Отговори
# 540
  • T"A
Ех, Шаманке, така ме развълнува  Hug Нямам търпение да видя творенията ти   bouquet

Имам една молба  Praynig - ако може моята поръчка да я вземе Бръмбазела, а не Джонето, по-удобна ще е връзката  Hug

Надявам се, че не ви затруднявам в последния момент  Blush но ангажирам трети човек да ми взима поръчката, че аз не съм си в България и гледам да е възможно по-лесно за всички...  Hug

# 541
 Шаманке, ако идваш пак към Заимовата градинка, може там да се видим и да ми дадеш блузките. Нямам нищо против и с Бръм да се видим де, но понеже теб засекох под сенките оня ден:)) Не съм сигурна, че ще успеем да стигнем утре до срещата на НДК newsm78

# 542
Шаманке, ако идваш пак към Заимовата градинка, може там да се видим и да ми дадеш блузките. Нямам нищо против и с Бръм да се видим де, но понеже теб засекох под сенките оня ден:)) Не съм сигурна, че ще успеем да стигнем утре до срещата на НДК newsm78

Аз съм ти ги прибрала при моите вече  Peace

# 543
Пловдив
неделя 18.06. - Цар Симеоновата градина, центр. площад - 18:00 до 20:00 ч

Дарлин, за да се ориентирам: за централната алея на градината ли става въпрос (където се правят кърмаческите срещи) или за площада на пощата? Не че е далече от едното до другото място, но все пак...

# 544
Да де, централната алея Simple Smile Баш на същото място дето се правят кърмаческите срещи  breastfeeding

# 545
За Враца по пощата ли ще пътуват?

# 546
Днес взех нашите блузки  newsm44 Много ми харесват, дребното си гушна блузката и ще спи с нея  Laughing Само незнам защо бяха объркали офисите и се налижи да ги обиколя  Confused

# 547
  • До хладилника, който обичам
Аз съм връзкарка и вече имам тениска, кърмачески потник и кърмаческа тениска Flutter и да ви кажа, супер са Simple Smile Кафяво със светъл тюркоаз е чудна комбинация; кърмаческата тениска пък стои много красиво и може да се носи и на по-формални поводи дори.

# 548
Взех си блузките и често казано надхвърлиха очакванията ми. За първи път поръчвам, просто са страхотни. Може вече да мислим за зимната колекция. Grinning Laughing

# 549
Много са хубави тениските! Трикото е чудесно, похвалвам те, Шамане.  Wink

# 550
  • Видин
Аз пък  седя и тайно завиждам  Embarassed Чакам заветният понеделник...

# 551
Шаманче, блузките са страхотни!!!! Днес ги взехме от Иви и за втори път съм очарована - материята е супер мека, много са удобни, цветовете са чудесни (макар че предпочитах по-свтлички),  по-свободни са ми както ги исках и изобщо едно голяяямо БЛАГОДАРЯ и много целувки от нас!  Heart Eyes
Иви ми показа и другите моделчета и чак съжалих, че не си купих от всички по една.  Само на моето момиченце не съм и уцелила размерчето, но нищо .... то скоро няма да се отбиваме и ще си ги носим по-натам  Grinning Ако случайно ти останат някакви бройки от детските моля те да ги обявиш, за да си вземем размер 80  Praynig. Още веднъж  Hug

# 552
Шаманката, надминала си себе си Mr. Green

Който не пожела кобинация кафяво със синьо може само да съжелява - ибийствена е Peace

# 553
mama_gali, да ми драсне един телефон на лични, че довечера ще може да си ги вземе  Peace

# 554
  • Mediterraneo
Аз успях дори да сефтосам блузата  Heart Eyes Мъъъъничко съм разочарована, че не е в кафяво и синьо, че ми е любима комбинация, но и сивите са прекрасни. Поздравления, Шаманич   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт