вчера ме изписаха от болница Токуда заедно с дъщеря ми, която се роди на 17 май, под вещото ръководство на д-р Емилия Кирякова и акушерката Мариана Ковачева. За екипа на тези две дами и професионалисти мога да сипя само суперлативи.

Желая успех на всяка майка, която е решила да види първата си рожба именно в родилното отделение на тази болница - лично за мен, това е перфектен избор.
Видях, че по-напред някой питаше за преместване на ЖК в Токуда - то ако се реши на подобно нещо, не препоръчвам това следене да е при д-р Евтимова, но в крайна сметка, всеки преценява най-добре за себе си.

При хоспитализация в болницата, по здравна каса се заплаща такса от 250 лв - независимо дали лежите там минимума от 3 дни или приемането е фиктивно за да се вземе по-дълъг болничен.
hrisko11, честита ви радост, да ти е жива и здрава малката принцеса и мноооого да ви радва!!!

На мен също ми предстои тази емоция и то мноого скоро - терминът ми е на 19.06.2010, др. Кирякова ми проследява бременността от самото начало, надявам се и раждането ми при нея да мине безпроблемно
Мисля да раждам естествено с епидурална упойка.С интерес очаквам твоя разказ
Имам още някои въпросителни като - кога се заявава, че бащата ще присъства, кога се заявява че искаш епидурална упойка, като дойде дългоочаквания момент на кой да се обадя първо и къде точно да отида....Вип стаята май-не мойе да се запази и на късмет, ако има свободна те настаняват при твое йелание...При теб как беше? Кирякова ми каза, че ако е през нощта, чак след като дежурния лекар потвърди че раждането е започнало, чак тогава да и се обадя. Как се случиха нещата при теб?
/, след което последва разстройство /
Тук една позната , българка отказала епидуралната при раждането и докторите ходили да гледат кое е това момиче раждало без епидурална

.на мен ми направиха епизиотомия.не знам дали бих могла да я избегна