Покажете си детските стаи -11

• 120 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
 Здравейте,
да се похваля и аз с детска стая. панелен апартамент, стандартно около 3x4 метра е размера.
Направих няколко снимки от началото на ремонта до края Simple Smile

Не се ориентирах как мога да кача тука снимки, затова ето линк към пикасата:

http://picasaweb.google.com/genchokossev/eCrvSB#

# 256
  • София
Страхотни идеи видях в тази тема, действат много вдъхновяващо Peace

# 257
Здравейте,
да се похваля и аз с детска стая. панелен апартамент, стандартно около 3x4 метра е размера.
Направих няколко снимки от началото на ремонта до края Simple Smile

Не се ориентирах как мога да кача тука снимки, затова ето линк към пикасата:

http://picasaweb.google.com/genchokossev/eCrvSB#

Много слънчева е станала, браво! И доста пространство си усвоила с тези вградени мебели. Peace

Ние май все пак ще имаме детска... Confused ... и съм се ориентирала част от мебелите да са по поръчка, но това, което ме притеснява е, че всички български фирми, които минах на първи прочит, предлагат мебели от готови плоскости, които са с много остри ръбове, а аз все пак ще имам бебе, което тепърва ще има "конфронтации" с тях. И баткото ми не е от най-кротките, та... много държа да е максимално обезопасено. Няма ли българска фирма, която да работи с качеството на Pali, да речем? Имам предвид хуубаво заоблени ръбове, механизми, които не позволяват прищипването на пръстчетата, интелигентно проектирани модели... И, евентуално, вратички от масив...

# 258
Здравейте , страхотно свежарски идеи има в тази тема  Heart Eyes

Зори , стаята е много много красива и уютна  Wink

Момичета нуждая се от помощта ви !

1. Кой е най-подходчщия материал за изработка на детско креватче по поръчка ?

2. Препоръки за професионалист ,който може да го осъществи ?

3. Някакви идеи как мога пренеса няколко прекрасни приказни мотиви по стените ? Художник ? Тапети по поръчка дали предлагат някъде ???

# 259

3. Някакви идеи как мога пренеса няколко прекрасни приказни мотиви по стените ? Художник ? Тапети по поръчка дали предлагат някъде ???

Ако не намериш готови стикери или тапети, които да ти харесат, има фолио, върху което може да се печати. (Печатниците и рекламните агенции знаят за какво става въпрос). Отпечатват се картинките, изрязват се на режещ плотер и се лепят на стените. Готовите стикери, които продават, се правят по същия начин. Simple Smile

# 260
  • София
   Зависи за теб, кое е  с предимство, тоест кое считаш за по-важно. За мен това е безопасността, така че освен дизайна бих държала да е от дърво, а не от ПДЧ например.

# 261
А някакви предложения за производител на мебели по моите изисквания?  Embarassed

# 262
мога да дам контакти на майстора който направи нашата стая - там всичко е по поръчка и специално за тези размери. Материала е ПДЧ при нас.
Мисля, че повечето фирми или почти всички работят със стандартни плоскости/ материали  и ако искаш някаква наглед незначителна промяна в стандарта, сигурно цената става доста солена.

# 263
Здравейте! В момента правим ремонт и ще разменяме стаи, т.е. ще купувам за децата обзавеждане, но легла, ракла и бюро си имаме. Ориентирала съм се към модулните детски. Спрях се в интернет на едни, предполагам полски, но ме интересуват отзиви за качеството. Гледам, че и в Арон ги има - детска модулна система Спидо. От една мебелна фирма, която работи с български фирми се опитват да ме разубедят, че са им по-тънки плоскостите и че се драскали по-лесно. Имате ли впечатления?

# 264
  • София
А някакви предложения за производител на мебели по моите изисквания?  Embarassed

Мога да препоръчам и нашите. Аз досега съм доволна.
 Ето ми и проектът на детската http://tpetkova.snimka.bg/daily/mebeli.516766.19761510 , като цветовете не са тези, а гардеробът ще е до тавана. Много неща си харесвам, но стаята ни е 3/350 и то с чупки, така, че това ми е вариантът.

# 265
  • София
Момичета, всеки момент ще поръчвам детското легло и взех да се чудя ширина на матрака от 80 см. достатъчна ли е? Гледам повечето легла са поне 90 см. А понеже леглото ще е тип сандвич, като се отвори и долното ще стане 1.60 и ако го направим по-широко съвсем няма да остане място за минаване, защото срещу него е гардероб с дълбочина 60 см, а стаята е 3 м. широка. Има ли някой с легло с такава ширина на матрака и за колко голямо дете е удобен той. И още нещо. Търсейки надматрачна стелка забелязах, че няма за 80 см, а за 82. Това ли е стандарта? То не че 2 см. са решаващи, ама нали така и така ще ми го правят по поръчка, да увеличим малко размера.

# 266
Мирка, най-стандартния размер за матраци е 82/190 наистина. Но стелка 82/190 спокойно можеш да сложиш на матрак 80/190, няма да имаш проблем. Аз за моите деца предпочетох легла 90/190 просто за да са малко по-широки. Въпреки това дъщеря ми, която е на 4 години успя да падне 2-3 пъти насън от леглото си в началото Wink Сега вече свикна и нямаме инциденти Peace

# 267
  • Хасково
Здравейте! В момента правим ремонт и ще разменяме стаи, т.е. ще купувам за децата обзавеждане, но легла, ракла и бюро си имаме. Ориентирала съм се към модулните детски. Спрях се в интернет на едни, предполагам полски, но ме интересуват отзиви за качеството. Гледам, че и в Арон ги има - детска модулна система Спидо. От една мебелна фирма, която работи с български фирми се опитват да ме разубедят, че са им по-тънки плоскостите и че се драскали по-лесно. Имате ли впечатления?
Много правилно са ти казали - полските мебели са с много ниско качество.Там се търси ниска цена.
Признала съм че са добри в дизайна, но до там плоскостите действително са тънки, но това е по-малкия проблем.Фурнира е далеч от представите за фурнир нещо като хартия на която като остане леке не се маха.Не дай си боже да оставиш влажна чаша(не мокра) веднага се раздува.....и още и още!
Аз имам холна секция и сега имаме проблем и с водачите на чекмеджетата няма такива в БГ - прекалено къси са.
Не бих повторила въпреки ниската цена!

*Мирка* стандарта е това което ти пасва на теб сега вече се предлага всичко във всички размери и матраци и подматрачни рамки.
Нашите матраци са 82 см. спокойно може да легнем аз и детето.

# 268

Ако не намериш готови стикери или тапети, които да ти харесат, има фолио, върху което може да се печати. (Печатниците и рекламните агенции знаят за какво става въпрос). Отпечатват се картинките, изрязват се на режещ плотер и се лепят на стените. Готовите стикери, които продават, се правят по същия начин. Simple Smile

Прекрасна идея ! Много благодаря  Wink

Зависи за теб, кое е  с предимство, тоест кое считаш за по-важно. За мен това е безопасността, така че освен дизайна бих държала да е от дърво, а не от ПДЧ например.

Права си . Определено безопасността !  Но акцента е да се намери кадърен майстор...  Wink

# 269
  • софия
Това е стаята на дъщеря ми. Стана доста ефектно.  Това е PVC фолио и можеш да си направиш каквото ти си искаш на него и след това наш приятел го отпечата.
http://ultrazone.snimka.bg/other/stayata-na-yana.521373

Общи условия

Активация на акаунт