Покажете си детските стаи -11

• 120 674
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
lo80, благодаря! За стаята е правен проект по точни размери, за да се оползотвори неизползваемата част. Да поеме всичко необходимо без да отнема от пространството на самата стая. И проекта и изпълнението са от приятели на семейството.
Aila, http://www.youtube.com/watch?v=dAa6bOWB8qY&feature=player_embedded  просто би могло да ти хрумне нещо, ако не по отношение на леглата, то по отношение на бюрата или друга част от мебелите. Все пак те ще се ползват след около 2-3 г.  Пък и да си призная от моя гледна точка не е необходимо всяко дете да има отделно бюро. По-скоро си мисля, че трябва да има поне две места за сядане на едно бюро, като самото бюро би могло да бъде със статична и подвижна част.

# 556
  • при моите любими
lo80, благодаря! За стаята е правен проект по точни размери, за да се оползотвори неизползваемата част. Да поеме всичко необходимо без да отнема от пространството на самата стая. И проекта и изпълнението са от приятели на семейството.
Aila, http://www.youtube.com/watch?v=dAa6bOWB8qY&feature=player_embedded  просто би могло да ти хрумне нещо, ако не по отношение на леглата, то по отношение на бюрата или друга част от мебелите. Все пак те ще се ползват след около 2-3 г.  Пък и да си призная от моя гледна точка не е необходимо всяко дете да има отделно бюро. По-скоро си мисля, че трябва да има поне две места за сядане на едно бюро, като самото бюро би могло да бъде със статична и подвижна част.

Уауууу, в този youtube.com... , който си дала има страхотни решения за малко пространства. Стига да има кой да ги изработи тук, наистина човек може да спести много място.

# 557

Уауууу, в този youtube.com... , който си дала има страхотни решения за малко пространства. Стига да има кой да ги изработи тук, наистина човек може да спести много място.
Уникални решения видях тук. Как си мечтая за една такава вградена спалня само Tired Обаче не зная фирма в БГ, която може да ги изработи с това качество и сигурност.

# 558
Нашата спалня във Франция е двуетажна, тоест спи се на вторият етаж, а долу съм го направила като детска - креватче скринче.Пестим място, там мясото е лукс.
Иначе такава вградена спалня бях гледала някъде там, но не помня в коя верига за мебели беше newsm78

# 559
Ето и от мен линкче - пускано е преди, но ако някой го е пропуснал - има какво да се види - любим ми е този сайт!!! Има много решения точно за пестене на място, въпреки, че и аз се съмнявам в България да могат да бъдат изпълнени от някоя фирма с добро качество на нормална цена  Tired :

http://www.faer.it/

# 560
Всъщност ей сега попаднах на този сайт и там има показани реализирани детски стаи точно от този тип на нива.... досега не бях срещала, явно и тук рано или късно влизат в час мебелните производители  Mr. Green :

http://lombardo-mebelsbg.com/e107_plugins/image_gallery/image_ga … mage&album=32

# 561
Ето и от мен линкче - пускано е преди, но ако някой го е пропуснал - има какво да се види - любим ми е този сайт!!! Има много решения точно за пестене на място, въпреки, че и аз се съмнявам в България да могат да бъдат изпълнени от някоя фирма с добро качество на нормална цена  Tired :

http://www.faer.it/
Да ти кажа и оригиналните не са евтини. Имай предвид, че тези мебели са произведени във фабрика в големи количества - серийно производство демек. Тук трябва някой първо да ги изчертае като влага и мисъл (показаните не са измислени за ден-два), да подбере подходящи материали, да ги изработи за бутикова поръчка. Не виждам как може да стане за без пари тая работа.
Изкопирването не е проста работа, а ако не се копира а се мисли по различен дизайн става още по-сложна работата.

# 562
Момичета, в темите назад се коментираха подобни кутии ако не се лъжа от ибей и цена имаше дори, моля ако някой се сеща да ми свирне, защото загубих следобед в търсене и нищо не намерих. Тук за две такива ми искат 260лв, които определено не ми се дават, като дори незнам дали резултата ще е сполучлив.

# 563
  • София
Момичета, вече 11-ти ден чакам оферта за цени и точни размери. Това нормално ли е? Толкова време да не могат да ги изчислят  newsm78 Август така чаках, но само за едното креватче и не ми се обадиха. Вече се отчайвам с тази стая.

# 564
  • Варна
Ауууу, страшни идеи има в това клипче, чак ме доядя, че стаята ни вече е готова. Нищо де, след 3-4 години пак ще ремонтирам  Twisted Evil
tanini - как 11 дни? Това фирма ли е или майстор? Моят мъж дава офертите максимум до 2 дни, не ми се струва нормално толкова време да ги чакаш - смятай колко време ще отнеме да го направят  Confused
Айла и у вас като у нас е тесничко явно, но при нас и хола е малък (в гарсониера сме). Поради тази причина оставихме едната стая за децата и усвоихме терасата, за да я уголемим. А ние спим на разтегателен диван в дневната. Аз бих направила леглата - едно  Г образно за близначките (като под по-ниското сложа чекмеджета, а под високото гардеробче) и единично върху 4 чекмеджета за малката. Ако са ти 3 единични легла (пак зависи колко широки ще ги направиш), но между тях в най добрият случай остава място 1,50 м - това го смятам ако матраците ти са от най-тесните -70 см. Или трябва да са наредени само по едната страна

# 565
  • София
tanini - как 11 дни? Това фирма ли е или майстор? Моят мъж дава офертите максимум до 2 дни, не ми се струва нормално толкова време да ги чакаш - смятай колко време ще отнеме да го направят  Confused

Фирма си е, на Стройко я харесах.
И аз това смятам  Rolling Eyes - а детето ще почне училище другата седмица

# 566
Някой има ли такива легла, при които едното се изважда изпод другото? Има ли реализация този вариант в България? Доволни ли сте?

# 567
  • София/Осло
Някой има ли такива легла, при които едното се изважда изпод другото? Има ли реализация този вариант в България? Доволни ли сте?
Да, аз имам такова ,всеки майстор или мебелна фирма може да ти го изработи..няма нищо сложно  Peace

# 568
  • София
desita6, за 260 лв ще си купиш няколко такива кутии. Ето ги
http://www.vertbaudet.co.uk/wood-fabric-storage-box.htm?ProductI … 705033279&t=6

# 569
Момичета, имам идея за нещо подобно за къта на малката.
да уточня- засега ще  е кът в нашата спланя. В следващите 2-3 години това ще стане нейна стая, а ние ще имаме друга спланя. Та- искам да я направя кът в единия край. Ограничена към откъм пространство доста.
Чудя се дали сте виждали нещо подобно- големи дървени кутии, да не се окаже в един момент че напразно сме купували плоскости, сглобявали и  пр- а е имало готов и по-евтин вариат.
 Искам да са от дърво, а не пдч по възможност. Идеята ми  е за няколко такива бройки- в които отдолу ще прибирам платнените й кутии с играчки, книги и др,  а отгоре може да използва като масичка за рисуване  пр( на едната също мисля да направя дунапренена възглавница отгоре).
Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт