FarmVille 25-та тема

• 35 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • МАРС
Прочетох и аз целия ферман, но единственото което ми се въртеше в главата докато четях беше-глупости,глупости и пак глупости! Мисийте ги зарязах още в началото, а пък това сякаш няма и да го почна, изглежда ми по безсмислено дори от коопа! Вместо да пуснат нови нива, пускат простотий от всякакво естество, писна ми да цикля на 70 ниво месеци наред без да ми мърда кеша #2gunfire

# 586
С тъпата глава съм...нищо не схващам  Mr. Green

Муахахахаа , и аз така.  Crazy

# 587
мамче Габи, мерси за подробното инфо. Аз, разбира се нищо не схванах  Mr. Green Иначе имам пазарче, май си го хванах от съсед. Ще постои във фермата ми докато ми писне.
Уф, искам мустанг. Искам мустангчета. Искам и першеронче. И понита. Искаааааааааааааааааааааааааам  Cry
Мъни,ако станем съседи ще те вредя с кончетата,които ти липсват без понита,понеже нямам голями. Дай мейл на лични.

# 588
С тъпата глава съм...нищо не схващам  Mr. Green

Муахахахаа , и аз така.  Crazy

Цъкай там, па как дойде  hahaha

# 589
Благодаря за инфото   bouquet Hug за новата Поредна глупост която измислят  ooooh!
Горе долу схванах за какво иде реч,като всеки път когато има нещо ново и го гледам като голям камък и след време ми се вижда егати простото ама така е с УЖ фермерската ни игра  Crazy Joy.
вече имам почти всички сини медали  Crazy,остана ми тоз за присъединяване на мисия на съсед преди малко взех първото медалче  ooooh!,като се сетя че със зор съм направила тези 25 присъединявания а трябва да станат 100 за син медал и направо  Shocked Close лудвам мисля да не си давам зор с тоя ТЪП медал как можаха да го измислят това 100 присъединявания защо не са като тоз дет ти си пускаш мисии само 25 искаше май  Rolling Eyes

# 590
  • София
При отдавна чукнато 70-то ниво какви ХР-та и мастери да ме влекат от тоя маркет,

виж гориво ако пада - може, ама как още не знам!

Стената ми се пълни с шерване на бушели, а не трябва ли да се събират?  newsm78

# 591
Искам да благодаря за линка за Ботаническата! Завърших я!!! Поне няма да я гледам така ... Не, че е нещо красиво де...

# 592
.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 01:11 от Whatever

# 593
В моята ферма, в маркета имам нов посев- Goji Berry, а във фермата на мъжа ми го няма. При някой от вас да се е получило така?  newsm78

# 594
Това е защото си въвеждала код за 7-11
Маркета почти го разбрах, но не мога да проумея каква е функцията на сградите от по милион  newsm78

# 595
Поредната зарибявка - да висиш и да дебнеш  ooooh!

Не разбрах, когато си вземаш от съседите плащаш ли нещо за тези бушели?

# 596
http://farmvillefanatic.com/

видяхте ли това? Явно има нови настройки на фейса по отношение на публикациите  Rolling Eyes

# 597
Не са нови настройки, просто поредния бъг
Скоро ще има нови неща за садене, които нямало да ги има в маркета

# 598
Не са нови настройки, просто поредния бъг
Скоро ще има нови неща за садене, които нямало да ги има в маркета

и как ще ги садим, като не може да ги купим  Rolling Eyes

# 599
Не знам, цъкнах на more info и това пишеше

Общи условия

Активация на акаунт