Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 338
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • София,у дома.
И аз,и аз,и аз-божеееееееееееее,как се радваме!
За коя община в София,става въпрос?И аз съм към пощенска банка,но няма пари по сметката ми.

# 586
За Казанлък днес няма да има вече така ще е всеки месец.

# 587
АЗ СЪМ ЛЮЛИН НА ДСК НЯМА

# 588
И аз,и аз,и аз-божеееееееееееее,как се радваме!
За коя община в София,става въпрос?И аз съм към пощенска банка,но няма пари по сметката ми.

Aз съм в община Витоша.

# 589
Дружба ДСК-няма.
Красота!

# 590
  • Пловдив
Пловдив - пощенска  - няма.
Намерих нещо в нета:

ЩЕЛИ ДА РЕЖАТ ПАРИТЕ ЗА МАЙКИТЕ
 07:07 | Автор: admin | Категория: Последни новини
Парите за майките може да бъдат орязани. Те ще се определят вече не на база заплатата през последните 12 месеца, а за 2 или 3 г. назад. Това е една от 35-те антикризисни мерки, които финансовият министър Симеон Дянков дава на работодатели и синдикати за дискусия в петък, научи "Стандарт". Целта е още със започване на работа жените да искат осигуровки върху пълния си доход, а не само след като забременеят. Така ще бъде прекратена масовата практика дамите да се осигуряват само 1 г., преди да родят, за да ползват майчински.
Имаме проект на антикризисен план с притеснително крайни идеи, каза за "Стандарт" зам.-шефът на КНСБ Пламен Димитров. Една от тях е намаляване на платения за раждане и майчинството отпуск от 425 на 210 дни. Няма да се стигне до това, увериха от екипа на Дянков.
СТАНДАРТ: Парите за майките може да бъдат орязани. Те ще се определят вече не на база заплатата през последните 12 месеца, а за 2 или 3 г. назад. Това е една от 35-те антикризисни мерки, които финансовият министър Симеон Дянков дава на работодатели и синдикати за дискусия в петък. Целта е още със започване на работа жените да искат осигуровки върху пълния си доход, а не само след като забременеят. Така ще бъде прекратена масовата практика дамите да се осигуряват само 1 г., преди да родят, за да ползват майчински.Имаме проект на антикризисен план с притеснително крайни идеи, каза  зам.-шефът на КНСБ Пламен Димитров. Една от тях е намаляване на платения за раждане и майчинството отпуск от 425 на 210 дни. Няма да се стигне до това, увериха от екипа на Дянков.

# 591
  • София,у дома.
Благодаря!Съседна община съм ,но при мен няма.

# 592
Русе - Инвестбанк - няма, проверих преди час.

# 593
Здравейте момичета. В сОфия - ОББ още нямам  Искам да ви питам някой знае ли телефон на социалните в Младост? Кога трябва да задеса справка и декларация за следващата година незнам - кой месец?

# 594
Някой знае ли нещо за Стара Загора

# 595
Пловдив - пощенска  - няма.
Намерих нещо в нета:

ЩЕЛИ ДА РЕЖАТ ПАРИТЕ ЗА МАЙКИТЕ
 07:07 | Автор: admin | Категория: Последни новини
Парите за майките може да бъдат орязани. Те ще се определят вече не на база заплатата през последните 12 месеца, а за 2 или 3 г. назад. Това е една от 35-те антикризисни мерки, които финансовият министър Симеон Дянков дава на работодатели и синдикати за дискусия в петък, научи "Стандарт". Целта е още със започване на работа жените да искат осигуровки върху пълния си доход, а не само след като забременеят. Така ще бъде прекратена масовата практика дамите да се осигуряват само 1 г., преди да родят, за да ползват майчински.
Имаме проект на антикризисен план с притеснително крайни идеи, каза за "Стандарт" зам.-шефът на КНСБ Пламен Димитров. Една от тях е намаляване на платения за раждане и майчинството отпуск от 425 на 210 дни. Няма да се стигне до това, увериха от екипа на Дянков.
СТАНДАРТ: Парите за майките може да бъдат орязани. Те ще се определят вече не на база заплатата през последните 12 месеца, а за 2 или 3 г. назад. Това е една от 35-те антикризисни мерки, които финансовият министър Симеон Дянков дава на работодатели и синдикати за дискусия в петък. Целта е още със започване на работа жените да искат осигуровки върху пълния си доход, а не само след като забременеят. Така ще бъде прекратена масовата практика дамите да се осигуряват само 1 г., преди да родят, за да ползват майчински.Имаме проект на антикризисен план с притеснително крайни идеи, каза  зам.-шефът на КНСБ Пламен Димитров. Една от тях е намаляване на платения за раждане и майчинството отпуск от 425 на 210 дни. Няма да се стигне до това, увериха от екипа на Дянков.
Просто ужас.Този човек полудя.Тръпки ме побиват.

# 596
Чак толкова никога не са бавили детските-СРАМОТА  ooooh!

# 597
Боже, като чета мненията, ми се иска поне един от българските управници да се порови тук и да види до какъв хал са докарали българските семейства- толкова хора нямат дори пари за хляб и разчитат на тези мизерни 35 лева, които обаче напоследък никой не знае кога ще бъдат преведени!!! Confused Confused Confused Имам чувството, че умишлено опъват нервите ни докрай! Ние, колкото и жалки да изглеждаме в стремежа си да получим нещо, което ни е гарантирано със закон от държавата, все пак сме електорат, та, скъпи управници, бъдете сигурни, че ще се срещнем с вас по изборите!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 598

СТАНДАРТ: Парите за майките може да бъдат орязани. Те ще се определят вече не на база заплатата през последните 12 месеца, а за 2 или 3 г. назад. Това е една от 35-те антикризисни мерки, които финансовият министър Симеон Дянков дава на работодатели и синдикати за дискусия в петък.

Баш умници! И декларацията ще се попълва с данни за три години назад... Crazy

...... та, скъпи управници, бъдете сигурни, че ще се срещнем с вас по изборите!!!
..изобщо нямам намерение даже Crossing Arms

# 599
Стара Загора - Пощенска банка  -  няма

Общи условия

Активация на акаунт