Студ скова страната, ЮЛЧЕТА надуват ни главата!

• 28 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Дуци, Яна е чак на 19ти, но пък аз съм на 2ри, току виж решило да идва тогава  Laughing

Марто и него го хвана дрисъка, явно нашето  е вирус, баш пък сега ли.

Анна щом е вдигнала такава висока температура - ще се оправи по-бързо и вероятно без усложнения. Не я мислете стотинката, може и да не я видиш.

# 121
Здравейте!!!
Аз не съм писала от има -няма година  Embarassed
Честито на всички очакваши бебета. Направо и на мен ми се прииска, но няма начин - не съм се нарадвала на Елена още  Heart Eyes
Иначе ние сме горе долу добре: памперс няма от 2 мес. - слагам само през ноща. Бибата преди месец я "изяде кучето" и само се повтаря това - вече по-рядко, но голяма драма се оказа. Най-вече с обедното заспиване - но вече е добре. Говори много- преговаря, обяснява се, проси си бонбонки, не е скучно  Laughing
Ноември месецбяхме 10 дена в болница - пиелонефрит - с висока Т, на 2 антибиотика, истински ужас преживях- оказа се от срастване на срамните устни, инфекция, която е тръгнала нагоре. Още се борим с бактерийки в урината и пием сиропи. Не съм и подавала док. за ясли -трябва много да я пазя и от настинки. Не сме слагали и посл. пентаксим.
Аз започнах работа от 2 седмици - и това е драма, сърди ми се, че ходя "а уабота". Гледат я баба и и баща и, аз 2 дена в седм. съм на половин ден. Много ме търси и плаче ако не съм край нея. Надявам се да отмине скоро.
Толкова от нас.
Дано малката Ана бързо се оправи с тази "итинка". На Яна искрено съм се смяла, а колко хубави са порасналите дечица...
Аз ще кача снимки да видите пораснало Ели.
Чао за сега  Hug

# 122
Дуци, не даде ли Дуфалак? Ще помогне и няа да навреди.
Успех утре! Дано бързо се оправяте!

и Сами изкара ужасен вирус. От цялата група в яслата останаха здрави 5 деца в понеделник. Толкова зле не съм го виждала, то бяхаужасни кашлици, температури, а хремата-река. Още е кисел и не яде. На антибиотик е, разибра се. Но и снощи имаше Т, а е болен от петък.

С говоренето хич го няма. Вие цели поеми редите Laughing

Хрис, и твоята не е лесна с това възпаление. Пожелавм скоро всичко да е минало.

Дещо, айде ,скоро да се похвалите с бебче и леко раждане Hug

# 123
Бързо да оздравяват болничките! Praynig Hug
МАЦКИ, ХАЙДЕ В СЪБОТА НА КАФЕ ПО ЖЕНСКИ, ОТ 14ч. ...В COFFEE HOUSE СРЕЩУ ЧЕРВИЛО, ДО ГРАДИНКАТА. Който ще идва, моля да ми пише на лично или в скайп.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=644b90d174ab2489cba6369f189d7 … c3132d7a5d62e930d

http://www.programata.bg/?p=69&l=1&c=1&id=4107

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 10:26 от rapunzel

# 124
Еее, хайде в онова с готиното кафе, Кофи хаус ли беше, хевън ли newsm78 Дето си говорихме страшни истории Laughing Аз ще дойда, брой ме.

Дени, не се давало разхлабващо в такива случаи. А и брат й беше с разстройство, при нея се съмняват, че е вирус и ако дам Дуфалак не знам къде ще му излезе края. Абе деликатна е ситуацията, много ми е спестовно детето ooooh!

# 125
Напоследък не съм ви наглеждала, ама сега ядем ябълки и се сетих да ви пиша колко е смешна Ноеми - ако са с кората ги яде като резен диня, и обелката си остава отдолу точно като на динята Crazy

Иначе във фейса сте видели - уикендите хайманосваме, през седмицата яко бач Confused Даже утре петъшно са ми сложили една среща 9.30-17 Rolling Eyes

# 126
Видели сме, видели сме и пушек ми излиза от ушите от завист  Twisted Evil Тези днешните пейзажи особено, с мостчето  Heart Eyes
И Ели така яде ябълката  и домата, после оставя или хвърля обелката и казва с най-артистичната физиономия /която е взела от кака си/ - "Дадост" /гадост/

# 127
Анна днес изака монетата  newsm44
И е цялата в пъпки, от високата температура предполагам.

# 128
Днес ходих пак на доктор, ама най-вероятно няма да го бъде бебенцето  Cry Утре съм на Доплер, но не храним надежда. Стои си на 5-6 та г.с. и няма пулс.
Божа работа, но все пак ми е мъчно  Sad

# 129
Роси, не знам какво да кажа... Ходи ли за второ мнение?

Дуци, разгеле Simple Smile

Николета вече нарежда изречения системно. Най-добра е в заповедните Simple Smile

# 130
 Aelia   Hug  Hug  Hug

# 131
  • София
Тъкмо се зарадвах за Анна и прочетох за бебчето на Роси Sad Много съжалявам  Cry Все пак се надявам утре да се разбере, че е имало грешка  Praynig

Хрис, пиелонефритът наистина е много коварно заболяване. А каква е прогнозата, дали с израстването ще отмине проблемът или ще трябва все да се пази от настинки?
ДеЩо, значи всеки момент чакаме благи вести  Mr. Green А защо пишеш, че те е страх - нещо конкретно ли е (примерно заради болката или за семейството как ще се орпавят, докато си в болницата, нещо такова) или просто те е обзело това чувство с неясна насоченост?

Дари се разсополеви и няма да можем да скиторим по парковете в близките дни, жалко. И за срещата обаче не знам дали ще се класирам, макар че е мамешка, щото съпружието иска баш в събота да си носи дъската на ремонт, да си купува снегоходки и да си слага дискова спирачка на колелото  Twisted Evil

# 132
  • София
Aelia  Hug

Браво на Анна !!!!!!!!!  Simple Smile

# 133
Дуци, супер, сега ще ти олекне  Hug

Роси, съжалявам  spoko

Николета вече нарежда изречения системно. Най-добра е в заповедните Simple Smile

Това все едно за Катето се отнася. Преди няколко дни заби баща й, който й пускаше детско с обяснението "тати, няма звук"  Laughing

Тя вчера ни изненада, като само пожела да ходи на ясла сутринта  Shocked

Ще видим днес как ще е потеглянето. Иначе днес ще имат тържество за края на учебната година и тя ще участва  Heart Eyes За последното поне се надяваме, щото като ни види съществува риск да дойде при нас и тя да е публика  Crazy

# 134
Аеля, не се тревожи. Преживяла съм го, но с първа бременност. Това са толкова често случващи се неща в ранна бременност. Знам, че не ви е леко, но приеми нещата от друга гледна точка. Щом така трябва да стане, добре е че е в ранна бременност.  Имаш ли някакви симптоми на бременност - напрежение в гърдите, гадене и пр.?
Прегръдка от мен, Sad

Дуци, браво на Анна. Така ще я запомня - все гълта по нещо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт