Покажете си детските стаи -11

• 120 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте.
Най-накрая да покажа и наща детска. Има още за дооправяне, но основното е направено - http://www.facebook.com/branimira.mihailovadimitrova?v=photos#!/album.php?aid=71361&id=1493268563.
За гипсовите фризове - си мисля, че ще могат да се наранят лесно, като знам моите зверчета какво правят по стените.

# 331
  • Gorni Bogrov
 buba_katinka ,снимките не се виждат.

# 332
Маркирайте целият текст до края на цифрите и така поставете линка.

# 333
  • София
Да повдигна малко темата, че изпаднала назад.  Laughing

Момичета харесва ли ви как стои този килим на стаята?
http://kiva.snimka.bg/other/kilim-detska.525470.20092768

Имам възможност да го сменя за оранжев овал или футболно игрище зелен с разни цветни човечета в 4те ъгъла. 

Стори ми се, че този е най-подходящ, но все пак не е излишно и чуждо мнение.  Hug

На мен ми харесва със син, по нежно ми е! Peace

# 334
много хубави стаи видях тук, даже вече се вдъхнових с няколко идеи   Peace Peace

# 335
  • София
Още чакаме обзавеждането ( обещали са ни за началото на септември), но ето малко снимки и от нашата детска. Куката на трегера е за бразилски хамак, вече е монтиран, но не съм го снимала:

http://www.flickr.com/photos/40777941@N04/4837818651/in/set-72157624552852975/

# 336
Рима, ще стане чудесна детска стая! Браво! Само лампата не ми се връзва нещо  Thinking .

# 337
  • София
Рима, ще стане чудесна детска стая! Браво! Само лампата не ми се връзва нещо  Thinking .

Не знам, предпочетох такъв нежен кристален вариант пред типично детските лампи, те много ми простеят... Thinking Имаш ли нещо в предвид???

# 338
Мдаа, почти няма избор на детски лампи Rolling Eyes
Аз направих компромис за нашата. Не е бог знае, какво. Сега отчитам, че можех да взема от най-семплите икейските. Хем по-красиво, хем по-изгодно като цена. Нещо такова .

За нашата дадохме около 70, 80 лева, не си спомням точно. А тази струва 3 евро (!!!). Отделно се закупува това на което се държи ( забравих как се казва) , ама да не е повече от десетина евро. Сега като се замисля, то не е късно за нашата стая, да си купя нова лампа  Mr. Green Ама ще изчакам да отворят тук Икеа. Peace

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 22:12 от Kölsches Mädel

# 339
  • София
Да, хубава е и ненатрапчива. Проблемът е, че таваните са ни 245 и това доста стеснява кръгът.... Cry

# 340
Да, хубава е и ненатрапчива. Проблемът е, че таваните са ни 245 и това доста стеснява кръгът.... Cry

Да, така е!

# 341
Зори, бих искала да те попитам нещо.
Поздравления за стаята - много ми хареса. Скринът, който се вижда на снимките, от ПДЧ ли е? Поразително прилича на нашия - от бебешкия комплект с кошарата, но е ПДЧ. Питам, ако слечайно има начин да се преобразят и тези мебели, защото освен да му сменя предните плоскости, друго не съм се сетила.
Много ми хареса и леглото /нищо, че е момичешко/ - проекта ваш ли е?

Здравей и съжалявам че чек сега ти отговарям, но бяхме на море и там нета едва отваряше форума.

За скрина виждам че са ти отговорили вече - да ПДЧ беше, собственоръчно боядисан от мен с бял автоемайл лак.
Леглото си го харесах в нета, по-точно насвалях снимки на няколко моделчета дето ми хванаха окото, разгледахме със щерката и тя си избра това моделче, показах снимката на дърводелеца, като уточнихме само размера и ми го направи.

# 342
  • Бургас
Записвам се и аз в темата, че и дойде времето и на нашата детска.
Много ми се иска, ако има някой детска стая за момче и момиче да покаже как се е справил ... (че да почерпя и аз вдъхновение  Embarassed )

# 343
Здравейте отново!
Изпращам линк, на който можете да видите албумът ми със снимки на идеи за декорация на детски и бешки стаички:
http://rurny.snimka.bg/baby/room-mates-peel-amp-stick-wall-decor.526439
  Hug

Поздрави от Русе!

# 344
Рима, ще стане чудесна детска стая! Браво! Само лампата не ми се връзва нещо  Thinking .

И пастелните цветове на стените ми се "бият" с ярките цветове на мебелите, особено със зеленото. Ако можеш по някакъв начин поне него да скриеш - с боя или фолио, например...
Кьолнско момиче, такива лампи има в Como и наистина не са скъпи. Не е нужно да чакаш Икея Wink Аз съм купувала кубична хартиена лампа в жълто за детска стая - много топло свети.  Peace Имаше също бели и оранжеви.

Общи условия

Активация на акаунт