Покажете си детските стаи -11

• 120 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви момичета,може би наистина ще е нещо семпличко и нежничко.Отказах се от идеята за по големите рисунки,защото ми се струва ,че ще стане кичозно.
Като направим нещо по въпроса и като сменя и перденцата ще ви се похваля.

# 61
  • Варна
buba_dokeva-поздравления  PeaceМоже да пуснеш една ,две колонки от тапет с цветя.Нещо такова например-

света29-благодаря ти и аз съм на същото мнение Peace

# 62

Леглата са 35 см., а обзавеждането е по наш проект, естествено съгласуван и изпълнен от един много отзивчив и коректен мъж, който се занимава с мебели, има си фирмичка. Човека е перфекционист и държи на качеството на изработка, като например да не се виждат сглобките, постигане на максимална здравина, хармония между цветовете и т.н.

jiktak, моля те ако си от София, дай координати на фирмата - може на ЛС. Ние проект си имаме, но си нямаме кой да ни го направи съобразно стаята и да ни го изпълни. Ако човекът е свестен, моля те, дай координати.  Praynig Това, което видях ми хареса много и е близко до това, което искаме и ние. Ще съм ти благодарна, ако ми пишеш и колко е излязла цялата стая - трябва ми някаква цифра, по която да се ориентираме какви средства ще са ни нужни! Моля, моля! Praynig

# 63

Леглата са 35 см., а обзавеждането е по наш проект, естествено съгласуван и изпълнен от един много отзивчив и коректен мъж, който се занимава с мебели, има си фирмичка. Човека е перфекционист и държи на качеството на изработка, като например да не се виждат сглобките, постигане на максимална здравина, хармония между цветовете и т.н.

jiktak, моля те ако си от София, дай координати на фирмата - може на ЛС. Ние проект си имаме, но си нямаме кой да ни го направи съобразно стаята и да ни го изпълни. Ако човекът е свестен, моля те, дай координати.  Praynig Това, което видях ми хареса много и е близко до това, което искаме и ние. Ще съм ти благодарна, ако ми пишеш и колко е излязла цялата стая - трябва ми някаква цифра, по която да се ориентираме какви средства ще са ни нужни! Моля, моля! Praynig

И аз ще се радвам, ако ми изпратиш координати на този майстор  Peace Разбира се, ако става въпрос за София Simple Smile

# 64
Съжалявам момичета, не е в София, цифрата е около 2300 лв., а за подобна стая, като тази - http://detska-staia---2419lv.mebeli.bg/index.php?m=320&lang= … id=2539&col=1,  след запитване до фирма сумата беше с около 1000 лв. нагоре, макар че като гледам доста са паднали цените newsm78

# 65
Честито на всички с вече готови детски стаи!  bouquet

# 66
  • Бургас
buba_dokeva, jiktak, страхотни детски стаи. Hug

# 67
И аз ви следя от известно време.Показвате страхотни неща.И аз съм затруднена в избора си, като Спокойна,тъй като трябва да измисля обзавеждане за момиче и момче в една стая.Идеята за легла на 2 етажа не ми допада- ще бъде друг вариант.Едно е сигурно бюрото ще бъде под прозореца,който е срещу вратата.Някой по-горе беше питал за декоративни решетки с цел да се раздели стаята,така че ще следя темата.Затруднена съм в избора на цвят-искаше ми се нещо в зелено ,оранжево,за да става и за момче и момиче,но дъщерята ме съботира с искане за розово.Дали ще е добре половината стая да е в розово,а другата в синьо ThinkingАко имате идеи ще ви бъда благодарна да ги споделите  bouquet

# 68
http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=29 … subcat=&show=
това е нашето обзавеждане за детската стая.Вече е сглобно, но имаме още неща за довършване така, че като приключем ще кача и аз снимки.

# 69
  • София
И аз ви следя от известно време.

http://www.doma.bg Виж и тук има интересни. Нашата детска е зелена. Но някъде гледах синьо и розово, беше суперско. Ако го намеря, ще го покажа.

http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=29 … subcat=&show=
това е нашето обзавеждане за детската стая.Вече е сглобно, но имаме още неща за довършване така, че като приключем ще кача и аз снимки.

Честито!!! Със здраве.

# 70
  • София
Ето стая за момче и момиче. Лично на мен не всичко ми харесва, но има и интересни решения.

# 71
Ето стая за момче и момиче. Лично на мен не всичко ми харесва, но има и интересни решения.
Много ми харесва как са съчетали двете деца в една стая. Всеки си има пространството - дано и ние го постигнем.

# 72
  • София
Много ми харесва как са съчетали двете деца в една стая. Всеки си има пространството - дано и ние го постигнем.

Бих оставила по-голямо пространство при момичешкото легло. Така е подтискащо, а и непрактично. Нито мама може да седне до нея и да прочете приказка, нито да смени чаршафите.

# 73
  • Някъде на път....
buba_dokeva, jiktak, Честито за хубавите детски стаи!   bouquet

# 74
Благодаря ви момичета.Вече моите девойки си ползват стаята,вчера им взех и новите спални комплекти(бях си купила лилав плат и го дадох да ми ги ушият),много са практични -немачкащи се,бързосъхнещи и в същия лилав цвят като стаята.
Днес ходихме до Джъмбо и там видях доста стикери за стена.Ако ви кажа колко дълго се чудих дали да купя и да ги сложа вместо рисунка,но накрая пак се разколебах и реших ,че пак ще мисля по темата за рисунката.Нямам познати сложили си стикери на стените и нещо ме достраша ,на тези нови стени да им лепна нещо-ами ако не го направя хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт