Студ скова страната, ЮЛЧЕТА надуват ни главата!

• 28 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Румито, хубаво е да ви 'видя' Simple Smile Много е порастнал малкият, а Кари е вече като истинска кака.

Тони, честита чертичка Simple Smile

Дещо, вярно ли вече е дошло времето?

Гнидка, оплаках се май с цел Simple Smile Завчера е поникнало 12-то зъбче Simple Smile Четвърти долен отпред Simple Smile

Сакси, много набожни са ни щерките Simple Smile Николета повтаря "Оле Бойе" ="Оле Боже".

Благодаря за споделените идеи за РД-та.

Много съм развълнувана - утре очаквам триколката да дойде, че в петък беше пристигнала в София.

Тия дни успях да се наспя. Бях адски уморена от 11-те работни дни с 1 почивен. Приятно е да гледам как Николета играе в пясъчника. Сякаш спират моите мисли и се пренасям в нейния свят, който е прост, спокоен и предсказуем. Като медитация ми е Simple Smile

# 106
Анна цял ден нищо не е хапнала, а трябва да се храни заради тая пуста стотинка Confused Предлагам й картофи под всякаква форма, както ни казаха в болницата, но тя не иска. Ще намразя картофи и дълго няма да ги поглеждам. Все така си поддържа температура, явно се бори с вируса Thinking
Ели като си глътна фибата ми казаха да яде картофи,нишесте и кис.мляко.Изака я на 9-тия ден,така че въоръжи се с търпение  Peace  Картофите трябва за са на пюре, слагай повече прясно мляко , но пести маслото. Успех, минала съм през това и знам какво ти е  Hug
Сещам се,че един ден бяхме на заведение и баща и си поръча ястие в което имаше топки картофено пюре-белла направено с малко пикантина вътре, много го хареса , знам че никак не е полезно, но по важно е да изхвърли стотинката, така че ако искаш опитай и това  Peace

# 107
Сакси, чакам снимки. Много ме изкефи Яна, дето се е опитала да плаши попа Joy Ние сме сватбари в събота . Да видим как ще се представи Здравко Crazy Дано не го хване инат-периода, че ще трябва да си тропкам все с него по дансинга.
Тази сутрин нещо се успа моето момче Shocked. Чак почвам да се притеснявам. Той по-късно от 7,30 не е ставал. Дали не му е избил зъба, дето го мъчи втора седмица и сега си отспива спокойно newsm78
Дуци, дано бързо се придвижи таз стотинка и да излиза, че да се успокоите. И бързо оздравяване Hug

# 108
Сакси, и аз се вълнувам от снимките, защото Илона ще е шаферка след месец. Ще сме в друг град и не знам как ще стане със спането. Не е спала в количката откакто стана на 1 година, но сега ще се наложи да я приспя вечерта в нея. Няма кой да се прибере с нея в хотела по-рано.До 1 часа ако издържи ще е супер.

# 109
Бясна съм  #Cussing out. Звънях на педи да я питам за Пентаксима, пък та ми каза , че нямало достатъчно количество за да му го бият. Имало само за малките бебета  Twisted Evil. Каза да звънна пак в началото на месеца да питам какво е полужението..............................Нямам възможност д аго купя, а и малко време  остава (нали до 2 год. трябва да се сложи ) . Май  в началото на месеца ще има скандали........................поне ще е юни и ако ме ядоса педи , директно ще се прехвърлим при друга............... #Cussing out

Дуци дано да се оправят бързо дечицата ти  Praynig

Астарта как е Илия ?

# 110
Дочкова, мерси!

Днес Анна е малко по-добре Praynig Стотинка още няма Rolling Eyes

Онзи ден купихме Пъфис от Фантастико за 19 лв. Памперс бяха 26 мисля Thinking

# 111
здравейте, и ние бяхме на сватба почивните дни в Пловдив, страхотно си изкарахме, снимки има във фейса...
Мати не го взехме защото е малко сополив, пък и бяхме много хора, сложна организация и т.н.
Дуци, дано излезе скоро тая стотинка и да оздравяват анна и пепи.  Praynig
другото е, че в църквата каза "па!" на попа с идеята да го сплаши, а после повтаряше "ауя" (алелуя) след жената, която пееше  hahaha
Дуци и аз ти пожелавам бързо оздравяване на дечурлигата  Hug
Сакси браво на Яна  hahaha

# 112
  • София
Снимките и аз ги чакам с голямо нетърпение. На моя апарат има някакви, но не мога да ги сваля. Забравила съм кабела в СФ. Тука обещаха да ми дадат един, да видим кога ще стане...   Whistling

# 113
Дуци, бързо оздравяване на малките и дано по-скоро намерите монетата  Hug

Сакси, браво на Яна, със сигурност е обрала точките  Simple Smile

Руми, много са ти сладки дечицата  Heart Eyes

Ние бяхме в Париж за почивните дни  Whistling Въпреки че бях ходила преди няколко години, макар и за малко, съм го позабравила и пак всичко ми се видя страшно красиво   Flutter Изкарахме си много добре, само дето беше голяма жега и доста се поуморихме. Снимки пак имаме над 1500, не мога да намеря време да седна и да избера  Crazy

# 114
Дуци, тая Анна е голяма бандитка  Laughing , как всичко гълта бе, то не бяха препарати, сега стотинка
Бързо да се оправят с Пепи
На ехограф ли и гледат коремчето?

Да вземем да заведем Ели, че нали преди една нощ взе да повръща, после цял ден нищо, снощи повърна веднъж вечерта и днес пак цял ден нищо, температура не е имала, само веднъж се издриска вчера, рядко си беше
Но два дни вече е на вода и бисквити и то съвсем малко, нищо не иска да яде
Не знам дали да правя накаква връзка, ама преди три дни май глътна една костилка от череша, не съм гледала дали я е изакала  newsm78 Отделно всички бяхме много сополиви около седмица-две, може вирусно да е

Не само че ще раждам, ами и може да е всеки момент, на 29ти ми е терминът, още се чудя даже как устисках до сега
В сряда бях на преглед и ми казаха, че плацентата е свежа и високо, бебето около 3200 и може още да си постои
Избрала съм си болница, в която уж ми казаха, че няма да насилват нещата, възможно най-естествено, освен това ти дават бебето за кърмене още веднага и ако искаш си стои през цялото време при теб, много искам да мине добре раждането, за да преживея и аз най-после едно първо закърмване, без да го няма бебето с часове и да знам, че са го хранили с АМ
Марто също може да бъде с мен, ако пожелая, та мисля да го ползвам по време на контракциите  Laughing
Много ме е страх де
Мерси за стиснатите палци

iucka, що толкова бързаш с тая ваксина, нали е реимунизация, вече има поставени основните, тази дето се вика може и без нея, освен това няма значение дали ще е преди две години или след две поставена, освен ако не бързаш нещо за ясли и други неща  Peace
Според мен колкото по-късно - толкоз по-добре, особено и с тия гадни коремни вируси в момента

ames, явно ти се налага, иначе защо такава дълга раздяла с децата? Аз май не бих могла, не че не бих, на мен сигурно ще ми е добре да си почина, но ще се чувствам виновна, че са далеч от мен и че ги лишавам от присъствието си, луда работа

Белинда виждате ли я? Нали е работещо момиче вече?

# 115
  • София
Тук съм бе Hug Следя ви, когато мога, но наистина не е 4есто, защото на работа по4ти нямам време за нет, а ве4ер заспивам като труп рано-рано...Днес е някакво изклю4ение...
Деси, стискам палци!
Целувки на вси4ки Hug

# 116
  • София
Румито, много са сладки дечицата  Heart Eyes

Дещо, стискам палци и дано всичко мине така, както ти го очакваш Simple Smile

Бързо оздравяване на Дуцините сладури и дано скоро се похвали за монетката  Hug

На нас също ни предстои последния прием на Пентаксима. Педиатърката от месеци ни гони за нея, но все нещо го отлагаме, че я някой е сополив, я нещо в детската, а сега с това инфо за съхранението на ваксините ...  Confused Но ще я слагаме, де - рано или късно и дано всчико мине ОК  Praynig

Аз вече съм и с двете ми момичета вкъщи, че при Билянка почнаха смесените групи и я спряхме от градина  Crazy

# 117
Дуци, днес има ли продукция от Анна?

# 118
Няма Sad За две стотинки се моля, ей Crazy
Не ми е весело хич, снощи вдигна 40, 3 Cо. Бързо я натопихме във вана с топла вода и я оставихме вътре, докато водата почне да изстива. И й дадох малко панадол, че не можах да се свържа с хомеопатката. А уж беше започнала да се оправя. Все така не иска нищо да яде, поне пие.

ДеЩо, рентгенова снимка й правиха в Пирогов.
Ти да не преносиш до юни, Яна на коя дата беше Mr. Green

# 119
Дуци, стотинката ли е причината за Т? Е гати случката....

Общи условия

Активация на акаунт