Юлски бебета-Тема 33

• 24 572
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
И тук да честитя на Джил, че по-нататък може да даде на прекрасната си сестричка да прочете честитките и как сме съпреживяли с нея момента!
Да расте здрава, умна и щастлива Мина! Много красиво име! А двете братовчедки да се обичат поне толкова колкото страхотните им майки!

Маймунче, оправяй се!
Кукумявче, ти пък какво ще сваляш?!
Диди, честит първи плаж! Завиждаме ви и си напълнихме с Владко ваната. Wink
Миме, София яде почти всичко, така че спокойно можеш да й дадеш първоначално от червената леща! Peace
Ем, за 3 месеца съм свалила точно 16,800 кг. като последния месец най-много, началото е по-трудно, но бързо се свиква и сега имам чувството, че цял живот мога така да се храня. Направо не мога да повярвам колко съм била, макар че не ми личат много по принцип. Преди да започна да съм изцяло системна (преди тези три месеца) бях 2-3 седмици само с неядене след 18, но ядях всичко, бях смъкнала 1-2 килограма.
Чочи, изненадвам се, че при теб няма резултати. Thinking

И днес срещичката беше приятна, надявам се да има още една преди да тръгнем, за да дойдат още момичета, с които искам да се видя!

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 20:26 от Сиси ♥♥

# 616
Сиси,плажа ни е втори-първия беше само с Катето  Peace

# 617
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ЛЕЛЯ ДЖИЛ!!! ЧЕСТИТ НОВ ЖИВОТ , НОВА УСМИВКА И ТРЕПЕТ В СЕМЕЙСТВОТО НА СЕСТРА ТИ ДЖИЛ!!! ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е МИНА !

При нас пак има изпълнения от зъби... сега отказва да яде... аман. Tired Crossing Arms
Иначе пък е с 4 зъба , но са и за красота, не иска да си ги ползва! ooooh! Mr. Green

Евита, радвам , че всичко е наред при Йоанна! Не следя внимателно/извинявам се /форумската тема , но силно се надявам резултатите , които чакаше да се окей и да сте си отдъхнали вече всички. Hug

# 618
  • София
Хайде Джил, чакаме подробности Heart Eyes.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 21:34 от sisko_75

# 619
Чочи, изненадвам се, че при теб няма резултати. Thinking
Аз нали миналата година бях 20 дни в болницата заради окото си и ме натъпкаха с кортизонови лекарства, от които напълнах доста Cry-може би затова при мен няма такива резултати, както при вас  Cry. Говорила съм с лекари-отслабва се, след като си напълнял от такива лекарства, но много бавно  Sad

# 620
  • София
Оф днес докато се прибера от Борисовата и се препотих 1500 пъти,друго си е с кола,тия тротоари така ме изнервиха..  Close А бебко продължи да си спи до вкъщи  Heart Eyes
Сиси така като ме погледнеш нямам за сваляне,но аз си намирам някои сланинки-на кръста,от вътрешната страна на бедрата..
Забравих какво щях да пиша,утре имам изпит сигурно заради това  Tired
Не е ли време за нова тема?  Rolling Eyes

# 621
  • USA
Кукумявче, стискам палци за изпита утре! А за нова тема може би ти се вижда 49 стр., а не 42 newsm78.
Момичета, знаете ли някакви рецепти за възпалено гърло? Сега си правих гаргара с вода и сода, но кофтито е, че нямам много билки вкъщи. Чувала съм нещо с мазане със сода и мед или нещо подобно. Ще се радвам да споделите нещо от опит Hug.

# 622
  • София
Здравейте мили мами,
Джил, честито Ви бебче! Да е много здрава, послушна и добричка Мина, за радост на всички!
Много ме е яд, че изтървах и днешната среща, но Анди има малко сополи и ме е страх, да не зарази някое детенце (макар, че са прозрачни като водичка) Cry
Сиси, поздравления за резултата!   Hug И аз като теб се надявам на друга среща, на която тържествено обещавам да дойда! Hug
Евита, мила, много ти се събра. Sad Важното е, че лошото вече е зад Вас! Много здраве ви пожелавам на цялото семейство! Hug
Маймунче, бързо да се оправяш. За облекчаване на болките в гърлото си направи 3 супени лъжици мед + една чаена лъжица сода бикарбонат. Много облекчава болките в гърлото. Hug
Прашец, надявам се, че Кати е здравичка вече.
Емили, какво става с зъбките Ви? Анди още няма.  Joy
Мама Диди, страхтни са малките ти кукли!
Тан, чудесна идея е да дадете обет и пред Бог! Да споделиш след това приятните Ви емоции! А, аз Ви пожелавам, още повече да се обичате! Hug

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 22:55 от Cesari/ Olia

# 623
  • Велико Търново
Кукумявче, стискам палци за изпита утре! А за нова тема може би ти се вижда 49 стр., а не 42 newsm78.
Момичета, знаете ли някакви рецепти за възпалено гърло? Сега си правих гаргара с вода и сода, но кофтито е, че нямам много билки вкъщи. Чувала съм нещо с мазане със сода и мед или нещо подобно. Ще се радвам да споделите нещо от опит Hug.
Маймунче, мажи с мед и бързо се оправяй  Hug

Джил, честито, да си леля е страхотно Simple Smile

Какво се разбрахте за среща? Ще се радвам много да се видим, а ако дойдете по нашия край, най ще ме зарадвате  Mr. Green

# 624
  • София
ДЖИЛ, честита племенничка, да е здрава и чаровна,умна и добра!!!
Не успях да дойда и днес, ей никакъв късмет нямам с тези срещи, сменяха ни кабела на интернета с оптичен и цял следобяд си стояхме вкъщи, чак привечер излязохме.

Маймунче , оправяй се бързо, на мен ми помага чай липов с мед.
Мамо Диди, а как се справяте с яденето на пясък?Моето Калинче всичко слага в устата, с каката нямах такъв проблем, някак по - цивилизована беше  Laughing
Сиси, браво з а килограмите!!!

# 625
  • София
Джил честита ти племенничка и от мен! Да е жива и здрава и много да ви радва!

# 626
# 627
Мамо Диди, а как се справяте с яденето на пясък?Моето Калинче всичко слага в устата, с каката нямах такъв проблем, някак по - цивилизована беше  Laughing

Ами яде си пясък какво да я направя.Вчера яде пясък със солети а денс лапна една умряла пеперуда.Ама не от тези красивите пеперуди а от грозните нощните,големите.  Twisted Evil Всичко лапа каквото види.Ужасна е.

Тан,кога ще се вричате пред Бог

Ха добро утро !!!

# 628
  • Велико Търново
Мама Диди, вие на пеперуди ли сте.. Защо ние сме на щипалки и мравки, за предпочитани живи, това ни е мезето, а за десерт търсим мухлясали череши (поне пеницилин приема детето, ако не друго Mr. Green )

# 629
3des , знаеш ли каква ужасна огромна пеперуда си хапна.Тръпки ме побиха само прли вида й а тя как й се радваше. Ипо този повод- моя кръщелник като беше на 2г. гледам го пред една шахта седнал и гледа нещо.Докато отида да го видя той взе нещо и го сложи в устата и чувах "Хрус".....нашия сдъвка един огромен жив бръмбър  Twisted Evil

Проблеми при нас вече е ,че Катя ми отказва ДК.Голещо ли й е незнам..хем не й ги давам топли нещата а леко хладни,че в тази жега... Сяда на столчето и като тръгна към нея с купата се надига и наднича какво има.Ако познае яденето от ДК почва да ме удря но целта й е на удари купата.Ужасна е и просто незнам с какво да я храня.Хляб,сирене и домати и това е  Laughing

Вчера хубаво казах за плажа ама не ви казах как затънахме в пясъка.Дамян отива да слага Катя в колата и се връща за багаж.Да ама премести колата по към пясъка,че Катето да ни вижда и да не плаче само в колата.После като тръгваме нанай  Така задълбаха гумите,че ни напред ни назад.Добре,че имаше едно момче на плажа ,което през цялото време ми зяпаше гърдите  #2gunfire/ аз съм по монокини винаги/ ,че дойде да помогне. Да ама мъжа ми не му даде да ни дърпа защото и той щеше да заседне.Минаха други двама и те с по-голям ван от нашия почнаха да ни дърпат ама и те заседнаха  Накрая това първото момче къде ходи какво прави докара един джип-че с него поне нямаше проблем....извода е ,че следващата ни кола ще е джип  А те като дръпнаха колата и ние с Петя бяхме навън ...то горкото като си помисли,че тати тръгва без нас и като почна му вика и да реве 

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 10:10 от Мама Диди

Общи условия

Активация на акаунт