Жената ОВЕН - 13

• 18 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • при моите деца .....
Привет!!!
Минавам да ви видя.
medusa:-), много готини снимки!!!

Ох, спря действието на нимезила и пак ме боли цялата челюст.....

Гледам Биг Брадър фемили и просто съм в шок от отношението на един мъж към майката на децата му, към съпругата му....
Недопустимо отношение изобщо към човешко същество.

Лека вечер!!

# 496
Минавам само да ви кажа да не забравяте да се хилите, ей така  newsm62

# 497
Добър вечер.

За среща и аз съм навита, стига обаче да свърша работа навреме, ако е за след 17.00, че напоследък все до към 19.00 седя, а и през деня не ми отваря много време да вляза във форума.
Утре имаме една сладоледена акция от 17.00 в парка в Аспарухово по случай 1-ви юни (това не е от работното място). И аз мисля да ходя, но май ще позакъснея.

# 498
  • Varna
МАРГАЛЧЕ Hug
Аз спИсиалнУ сЪ смея така дажИ кЪт рИва. Демек не съм у ред, но поне изглеждам щастливУ smile3503
За срещата, трябва да гледаме и времето какво ще е, че ако е като днешното, без мене на среща. Бях ви казала, че умирам от страх от светкавици и гръмотевици.Обаче вие ако обичате да се гърми и трещи около вас, хич не се съобразявайте със мене. Аз казах, че не винаги ще можем да се събираме всички заедно.  Все на някоя ще и се случи нещо, въпреки, че желае да дойде на среща.

# 499
# 500
  • Varna
Хиля сеееееееееееееееееее Joy
Това ми е една от любимите картинкиииииииииииии Hug

# 501
# 502
  • при моите деца .....
 Laughing Laughing Laughing Heart Eyes
Маргалче, с Делта ще ни обява за най-позитивните хора!!!

# 503
Бях ви казала, че умирам от страх от светкавици и гръмотевици.

Цял следобед гушкам ей този страхливко. И той е като теб, голям страх, трепери и се е залепил за гърба ми като космодиск.

# 504
lady_Blu, много хубаво куче. ) Каква порода е?

Аз обожавам светкавици и последващите гръмотевици. ) Страст са ми още от дете, но сега няма такива хубави бури както едно време...) Или поне светкавиците са много редки...

# 505
lady_Blu, много хубаво куче. ) Каква порода е?

Аз обожавам светкавици и последващите гръмотевици. ) Страст са ми още от дете, но сега няма такива хубави бури както едно време...) Или поне светкавиците са много редки...

Joy страст към гръмотевици  Joy

lady_Blu , това от лятната колекция ли е? (блузката на кучека Joy )  hahaha

# 506
Породата е коктейл  Mr. Green Живеят с брат си на вилата и единственото, което ги отегчава са книгите на Дж. Колинс

Големи разбойници са, затова в двора се вее пиратско знаме

Маргалчо, позна  Joy

# 507
Mен пък като ме е  newsm43 newsm43

искам да ме гушка тоя  Crossing Arms

# 508
ЗЛО КУЧЕ  hahaha hahaha hahaha

# 509
Мире, как гърмя цял следобед, не е истина! Изпратихме го към вас, очаквай включване!
Маргалич, винаги си знаела какво да искаш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт