Покажете си детските стаи -11

• 120 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за отговора и за поканата,но не съм от София. Щом е добре на 2 ръце,пак е нещо.Защото мъжът ми скоро боядисва коридора с някаква българска-не се сещам марката.Повтаря,на другия ден потрети.Е стои на петна тук там,някак си неравно като цвят.Не е до майстора,защото не му е за първи път и все той е боядисвал до сега у нас.

# 136
  • София
  О да много е добре определено, днес снимах и после ако ми остане време ще кача малко снимки  Simple Smile

# 137
Моми4ета здравейте аз по4ти сам готожа с детската стая детенцето мие  на 2 години и мисля 4е тази стая сега ще и е удобна.
След 2 година ще правим пак стая защото мислим да се убели4аваме. Joy

http://shyshylka.snimka.bg/daily/kyxnq.511287.19378624

Хубав ден на вси4ки

# 138
  • София
Да споделя и аз за боите.
Взехме ма Левис, за спалня, хол и коридор и за всички тавани - бяла на промоция 55лв - 5л.
Е, не си взимайте такава на промоция. майстора каза че е голям боклук. Стои напластена, никаква покривност и т.н.
Другите са много хубави.
Само дето исках съвсем леко зелено-бежаво за спалнята, а тя излезе много свежо зелено, като за детска стая. Нещо не оцелихме цвета. Останалите са добре, става много красиво.
Остана ми от зеленото и мисля да го използвам за детската и да докупя синя.  Thinking

# 139
  • На морето!
Моми4ета здравейте аз по4ти сам готожа с детската стая детенцето мие  на 2 години и мисля 4е тази стая сега ще и е удобна.
След 2 година ще правим пак стая защото мислим да се убели4аваме. Joy

http://shyshylka.snimka.bg/daily/kyxnq.511287.19378624

Хубав ден на вси4ки
Много хубава стая, в много хубав дом! Чудесно се е получило!

# 140
  • Варна
SHYSHYLKA ,много приятна стая.Аз си позволих да разгледам снимките ти.От какъв материал са зелените вратички в кухнята.Ако е ПДЧ,би ли ми казала на коя фирма са ?

# 141
  • Бургас
SHYSHYLKA, много приятна стая! Със здраве да си я ползвате и да направите нова, когато се увеличите. Simple Smile Hug

# 142
# 143
SHYSHYLKA ,много приятна стая.Аз си позволих да разгледам снимките ти.От какъв материал са зелените вратички в кухнята.Ако е ПДЧ,би ли ми казала на коя фирма са ?

Blagodarq mnogo,da tova e PD4 ploskostite sa na Kroshpan

# 144
  • София
SHYSHYLKA, много хубава е станала стаята!

# 145
  • София
Отдавна следя темичката, но ето че сега дойде момента да се включа с въпросчета.
Решихме детското легло да е тип "сандвич", с цел да остане повече място за игра на децата. За момента ще се ползва само от дъщеря ми, която е на 2,5 г., а бъдещото братче ще наследи нейното креватче. Ето това е проектът на леглото:
http://mirka76.snimka.bg/architecture/detska.514205.19444674.big
Възникна следния спор с мъжа ми, относно предпазната преграда, която ще е 10 см. над матрака - достатъчна ли е тази височина или не? Аз не искам да е по-висока, защото вечер малката се приспива като й четем книжки и мисля да сядам на долното легло и така да й чета, а ако е по-висока преградата няма да ми е удобно. Колко см. според вас е хубаво да е висока преградата, така че да не пада в съня си девойката?
Другия въпрос е за пространството под стълбите. Мислихме да са без чекмеджета, а само с вратички, които да се отварят надолу, но така долното шкафче май няма да е много достъпно. Та въпросът ми е към тези, които имат такива стъпала - как сте организирали използването им?

# 146
  • София
*Мирка*, струва ми се, че 10 см. е малко. При нас леглата за под прав ъгъл, едното на пода, другото на 150 см. вдигнато и предпазната табла е 25 см. Разбира се, зависи колко се върти детето, като знам моето... понякога се чудя дали и от там няма да хвръкне  Sad (още не сме довършили стаята и той спи на ниското легло).
И стълбички имаме подобни на вашия проект, но с едно "стъпало" повече. Всички са шкафове, няма чекмеджета и всички си ги ползваме - в по-дълбоките слагам по-рядко използвани неща (зимните дрехи през лятото и т.н.).

# 147
  • Хасково
*Мирка* защо въобще са ви тези стълбички - сложи някое по-функционално шкафче или ракла на мястото им. Едва ли ще е проблем детето да се качва на леглото нашето легло е по- високо около 70-75 с матрака и малката ни наистина е дребна, но се научи да се качва без проблем.
Змейковица беше измислила много хитър начин за преградите да се махат когато пречат. Пъхнати са м\у подматрачната рамка и дъската на леглото и бяха 2 полукръга. Само трябва да се предвиди при конструиране на леглото да има достатъчно място, при нас се оказа че не може да се пъхне 18 мм дъска малко е по-малко мястото и сега слагам стол.

# 148
  • София
Руми, хммм - от 10 до 25 см има голяма разлика.  newsm78 Явно ще трябва да увеличим височината на преградата.
Надя, ами тя дъщеря ми е височка едва 92 см, та малко ми се струва, че ще й е трудно да се качва и слиза без стъпала. Пък и стълбичката разчупва леглото и е интересен акцент.
Благодаря, че ме подсети за идеята на Змейковица за преградите. Споменах на мъжа ми и той се сети, че може преградите да се закачват на някакви куки, които да се мушкат между таблата и подматрачната рамка. Така няма да е необходимо да има луфт между таблата и матрака.
А ще може ли да покажеш твоето легло, може и на ЛС. Мерси предварително!

# 149
  • София
Възникна следния спор с мъжа ми, относно предпазната преграда, която ще е 10 см. над матрака - достатъчна ли е тази височина или не? Аз не искам да е по-висока, защото вечер малката се приспива като й четем книжки и мисля да сядам на долното легло и така да й чета, а ако е по-висока преградата няма да ми е удобно. Колко см. според вас е хубаво да е висока преградата, така че да не пада в съня си девойката?
Другия въпрос е за пространството под стълбите. Мислихме да са без чекмеджета, а само с вратички, които да се отварят надолу, но така долното шкафче май няма да е много достъпно. Та въпросът ми е към тези, които имат такива стъпала - как сте организирали използването им?
И аз мисля, че 10см е прекалено малко. Моята като се върти прехвърля карак на "вън" и като нищо ще се преметне.
И аз намирам стълбите излишни  newsm78, или ги направи подвижни, или и тях чекмеджета.

Общи условия

Активация на акаунт