Студ скова страната, ЮЛЧЕТА надуват ни главата!

• 28 319
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ние сме ползвали клоунесата /тя така каза, че се казва  Laughing/  Мици - 0887 471 969

Иначе знаех и един готин клоун, ама не му намирам координатите.

# 661
Здравейте!
Честит рожден ден на днешните юлски сладури!
Безгрижно детство и много весели игри!

Аз още имам колебания за празнуването на РД. Нещо не ми е дошло настроение. Дано ме осени някаква муза скоро, че то не остана време. Иначе сме канени в махалата на два РД и ще видя обстановката в клубчето. А и да видим кой ще е в София тогава, че е сезона на отпуските...
А за утре остава ли срещата" при слона" ? И всъщност къде е точно слона Embarassed?

# 662
  • София
Честито на днешните рожденици!
Аз съм много объркана за рожденния ден на Яна. Мислех да го правя на открито, но сега времето ме поуплаши и вече мисля резервни варианти...  Rolling Eyes Отделно е отпускарски сезон и не знам изобщо колко деца ще се съберат...

Да ви кажа и че ще си имаме бебче догодина.  Blush

# 663
Честит 2-ри Рожден Ден на Ноеми Heart Eyes, Емилиян и Стелиян! Да растат здрави, весели и безгрижни!

Саксиииииии, знаеш ли откога те чакам да се похвалиш newsm44 newsm44 newsm44
Хайде, лека бременност и здраво бебче през януари Hug

# 664
Честит рожден ден на Емилиан на Марински, Ноеми на Майра и Стелиян на Данибон! Да са живи и здрави, много щастливи и преобладаващо послушни!  bdbaloni
Хехеее, Сакси, честито! Лека бременност и едно хубаво и здраво бебче на финала!

# 665
Саксиии честито  smile3521 !!!
 Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.

сега гледах първата страница..........ееехххх, колко се мънички тама нашите пухчета.............., а сега вече са големи дечица  Heart Eyes  Crazy

п.п Да се оплача от моя син  Crossing Arms . Точно сутринта се радвах че от два дни е абсолютно сух (дори вечер не се изпуска).
Към 11 ч.  де напишка, ама стабилна локва направи  Confused  Twisted Evil , скарах му се и му казах това което му казвам всеки път: "ще казваш на мама, че имаш пиш и ще ходим да пишаш в тоалетната, а не да се напикаеш и чак токава да ми казваш -мамо, мокро!!!" (и др. в този стил) . После взех стирката и изчистих. Преди 30 мин го сложих да си ляга, като преди това се изпишка. На детето не му се спи обаче и си се въргаля из леглото .........(аз сегнах на компа)...........и сега пристига и ми вика "мамо, пишшш" (умното ми то, разбрало мама като му обяснява  Mr. Green ). Тръгваме към тоалетната, викам аз пишш, пишш,пишшш, ама нищо не пуска  newsm78 , връщам се в стаята гледам по кошарата и до нея локва  Twisted Evil. Вече съм се наела като балканче на байр и ще почвам да крещя докато махам чаршафа Close  #Cussing out , ама то като хукна това дете към банята..............   newsm78 и пристига с огромна уснивка и стирка в ръка  Joy . Мина ми мерака да му се карам .........

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 13:00 от iucka

# 666
  • София
Сакси, честито   Simple Smile Лека и безпроблемна бременност ти желая и живо и здраво бебче за подарък за новата година !   Heart Eyes

# 667
Сакси, честито! Grinning Лека бременност здраво бебче ти пожелавам!
Абе като ви гледам и на мен ми се прииска още едно Heart Eyes
Сакси, видях сега, че Яна вече не е кърмаче. Кажи моля те лесно ли я отби и как стана?
 Мартина все така си казва като ще пишка, даже и навън, независимо дали е с памперс или с гащи, и все така не си казва като ака, пак независимо дали е с памперс или с гащи. Sick Добре че ака веднъж на ден Mr. Green
А онази нощ спа до 3 часа на пресекулки, и като се събуди в 3 повече не спа. В 5 станахме, тя крива, крива. Към 11 дремна за 1 час, в 5 пак за 1 час, и вечерта чак в 10 и 30. Беше тежък ден, аз като не спя съм много зле. Днес всичко е нормално, какво и стана не знам.

# 668
Сакси, честито!
Лека бременност и щастлив финал ( в синьо, може би  stork-boy)

# 669
  • София
Саксии, супер Hug Много се радвам, отдавна чакам да се похвалиш! Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно хубаво, здраво братче или сестриче на Яна накрая:)

Дуци, кога се връщате от море? Аз ще стискам най-късно до вторник, тогава имам насрочена дата за секцио и няма как повече. Иначе доки се пошегува, че ако държа може да изчакаме рождения ден на Магдалина и Ники, освен пък да му разместим графика Wink

НБМ, това е инхалаторът, който ползваме в момента - ЦЪК Взех го назаем от една приятелка, дано не се налага да купувам.

# 670
Юцка, развесели ме с историята с Мики Simple Smile. Умно момче Heart Eyes, как да му се скараш.
Танита, щом си казва винаги за пишкането, си мисля, че е дошъл момента за махане на памперса. Постепенно ще свикнат и да акат на правилното място. Вярно че е много неприятно да чистиш акано, но се надявам бързо да отмине и този период. При Илия наблюдавам друга тенденция - чака ме да му сложа нощния памперс и ака в него. Преди си вършеше работата сутрин, а сега явно стиска по цял ден и си чака памперса. Което пък ми говори, че явно осъзнава, че не е редно да го прави в гащите Rolling Eyes.
Катче, ама то не е останало време вече Simple Smile. Леко раждане Hug

# 671
 Сакси, честито- много се радвам за вас  Hug

Честит Рожден ден на имащите днес такъв и на патерица на тези от миналите дни   bouquet

# 672
Честит втори рожден ден на малките дечица!!! Да са здрави, палави и безгрижни!!!
Оле  Hug
Сакси, честито! Лека бременност и сладко бебче!
Какви са тези клоуни за 160лв!? Аз гледах тук една реклама за 1 час 55 лв.
А иначе Рожденния ден мина страхотно (излезе ми около 200 лв - всичко( 5 дечица с мами и малко татковци) - торта, почерпка, балони) Ще пусна снимки, но наистина не знам кога ще успея.

Ще се местим в ново жилище - наето. Трябваше да го направим отдавно, но стана много набързо и наложително. Понеже до сега живеехме в апартамент на свекърва ми - отделен но в един блок. Тя е толкова расърдена и обидена по куп причини, които не искам да изброявам и да ви знаимавам, че чак не иска да ни вижда и е съмнително дали ще ни поздравява дори. Аз се чувствам много зле, но всеки прав за себе си. Не знам какво ще обясня на Елена като иска да види баба си. А и не знам сега кой ще я гледа било то и 2 дена в седмицата Confused
Не мога да си обясня как може с лека ръка да ни обяви за "несъществуващи", та нали на бабите това им е радостта, уж...

Като чета за яслите ми става много тъжно за малките човечета. Не мога дори да си представя колко им е тежко да се отделят от мама. Успех на всички и дано е по-малко травмиращо.
Катче, леко раждане и от мен!
И болните да оздравяват! Ама бързо.
Чао за сега, Хубав ден

# 673
Сакси!  Shocked  Hug  Heart Eyes СУПЕР! Дано всичко върви нормално!

iucka много ме разсмя, супер историйка

За РД-то - мисля точно като Майра една-две страници по-напред, Елена ще се размине с нещо съвсем скромно тази година, много ще му помни

Катче, стискам палци!!! Къде ще раждаш? Има ли опция да си искаш да ти дадат бебето и да ти вкарат помощник веднага след излизането от упойка? За планово секцио е много важно поставяне на бебето на гърда възможно най-скоро след раждането и чести опити в първите часове и дни, няма такива истории три дни да не се виждате и бля бля - за кърмата е важно, както и за да се пробудят инстинктите на малчото, ако държиш на това - търси си правата до дупка и дано всичко с операцията мине добре!
Ако бебчето е поспаливо или коластрата ти идва бавничко, преходното мляко също - по възможност се гушкайте голи - кожа до кожа да има контакт - да видиш как бързо ще ти слезе и млякото и детето ще просуче

Дуци, уби ме с тия 6 дни  - кой ти го каза това, не е баш така, всичко е толкова индивидуално за бебетата  Laughing
При секцио понякога си има нужда от допълнителна стимулация
Ако има проблеми - подсигури се предварително с телефони на консултант, който да може да те посети в болницата или у вас - всички дечица са различни и ситуациите с кърмата също  Hug  Нямам търпение да разбера как са ви нещата, за Евредика също  Heart Eyes

# 674
Хаха, Юцка, опасен е твоя син! Laughing
Сакси, още веднъж - честито!  bouquet
Катче, стискам палци всичко да мине като по вода! Hug
Хрис28, въобще не и се връзвай на свекърва ти, ами се наслаждавай на живота! Peace

Общи условия

Активация на акаунт