Студ скова страната, ЮЛЧЕТА надуват ни главата!

• 28 314
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Сакси, честито и лека бременност  Grinning

Хм, защо да не помня за рождения ден? Лили помни Диди с каква блуза е била облечена и няколко седмици след това като я видя в един магазин вика "Диди, Диди" Mr. Green
Но по принцип и аз се чудех дали да го празнуваме с деца. В крайна сметка решихме да го направим. В детски клуб няма да е, не съм открила подходящ такъв досега, в морската градина мислим да го направим, на едно заведение с поляна. Надявам се да си играят децата.

Иначе ние се прибрахме (чак вчера като тръгвахме пекна пустото слънце), но лошото време идва с нас явно Laughing После ще разказвам повече, че сега не мога да насмогна още.

# 676
Честит втори рожден ден на всички юлчета /на патерици   Blush/  Специални поздрави на Ноеми.Пожелам им безгрижно детство  Heart Eyes

Сакси,честито и на теб  preggo

Катче,леко раждане  Hug

# 677
Хаха, Юцка, създава ти емоции малкият калпазанин  Laughing.
А Петър явно е решил да ме наказва за това, че ходи на ясла с непрестанно пикаене. Вчера например в яслата не е пикал нито веднъж, обаче още на средата на пътя към къщи я свърши тази работа обилно, след което доволно каза "пишшш". Явно се е стискал горкият...Вкъщи последва серия от 14 напикавания  #Crazy само за времето от 10 ч. до около 17 ч., след това спрях да ги броя просто  Mr. Green След всяко от тях надлежно ме уведомяваше с "пишшш". Вечерта си изчака да му сложа нощния памперс, че да свърши голямата работа.
Прави ми впечатление, че доста неща е попил за краткото време, което е изкарал досега в яслата. Например преди през ум не му е минавало да казва "пишш" даже и след като се е напикавал, а още след първия час в яслата започна да казва. Освен това днес настояваше да си яде сам закуската с лъжицата /разбира се всичко беше по пода/. Преди това съм му предлагала, но ми е отказвал категорично да вземе лъжицата.
Днес като го вземах от яслата, горкичкият излезе с две гумени котенца и сестрата каза, че спрял да реве само докато се занимавал да ги завива и приспива  Cry Така ги беше стиснал милият, едвам го увещах да ги върне.

За РД-то още нищо не сме решили. На детски клуб или сладкарница с детски кът ми се струва неподходящо за гостите, които ще са преобладаващо възрастни, вкъщи пък на Петър сигурно няма да му е достатъчно "празнично", а и е теснотийка. Мислех на едно заведение в парка, че има надуваем замък поне, обаче пък комарите ще ни разкажат играта  newsm78.
За подарък сякаш за момента съм се спряла на дъска за рисуване, че така или иначе тапетите са за смяна след две кучета и дете  Mr. Green, та ще прежаля и творения с флумастер по тях  Grinning

# 678
Хубаво че споменахте клубчето на Марсел тойс. Там ще е рождения ден на Сами - на 10 юли. Казвах на който се сетих, но вече не помня и затова да кажа и тук че сте поканени. Който има желание да дойде, да ми пише на ЛС, скайп или да ми звънне, за да кажа подробности, а и да преценя колко храна и напитки да носим. Клубчето има две условия - да се остави във вида в който е получено и да не се внася алкохол.
Много пишете тези дни и едва ви настигам.  Crazy Сигурно заради времето .
Евридика, колко ми е позната тая изнервеност  Tired Ужасно е! И аз няколко месеца бях така, макар и небременна. Дано да се намери кой да те отмени и да си починеш! Hug Ще ви стискам палци с Катчето за леки раждания.  Малко остана bouquet
Честит рожден ден на всичките ни малки рожденици! newsm59 С Гнидка се видяхме, но пак да й честитя и да й пожелая много щастие и любов. Нинче, на вас също честита годишнина. Винаги да гледате в една посока и да се обичате!  loveuuu

Ние тези два дни сме на рок фестивала. Чакам Пламен да тръгваме пак натам. Уникално беше вчера, наистина уникално! newsm81  Толкова екзалтирана не съм била от много време. Металика направо ни взривиха и през цялото време всички пяхме, скачахме, пляскахме.  superuu sohappyНе знаех че още ги мога тия работи  Crazy Групите дадоха всичко от себе си, но определено Металика бяха номер едно, както се и очакваше. Звукът и картината бяха невероятни, а те свириха и пяха страхотно. Бяха възхитени и от нашата подкрепа, казаха че непременно скоро ще дойдат пак и че не могат да се сетят за по-добро място, където да заснемат рок фестивала. Валя ни дъжд и град, но дори това не успя да охлади ентусиазма. Даже беше забавно да ни вали в бирата  Laughing

# 679
Честит рожден ден на Стелиян и Емилиан и специално на Ноеми  Hug! Да растат здрави и щастливи и да радват всички вкъщи!

Сакси, честито и от мен, много се радвам за вас! Лека бременност и здраво, сладко бебче януари  Hug (и аз чаках да се похвалиш  Grinning)

Катче, ми то не останало бе  Whistling Хайде леко раждане, дано всичко мине бързо!

dicey, дано по-скоро свикне Петър с яслата  Praynig

Хрис, много тъпо това със свекърва ти  Confused Дано да й дойде акъла и да си оправите отношенията, пък ако не - тя губи, не се ядосвай излишно  Hug

# 680
Честити ви двегодишни дечица! Да са живи и здрави, и отвреме- навреме палави! Mr. Green

Сакси, поздравления за добре свършената работа! Спокойна и приятна бременност!

Дайси, детето ти е в стрес. В яслата стискат всички емоции,изгреждат послушни и смирени, но не е така. Големитя син от стрес направи упорит запек. Доста време му отне да свикне.
Сами вече свиква, влиза без пролем, даже не иска никой да му помага за стълбите, хвърля и бибата там. Но у дома си я търси. Първата му работа като го взема е да я сложи в устата. Не му я отнемам засега.
А на големият ако му се скарам за нещо, или го накарам да свърши някоя работа и веднага му се допишва. Момчетата са мн. чувствителни. ooooh!

Аеля, радвам се, че си изживяла толкова положителни емоции.

Хрис, аз съм в същия отбор. Какво толкова "сбъркахте", ако не те притеснявам. И аз пускам Момчил при дядо му, какво да правя. Сърдим се не сърдим, детето не е виновно.

Катче, много леко раждане от мен!

# 681
  • София
Роси, благодаря за поздравите Simple Smile

Чудесно звучат преживяванията ви - продължавайте в същия дух   superuu

# 682
ДеЩо, така казват из фотографските среди, не съм си го измислила аз Crossing Arms

Аз утре може и да не дойда в Борисовата, че ще лепим тапети с етърва ми.

Сакси, честито, много се радвам за теб! Знам колко го искаше Hug Лека бременност и здраво бебче на финал. Как можа да не се похвалиш до сега, а и Астарта да те прикрива Whistling Аз те загледах онзи ден у нас, стори ми се че имаш корем, ма не се замислих много, че нямаше време Mr. Green

# 683
Сакси, добре дошла в клуба! Както се оказва, всички знаехме и чакахме да се похвалиш  Party

Хрис, много неприятно със свекърва ти  Hug

Аелия, завидях ти на преживяванията. С Марто мислехме да ходим, защото като дойдем в София и винаги търсим да правим неща, дето ни липсват в нашата дълбока провинция. Ама размислихме, защото той вика, там ще е фраш, ти къде си се запътила....и ме заведе днес на кино по обяд, за да няма хора и да е спокойно...е пак е нещо  Laughing

Дуцо, твойта работа е много несериозна. Аз съм обидена и разочарована, че няма да имам дуцинки, а заради теб се амбицирах да спретна Симона за сутришна среща.  #Cussing out

# 684
привет мили момичета Hug
Аз оставих в Бг децата и се завърнах. Мъчно ми е много,но се опитвам  да свикна.Иначе мама се справя с тях-с Боба де,Мерил е голяма и помага.
Говорим всяка вечер по Скайп -добре че в последния момент купихме нетбук и включихме интернет....

Вие сте писали доста,но е сега е напрегнато на работата и ще чета по нататък...

Само да поздравя Сакси-супер новина-лека бременност и здраво бебче Hug

А да-бяхме с Мерил в София за 2 дена-тя все транзит е минавала и искаше да я посети.
Хареса й.Качихме се на един 2 етажен автобус от Ал.Невски да разгледаме центъра,имаше гид и ни разказа на английски.Много й бяха интересни перфораторите за билети в трамвая.  LaughingИзядохме безброй  понички-dunkin donuts,че в Анталия няма,а тя все искаше да опита Simple Smile

# 685
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТНАЛИТЕ ЮЛЧЕТА, БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСВО И МНООООООООООГО ЗДРАВИЧКИ ДА БЪДАТ!!!  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Сакси, честита бременност!

# 686
  • София
Дещо, много благодаря за съветите Hug Миналият път ми дадоха Маги на следващия ден, а кърмата ми дойде чак на 3-4, ако не се лъжа. Докато ни изпишат от болницата бяхме изцяло на кърма, сигурна съм че и този път ще се справим! Кърмата ми така и не спря напълно, често имам петна по блузите от коластра за разлика от преди когато нямах и капчица. Опит с поспаливо бебе имам, дано това е малко по-будничко Praynig

Роси, супер сте си изкарали вчера, сигурна съм че днес ще е не по-зле. Manowar направиха в Каварна най-невероятния концерт, на който съм ходила, сигурна съм, че пак ще дадат всичко от себе си. Много ме е яд, че изпускам фестивала, но няма начин!

# 687
  • София
Момичета,  ще празнуваме РД на Маги на 26.06 от 12ч ето тук
http://supermarketmaks.com/vsalon.html , заповядайте да празнувате с нас  Heart Eyes
Който може да дойде, моля да ми потвърди на ЛС, за да имам бройката Hug

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 20:32 от ketito

# 688
Амес, следващия път като идвате в София, пиши за да спретнем една форумска среща и с теб Hug. Представям си колко ти липсват децата, хубаво е че имаш доверие на майка си и поне по отношение на грижите си спокойна.

Аелиа, радвам се много за емоциите, с които сте се заредили на концерта. Не съм ходила от хиляда години по такива мероприятия и си мислех, че съм вече стара за тези неща. Обаче разказът ти така ме развълнува, че съжалих за пропуснатото Simple Smile

# 689
Сакси, добре дошла в клуба! Както се оказва, всички знаехме и чакахме да се похвалиш  Party
Брейййй, аз пък не знаех, за това няма да дойда утре, щом си имате общи тайни Crossing Arms A и аз из паркове не бродя, търси ме по баровете Laughing Петък вечер, мястото е ясно. Нали, Злати Flutter

Който пуска новата тема, нека сложи слънчево заглавие, че нали знаете, че са пророчески Laughing

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 00:06 от Дуци

Общи условия

Активация на акаунт