Жената ОВЕН - 13

• 18 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • при моите деца .....
Добро утро!

Делте, и аз се нареждам за новини.

Днес няма да съм диетична, но още ме болят зъби и ще съм на въглехидратна храна...

Хубав ден!!!

# 676
Добро утро и от мен...за тези, които ме помнят  Heart Eyes

Бенджолинка -  Two Hearts
Прекрасна новина - желая ти най-сърдечно всичко да върви като по вода, една безпроблемна и щастлива бременност - изживявай всеки един миг с умивка и знай, че всичко ще е наред. Понякога мислите така помагат.... Hug

ЗАяц  fingerscrossed

целувки и един прекрасен, хубав и щастлив ден  newsm08

П.С. РЕдактирам да си покажа подстриганите човечета

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 10:48 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 677
Добро утро   Nature Sunny
Делте, хвърли ни бомбата да се притесняваме за теб и се гушна в леглото..Кажи какво е станало де  Hug
Дидке, ти си незабравима, бе жена! Как няма да те помним  Grinning Децата ти и остригани и дългокоси са прелестни  Heart Eyes
Боби, я бягай на зъболекар! Стига си търпяла на болка  Naughty
Медузке, аз също съм била на вълна черно-бяло-червено. В стария апартамент всичко беше направено в тази гама. Wink

# 678
Дидке, малчуганите са много сладки  Mr. Green  Hug Heart Eyes

А бе момичета, аз пак да питам, к'во става с нашата среща? newsm78 Всички мълчите Rolling Eyes никой нищо не казва Crossing Arms....
 Коколинке, ако се видим в събота през деня ти ще можеш ли да дойдеш?

# 679
Аз съм на линия за събота  Grinning

Е Дидка, как пък може да кажеш подобно нещо.
Разбира се, че те помним  Hug
Малчуганите, както каза Ели и дългокоси и късокоси са невероятни сладури  Heart Eyes

# 680
И аз съм на линия събота-цял ден.

# 681
Най-вероятно не Cry.Ако мъжът ми почива,сигурно ще отидем нанякъде.А пък и няма кой да ми гледа детето.Сега ми е много сложно с излизанията заради сина ми.След 14ти майка ми излиза в отпуска и ще мога да й го давам като ми се наложи.

# 682
Бенджолинасупер новина!Честито,дано всичко мине гладко то тук на там!Безпроблемно и приятно бременеене   bouquet
Момичета,привет  как сте?Приятен и успешен ден ви желая!   Hug

# 683
Бенджи, честито! Леко бременеене Heart Eyes!
ЗайчеPraynig! Ще чакаме хубави новини и от теб!
Диде, как няма да те помним! А малчуганите са големи сладури Heart Eyes!
Боби, изтормози се с тези зъби Sad. Дано да минават вече!

# 684
Добър ден и от мен.)

Аз свърших за днес с работата, намерих някаква опаковка за подаръка на детето, че е доста голям, дано само да стане и да се пъхне вътре.
И реших да изчезна къмз Кайлъка да пия едно кафе. ) То като съм с кола и ми се кара....та се зачудих накъде да ходя и хубаво го измислих това. )

Бенджи, кога ще идвате към Плевен, много ми се иска да се видим, че предният път много кофти се получи.

# 685
Ели, това твоите котенца ли са? newsm62

# 686
Не, не са моите. На едно момиче са оттук във форума, мъжа й ги изхвърлил най-безжалостно на улицата, докато тя е на работа. Та сега кой колкото може помага да се намерят и приютят, че те са расови, глезени сладури и не могат да оцелеят сами на улицата.

# 687
 #Crazy #Crazy #Crazy Не мога да повярвам... Shocked Shocked Shocked Е...и човека дет трябва да си, за да го направиш това Cry....

# 688
Не, не са моите. На едно момиче са оттук във форума, мъжа й ги изхвърлил най-безжалостно на улицата, докато тя е на работа. Та сега кой колкото може помага да се намерят и приютят, че те са расови, глезени сладури и не могат да оцелеят сами на улицата.
Егати  мъжа. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 16:17 от КоКолина

# 689
  • Varna
Споко, момичета Hug
Ни сЪ шашкаЙтИ. Към три без петнайсет, Диването ме събуди- та докато препускал да убие един комар, така яко си пресрещтнал пръстта, че си обърнал нокътя- кръв навсякъде и работа за ортопед.
Викнахме такси, стигнахме бързо. Бързо и стана манипулацията защото нямаше пукнат човек. Късмет защото преди това е било стълпотворение. Говорих със сестричката която записа Диването и го изпрати във операционната. Докато говорихме и полицайчетата водеха някакъв мангал пил, да му иследват промилите във болницата. Та момиченцето ми каза, че докато да дойдем е било пълно със такива пили и шофирали и това всяка нощ #2gunfire Сестрата излезе и набор на синковеца, че още по мила беше със нас Wink Обаче си личеше, че е много усмихнато детенце. Вътре доФтура и другата сестра също били чудесни- така каза диванетУ. И те така момичета.!!! Grinning А сина препуска да бие комари, защото е алергичен от ухапвания и целия се подува. Очите му се подуват така, ча заприличва на китаец, ушите му на мекички. Няма да го забравя като мъничък как му се подуваха ръчичките  и краченцата. УжасТ, уж хо беше израстил. Слава Богу по рядко се подува.
И се прибрахме пеш, отшумя му болката и една прекрасна разходка си направихме из нощтна Варна. Прекрасно беше, тишина, много светлини и тук таме няко човек.
Казаха, че до 3 седмици ще му мине.
За срещата за събота, казвайте, къде и във колко часО????

Общи условия

Активация на акаунт