Отговори
# 630
здравейте, да ви се похваля и аз днес ходих на преглед и малката принцеса е вече цели 1800 гр  всичко за сега е наред Praynig Praynig Praynig

за раждането все още не съм избрала,но може би в АГ в VIP-a

искам да ви попитам дали има мами с киселини и как се справят с тях защото аз просто на моменти изгарям отвътре  ooooh! ooooh! ooooh!

прегръдки на всички Hug Hug Hug

# 631
  • Miami
Все пак епидуралната упойка е по избор нали,тя се слага ако жената много я боли и я изисква.Тя не е задължителна ,нали?
Да, по желание е. Ама като ви слушам за какви цифри говорите едва ли някой ще се скръндзи за 300 лв на фона на другите 2000  Mr. Green

tuta55, аз имам киселини. Взех да хапвам по-малки количества и ми е по-добре. Понякога пия нещо газирано или талцид, но ме успокояват временно.

red_shoe, имаш стиснати палчета и от мен  Hug

# 632
Вече съм отпускааааааааа  Party
Хубави темички сте подхванали, аз още не съм решила дали да избирам екип или при когото се падна  newsm78 следващата седмица на 9-ти ми е следващия преглед и късната ФМ, тогава ще питам доки как стои въпроса с раждането и ще го решаваме.
Тази вечер май ме разубедиха за количката, дето си я харесах, Плазма на Бертони  Sad видях една приятелка със същата, но бебчето не можеше да си легне добре, защото летния вариант няма напълно легнало положение и беше клюмнала в много неудобна поза малката.  Thinking Sad  Ще я огледам пак много добре, пък ще видим, има още 2 месеца до тогава, че и повече  newsm78 Thinking
това е другия ни избор, но ми се иска да го видя и на живо http://www.shtarkel.com/products/1368-detska-kolichka-princess-roll.html
bilqna  и на мен ми се струват доста високи тези цени или поне непосилни за мен  newsm78

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 23:58 от desinca

# 633
Здравейте! От Варна мамите къде ще раждате? Аз все още не съм решила дали да си избирам екип за раждане в Окръжна болница. Аз вече съм в 30 седмица и трябва да се насоча към някой доктор за раждане. Ако реша за доктор мисля да е при доктор Скочев. Какви са вашите мнения.
за д-р СКОЧЕВ имам само ЛОШИ отзиви,но няма да те плаша Confused ,освен това взима и преварително пари  "на ръка" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ти къде си решила да раждаш - АГ?

да АГ,на ВИП етажа(може би,ако все още е ВИП) при д-р ТАНЕВ,повтарям "процедурата" от преди 5г,тогава бях изключиелно доволна от всичко и всички,дано и този път да е така Praynig

а за цените,напрво нямам думи ooooh! ooooh! ooooh! секциото преди 5г беше 600лв,сега сигурно е над 1000лв Shocked Shocked Shocked Другата седмица имам уговорка да се видя с д-р ТАНЕВ,ще разбера подробности тогава Naughty

# 634
  • София
red_shoe дано всичко е наред,не се плаши понякога лекарите грешат а и не е задължително като са повече водите да развиеш диабет. Ние днес бяхме на преглед,бебчо е добре 1650 гр. е вече ,доки ме зарадва че матката е спокойна и шийката ми не е мръднала.Даже се усамни дали не пия тайно магнезии  Laughing

# 635
desinca, аз и друг път съм писала, имах такава количка със летен вариянт който беше като столче. Пуска се да ляга, но пак си е сгънато детенце. Е безкрайно неудобно и беше на малката и така и не спа навън в тази количка. Другата е много широка и удобна за детенце, но пък е доста тежичка.
За раждането, аз съм решила да съм си тук в държавната болница, при доктора, който ми води консултациите, което няма да ми струва нищо, с изключение на необходиммите там неща които ще си купя за мен и бебо.
Кристина я раждах в частна клиника, мислех и сега да съм там, но като се замисля, освен по приличните условия в стаите нямаше друга разлига, пък не ми се дават толкова парички този път.

# 636
  • София
Да питам как се казваше новооткрития детски магазин на Околовръстното в София и ако някой му помни адреса.  Crazy

# 637
Добро утро!
Hrisinda, радвам се, че всичко с момчето е ок, на линка много се забавлявахме - получи се доста "опасна" комбинация, ще видим след два месеца Grinning Признай си за магнезия  Mr. Green

Misleto, магазина е Малечко, намира се малко след отбивката за Драгалевци, посока Симеоново от лявата страна.

Adelina, надявам се, че вече сте ок и малкият ще си кротува при мама, докато му дойде времето  bouquet

Red shoe, стискам палци да не са прави докторите, но дори и да се окаже гестационен диабет, не се шашкай - в повечето случаи нещата са ок само с правилната диета, без допълнително медикаментозно лечение.

При нас нищо ново, бебка вече е 1200 гр., добре се развива и докторът ни няма притеснения.

Хубав и спокоен ден, момичета!

# 638
Red shoe,стискам много силно палци!Знам,че каквото и да напиша,едва ли ще те успокои,но вярвам,че всичко ще се оправи!А и щом бебчо е наред,това е най-важното!
Някое от майчетата питаше за времето в Бургас-вече масово има хора на плажа,моят мъж даже и сега замина да се пече,а и от другата седмица го дават страхотно време....Аз тази година май ще пропусна или ще ходя само късно вечерта,когато вече е хладно. Hug на всички коремчета!

# 639
  • София
мимози- мерси  Hug

# 640

това е другия ни избор, но ми се иска да го видя и на живо http://www.shtarkel.com/products/1368-detska-kolichka-princess-roll.html

От Штъркела само на живо, изобщо не си отговарят на картинките и описнията продуктите им, ако е същия магазин на Стамболийски де. Преди 6 години имах цяла тема за него + разправия с агенцията за защита на потребителя и накрая си взех количка каквато иксах де, но след 2 месеца разправия.

# 641
Кори благодаря за информацията вече и аз си взех талцид   bouquet  bouquet  bouquet

Да попитам а вече избрахте ли си имена на бебчовците  Grinning Grinning Grinning

# 642
Здравейте и от на момичета, погал за коремчетата  Heart Eyes

По тамата за докторите и екипа аз съм си избрала  Mr. Green същия, който ме израждаше и първия път  Heart Eyes

Ние другия петък ще ходим за 2-3 дена на море, тази година се очертава да сме на често,но за малко по край работата на мъжам и  Crazy Исках да ви питам, нямам особенно време да се ровя сериозно из нета за инфо, дали мога да влизаме във водата с томбаците?  newsm78 Не, че имам право на избор да ги оставим на плажа и после пак да си ги сложим, де...  Joy Все пак ще питам и док за мнение преди да тръгнем, но искам да разбера и вашето какво е. Много ми се иска да се чипаме с бате-бебе на морето.  Heart Eyes

До скоро.

# 643
  • София
По скоро Сиси ще си топиш краката май, не че е вредно толкова, ама си  е мръсничко, а на нас това не ни трябва в момента.

# 644
  • София
Red Shoe, не се притеснявай, най-вероятно ще се окаже, че нямаш гестационен диабет, но дори и да се окаже това, на моя приятелка й откриха в 32 г.с., наложи се да спазва хранителна диета и всичко беше наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт