Отговори
# 690
Шаманке, благодаря ти,че облече дори мен! Почти идеален е потника! Peace  bouquet Hug

Благодаря и на Нели!  bouquet

# 691
Шаманке, моя позната се влюби в кърмаческите блузи - дадох й да носи тези с логото на ЛЛЛ - лятната кърмаческа от миналата година (червената) и сивата зимна. Искам да те питам, дали има останало нещо от К2 - С или М? ако има, вземам веднага!!

# 692
  • Видин
Искам да уточня, че досега никой не се е загледал в надписа  "Внимание, кърмачка" и затова за следващата колекция искам голям стикер с подобен надпис, който да се лепи на челото  Crossing Arms hahaha

# 693
Аз малко късно виждам темата, но да попитам - има ли останали някакви дамски тениски р-р С и детски р-р 98?

Забравих таткото - р-р М. Ако половинката на Усмихнатото няма да носи неговата може да се възползваме Whistling

Имам дамски С, кърмаческа К1 също. Детски 98 май имаше също, но тъй като забравих (отново  Rolling Eyes ) да ги кача от колата, ще пиша пак довечера

Кърмаческата вече не за нас, поне с кърменето навън се справихме  Mr. Green , но тениска - дамска и детска (ако има) ще взема Peace

# 694
Привееет момичета хайде и тук да пусна снимка на бодито със супер силата.Малко кофти стана ,ама това ми беше единствения шанс преди да го намаже с пюре  hahaha А и бързах да се похваля,колко съм доволна,страхотно ушито,страхотен памук.Не се раздърпа както други такива които съм купувала.Веднага се усукват на една страна след първото пране.
Яд ме е че бяхме позакъсали с паричките и неможах да си взема и за мен нещичко ама нищо.

Ето го юнака,с който гордо разходихме бодито и всички минаващи мами любопитно надничаха да прочетът  Grinning Искам да благодаря на Шаманката за труда,и на Усмихнатото че търпеливо ме изчака да се натутам да си взема поръчката  Hug

хубав ден ви желая   bouquet

# 695
  • София
Очевидно може би много съм закъсняла, но дали има кърмаческа блуза К1 размер L или XL?

# 696
От К1 имам една последна Л размер, но без плитка, което не е голям проблем  Wink

# 697
 А детски останаха ли? Ако има 74 и 86?

# 698
  • София
Ник: Златна_г

град:София, кв Младост 2

кърмаческа К1 без плитката.

Какъв цвят е К1? Ако имаш детско боди р-р 62 от Д2 или Д3 ще искам един брой.

# 699
  • Видин
Таковата...срокът изтече преди 2 месеца  Rolling Eyes

# 700
Таковата...срокът изтече преди 2 месеца  Rolling Eyes
Аманитка Шаманката си пласира последната бройка (малко по нагоре)   Peace

# 701
  • София
Все пак ще хвана последния влак  Wink

# 702
Хайде утре да опиша пак останалото и да си кажете какво искате, защото в момента Теата спи и не смея да шушкам много   Rolling Eyes

# 703
Аз пък искам да купя боди "Кърмаче-манияче", ако на някой вече му е малко - 74-ти размер Peace

# 704
  • Видин
Аз пък искам да купя боди "Кърмаче-манияче", ако на някой вече му е малко - 74-ти размер Peace
Че то има ли такива? Rolling Eyes Или от предни колекции?

Общи условия

Активация на акаунт