трябва друг,както е с всички останали де,които ще доидат след тях

# 602
За ОББ Нова Загора-няма детски!
Някой знае ли дали днес ще има превод?
Ако може тел. за връзка със СП в НЗ

# 603
егати антикризисните мерки те  се уакаха този път  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 604
# 605
някой знае ли нещо за свищов?

# 606
За Казанлък днес няма да има вече така ще е всеки месец.

Наистина ли?  Cry Аз чакам и майчинство и детски от социалните  #2gunfire

# 607
току що се обадих в соц Асеновград и казаха ,че днес ще има детски ,но по късно

# 608
И аз,и аз,и аз-божеееееееееееее,как се радваме!

Честито!!!!!! На всеки такава радост в най-скоро време.......

Моя позната имаше преведено майчинство навреме, тя също е към Пощенска банка....Да не би самите банки да бавят парите?????

mirka8008, SANDS, vilito1982, mimoza86, iliama, mamenceto1970, k.marina, Kalinkata, Sigy, ASITA5, nadia_k81, rymit0, blizneta, daniela gaidova, Galkaa, kristina(1986), veronik666, byba75, ralica_s, merag, stolilia, katinaF, gogo_mimi, daqna_diqnova, Danito, GOSSIPGIRL_S, kleo_78, galla_777, bekis, хулиганка, rainichka, Неделина, gag, sergo2479, eti_74, genoveva.dimitrova, mi6a81, ti6iela, mimozka_78, VeselkaM, aleks_2005, lili_pld, zhivka miteva, tania81, eleonor4e_85, iva_05, valq shopova, Мила 84, maya_20  (+ 18 Скрит/и) и 59 Гости преглежда(т) тази тема.

По посещаемост темата се конкурира с темата за днешната матура по математика за 7 клас........

# 609
  • Стара Загора
Не  вярвам банките да ги бавят, ако беше така инфото от социалните нямаше да е достоверно. Не знам все пак.
ПИБ - Стара Загора няма Sad

# 610
Аз търча между двете теми!
Приятелката ми няма детски  и майчинство-Пощенска-Слатина.

# 611
Малко извън темата,но поздрави за майките с повече от 1-2 деца.Много се радвам като видя ,че има доста от тях.Аз съм с 2 ,но имам голямо желание за трето.

# 612
Стара Загора  ЦКБ - няма!
Това вече на нищо не прилича!

# 613
  • Karlovo
И в Карлово още няма .Това за ДСК .

# 614
Пощенска-Плевен-нищо няма.

Общи условия

Активация на акаунт