Жената ОВЕН - 13

• 18 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Franceska ,в началото на града.Казва се 'Детство мое'.

# 616
  • Варна
Бенджи ти цял автомонтьор си бе мила Hug

# 617
Пепито,вие при кои г-жи сте?Наште бяха отврат. #2gunfire
Ели, и при нас снощи и днес спира тока. #Cussing out

# 618
Ясно!

Бенджито с тоя таралясник я съжалявам, милата JoyТо не е до смях, ама шефове скрънзи има Mr. Green

Сега ще му джасна едно нескафенце, че се изморих от чистенето на една стая newsm28Обаче мойто мъж ме послуша и пак имаме зелено Peace

# 619
Предполагам,че са вашите,тъй като те бяха на подготвителната и после поеха 1-ва група.Малинова и Кралева.

# 620
Пепито,бяхме при Малинова и една друга,на която не се сещам името.Но от Малинова съм тотално възмутена. #2gunfireТолкова съм отвратена от нея..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireНаправо нямам думи. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Фран,успя ли да видиш за нощувките? Hug

# 621
КоКолина ,що бе мила.Не че я познавам жената, по принцип не се заговарям с тях както и мъжо ,тъй като детето си изпява всичко в къщи,добре ме информира.

# 622
М, да, пратих лично съобщение на форумката.Чакам отговор.

# 623
Мацки, такъв автогол си вкарах  ooooh! Купих 3 кг тиквички и сега трябва естествено да ги изпържа, другояче мъжа ми не ги яде. А на всичко отгоре му и обещах от сладкиша Елинор пак..
Аз си одрънках турското кафе със сметана и се заредих с допълнително силички  Mr. Green

# 624
здравейте.при нас вали,ни преди обяда беше добре и децата играха.имаме на ходим на 2 рожденни дни и в Русе при баба,а два ще пропуснем,,,,понеделник ще пътуваме Mr. Green

# 625
Пепито,не искам тука да занимавам всички с моите впечатления от нея,но определено нищо добро не съм видяла в нея.

Фран
Hug

Ели,много обичам пържени тиквички Laughing,но вече не ги правя.

# 626
  • Варна
Ели 2 кила тиквички са си доста. И аз обичам. Ама по мързеливата ги правя вече -режа надълго, големите филийки по бързо ги пържа вместо колелцата/ ама как го обясних hahaha/
Асе доста натоварена програмата- да разказваш после Hug

# 627
 JoyЕли, Ели ако знаеш как се хиля JoyАз с моя пържен сафрид си минах от реда за половин година newsm44Ама ти и сладкиш ще правиш ThinkingАми спорна работа тогава Whistling

Пускам да ми видите зелената стая, тази, която вчера мъжо боядиса, а аз си играх тааари часа докато я изчистя и преведа в нормален вид Mr. Green http://media.snimka.bg/6390/019034540.jpg

# 628
  • Варна
Фран мойта спалня ететакова зюленко, кухнята жълта ама жълта, коридора оранжев същинки цирк Joy

# 629
О, Нери, на мен това ми е мечтата (и ще си я осъществя, де, някой ден)- всяка стая да е сама за себе си.Например мечтая за зелена кухня, млечно лилава спалня, хол в черно и бяло, огромна дървена веранда, ама от най-старото дърво да е WhistlingА бани и тоалетни искам в резида и сиво.Много ме кефи като комбинация.Аааааааааааа искам и фитнес зала, която да е червена с черни уреди и мноооого огледала, които смаляват Joy

Общи условия

Активация на акаунт