Болница Токуда - тема 5

• 106 243
  • 889
  •   1
Отговори
# 795
Мами здравейте, да споделя и аз своя опит - свижданията наистина не могат да стават в общите стаи, майката трябва да излиза в антрето да се види с таткото. Бебенцето си стои вътре. Ако вземете лукс стая обаче, нещата са съвсем различни - мъжът ми и каката си влизаха като у дома си и си стояха колкото искат. Лукс стаите са само 2 - скъпички са - по 125 лв. на ден. На мен фондът ми осребри по 85 лв. дневно - за ВИП стая - тя е по-малка от лукс стаята, само че в родилно няма ВИП. Аз извадих късмет, че една такава стая се освобождава точно когато ме приеха. Ако обче няма свободни, можете да заявите, че искате и ще ви преместят веднага щом е възможно. Относно неонатологичния пакет, задължителна е само онази част, която струва 400 лв. Другите 200 са по желание. Мисля, че тези 200 лв. включват скрининговите изследвания. В деня преди раждането изрично ме попитаха дали съм съгласна на пълния пакет от 600 лв. Успех на всички! Избрали сте най-доброто място за раждане. При мен лично всичко мина като в детска игра... невероятно щастлива съм...

# 796
Сетра ми ражда в клиника Вита.

# 797
[quote author=silvito link=topic=498474.msg16116115#msg16116115 date=1282824906
deqna а в коя болница роди сестра ти, ако не е тайна.
Сестра ми ражда в клиника Вита.

# 798
беба моето първо раждане беше преди 8 години в провинцията, и понеже беше планово секцио при постъпване в болницата трябваше да дадем най-малко 2 банки кръв за всеки случай, при мен слава богу не се наложи преливане, и след ада който изживях там реших този път да раждам в Токуда и не знам каква е практиката - дава ли се кръв въобще. Моля раждалите секцио да споделят.

# 799
беба моето първо раждане беше преди 8 години в провинцията, и понеже беше планово секцио при постъпване в болницата трябваше да дадем най-малко 2 банки кръв за всеки случай, при мен слава богу не се наложи преливане, и след ада който изживях там реших този път да раждам в Токуда и не знам каква е практиката - дава ли се кръв въобще. Моля раждалите секцио да споделят.

Не, не се дава. За мен беше под върпос за преливане, но ми казаха, че там си имат кръвна банка и не се налага да си носим.

# 800
  • София
Здравейте,

имам следното питане: може ли да ми препоръчате някой гинеколог/жка, НО само за профилактични прегледи в Токуда.

# 801
  • София
Здравейте,

имам следното питане: може ли да ми препоръчате някой гинеколог/жка, НО само за профилактични прегледи в Токуда.

Здравей,
Аз бих ти препоръчала д-р Кирякова защото е много мила и внимателна и преглежда обстойно. Вероятно другите момичета ще те насочат към лекарите, при които са раждали. Така че хващаш едно име (малко като на томбула) и си записваш час Peace

# 802
Здравейте,

Здравей,
Аз бих ти препоръчала д-р Кирякова защото е много мила и внимателна и преглежда обстойно. Вероятно другите момичета ще те насочат към лекарите, при които са раждали. Така че хващаш едно име (малко като на томбула) и си записваш час Peace

доста от лекарите са отпуска, та в момента няма много избор, общо взето ако искаш скоро час ще ти предложат от регистратурата, според мен вси4ки лекари са добри (в отделението докато бях се смениха доста и все внимателни, много добро впе4атление ми направи един лекар мъж, млад, много подробно обясняваше, но не му запомних името). И мен ме е преглеждала д-р Кирякова, много мила и внимателна, следи ме д-р Колева, доволна съм.

# 803
  • София
Много благодаря момичета. Полезна информация ми дадохте, да видим дали някой още ще изкаже мнение, ако не направо другата седмица ще ида при д-р Кирякова.

# 804
много добро впе4атление ми направи един лекар мъж, млад, много подробно обясняваше, но не му запомних името
д-р илиев?

# 805
много добро впе4атление ми направи един лекар мъж, млад, много подробно обясняваше, но не му запомних името
д-р илиев?

Точно и аз това щях да пиша.Друг млад мъж гинеколог там няма май newsm78

# 806
д-р илиев?

Точно и аз това щях да пиша.Друг млад мъж гинеколог там няма май newsm78

май да!  Simple Smile

# 807
  • София
Записах си час при д-р Кирякова, но чак за 1.10. То и без друго не ми е спешно.

А може ли да ми кажете, при акушер-гинеколозите само бременни ли ходят? В смисъл аз искам профилактика, цитонамаска. Предложиха ми д-р по превантивна медицина, но аз си държах на гинеколог и съответно на д-р Кирякова.

# 808
Записах си час при д-р Кирякова, но чак за 1.10. То и без друго не ми е спешно.

А може ли да ми кажете, при акушер-гинеколозите само бременни ли ходят? В смисъл аз искам профилактика, цитонамаска. Предложиха ми д-р по превантивна медицина, но аз си държах на гинеколог и съответно на д-р Кирякова.
е, разбира се, че не са само бременни Simple Smile Добър избор на лекар!

# 809
Ама АГ-то си е като поликлиника към болницата, за всякакви АГ проблеми и прегледи и профилактика и т.н. Отделно си има отделения за раждане и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт