FarmVille 25-та тема

• 35 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,може да ми е много тъп въпроса,но от известно време наблюдавам в някои ферми ,че сградите им са с различна големина от стандартната,например вилата,при мен е доста голяма,а на една съседка е млака ,почти колкото бараката....може вече да сте го коментирали,но са много темите и не мога да ги прегледам всичките  Blush

# 601
това е мини вила Peace

# 602
Здравейте,може да ми е много тъп въпроса,но от известно време наблюдавам в някои ферми ,че сградите им са с различна големина от стандартната,например вилата,при мен е доста голяма,а на една съседка е млака ,почти колкото бараката....може вече да сте го коментирали,но са много темите и не мога да ги прегледам всичките  Blush

Мини вилата беше преди време в маркета  Peace

# 603
Добре де,нали можеше да се купуват до 5 маркета,аз си купих втори,но вътре ограничението пак е 50 бушела,само дето си похарчих паричките. #Cussing out #2gunfire

На някой да му се е появил втори мустанг в гифт бокса?

# 604
На мен ми се появи, но аз имах преди 2 дни прозорче да го задържа, не успях да пратя искане за  помощ обаче. Днес влизам и имах в гифт бокса мустанг Thinking

# 605
При мен нямаше никакви прозорчета,просто преди малко влизам и той си ме чака,дано само не ми го вземат  Mr. Green

# 606
Имам въпрос към тези, които вече са взели 200 FV cash. Аз имам в момента 4 различни неща и 4 точки, още колко неща ми трябват, за да се отключи кеша?

Да споделя какво откри една добра съседка! Преди да берем морковите вземам от новата бакалийка една кошница с USE и като се появи картинката долу, която е активна 2 часа и започне да се бере отчита, че са обрани двойно повече моркови и по-лесно се взема табелата, реално двойно по-бързо  newsm10

# 607
От декорациите на 7-11 нищо не си харесвам и няма да се занимавам
. Новият маркет ми се стори объркан в началото, но май го разбрах.

# 608
Имам въпрос към тези, които вече са взели 200 FV cash. Аз имам в момента 4 различни неща и 4 точки, още колко неща ми трябват, за да се отключи кеша?

Да споделя какво откри една добра съседка! Преди да берем морковите вземам от новата бакалийка една кошница с USE и като се появи картинката долу, която е активна 2 часа и започне да се бере отчита, че са обрани двойно повече моркови и по-лесно се взема табелата, реално двойно по-бързо  newsm10

Това е защото е Double Mastery Weekend  Mr. Green

# 609
  • Плевен
Я ме светнете с тоя линк за ботанческата, че и моята не е завършена Tired

# 610

трябва да използваш 8 различни кода, а за последната точка с кучето вътре трябва да имаш табелката от Goji berry, и след това то отключва бонуса с 200 ФВ
видяхте ли ножите неща в подаръците Simple Smile

# 611
Роди ми де чрно бяло теленце от бебезабавачницата.След това ми даде да го публикувам.А след това имах черно бяла КРАВА в gift-бокса Shocked

# 612
Хубави подаръци, ама изчезнаха  Mr. Green

# 613
На мен в едната помащна ферма ми излязоха нова крава и нов кон, на  само дакато пратя на няколко човека и ми изчезнаха.

А тоя мустанг вече ме дразви - help пък нищо  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 11:49 от Ilistavreva

# 614
  • София
Роди ми де чрно бяло теленце от бебезабавачницата.След това ми даде да го публикувам.А след това имах черно бяла КРАВА в gift-бокса Shocked

Нещо конкретно ли направи, за да се случи това или просто я обра (Harvest) ?

При отдавна чукнато 70-то ниво какви ХР-та и мастери да ме влекат от тоя маркет

И мен  Crossing Arms !
Много взех да се дразня с тия глупости, дето ги измислят. Усещам се, че повече нерви хабя по тая Ферма, отколкото ми носи удоволствие! Кога ли ще й хлопна кепенците в Приложенията, не знам!
Ето нА, поредната им издънка:

The Wild Mustang feature has been disabled while bugs are worked out.

А толкова искам мустанг  Tired !

Общи условия

Активация на акаунт