Юлски бебета-Тема 33

• 24 574
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз твърдо отпадам, че току що София заспа и после потегляме за Банкя.
Джил, стискам и аз  Praynig  Hug Докато пиша и Мина се роди  Hug Да е жива и здрава и много много да ги слушка   bouquet
Аз съм леля от 18 г и е съвсем друго  Laughing Искам и паааак  Crazy
Рал, ще чакаме снимки на Ния  Hug
Куки, ще ме утрепаш и мен Joy
Мила, завиждам ви благородно  baby_neutral. Ама вие цялото семейство ли? Леле, кой ще работи?
Драга, то Самоков не е далеч, но все пак си е 1 час път. Мойто село е там, дето сега е майка, на Щъркелово гнездо.
Ем, аз пък скоро мислех да сваря малко леща с морковче и рапично олио  Thinking Какво казвате, рано ли е ?

# 601
Миме върти ми се из главата, че леща, боб и зеле съм ги виждала след 18 месеца в схемите. Тежки са за стомахчето.

# 602
  • София
На първо търсене намерих това
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=915
За 10-12 месец има бобови   Thinking

# 603
Абе със сигурност има хора от нашата кухня, които дават и на още по-малки деца. Въпроса е на стомахчето да не му е кофти.

# 604
# 605
  • Кърджали
Джил, да ви е жива и здрава малката госпожица Мина. Да радва мама и тати, а също и леля.
Ние бяхме за малко навън, прибрахме че е жегаво, след като се наспи следобед ще излизаме пак.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 14:15 от Aлекcандрa

# 606
Да ви е честита малката Мина, Джил! Усмихнато, здраво, щастливо и обичано дете да расте!   Hug

# 607
  • София
Миме-то, нашето педи разрешава вече леща, но от розовата. Тя по-скоро е оранжева, но така й казват.

# 608
Джил, честита племенничка! Да е много кротка бебешорка и мама бързо да се възстановява!  bouquet

# 609
Лельо Джил, да ви е жива и здрава малката Мина! На сестричката ти бързо възстановяване! Hug
А на себе си пожелавам скоро да ми се връща. Много искам да стана леля. Mr. Green

# 610
  • София
Джилка, ЧЕСТИТО! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! Да расте усмихната, послушна и много щастлива! Да поздравиш сестричката и бързо да се възстановява! (Страхотно име са и избрали на бебка)

# 611
Джил , честито да ви е бебчето, живо здраво и много да ви радва, бързо въстановяване на мама след раждането и много положителни емоций. И да спинка повечко беболинка Hug много се развълнувах от новината и си припомних какво беше миналата година ... ех..

Да ви се похваля вече си има диагноза - синузит + полип за цвят, та от него били увеличени лимфите, но на унг не съм ходила още утре ще ходя при него да видим и той какво ще каже, това ми го каза ренгенологът. Аз има разправям, че имам нещо в носа, те - не ..  Thinking   #Cussing out

# 612
Жива и здрава да е малката МИНА!!!
Нека е усмихната за двамина!
Да е щастлива и много красива!!!

Джилко, честито ЛЕЛЬО  Hug Да целунеш сестричка и да и пожелаеш бързо възстановяване! Еххх пак ми се достава ЕЙОООООО!!!! Mr. Green

# 613
Джил,честита ти племеница Hug З ви е жива и здрава[/color].
Като прочетох,
че сестра ти са я приели и си спомних моето онлайн раждане  Mr. Green

Ние днес бяхме на плаж ,върнахме се и до сега спахме.По-точно госпожиците още спат  Mr. Green Вече 4часа.Петя се страхува от море,от пясък...от всичко.Докато Катето елате я вижте. Laughing

Сега отивам да гледам ББ.После повече  Peace

Ето една снимка днес от плажа

# 614
  • USA
Jillian, честита ти племенница, да ви е жива и здрава, а на сестричката ти-бързо възстановяване  bouquet!

Ох, момичета, на мен ми е много зле, гърлото ме боли адски много. Снощи не съм мигнала, за първи път през живота ми ме боли така. С главоболие съм вече 3 дни, но днес не се трае. Какъв беше този вирус и тримата го минахме.Таткото ме съжали и сега изкара Стейси за малко  навън.

Лек ден засега!

Общи условия

Активация на акаунт