Юлски бебета-Тема 33

• 24 567
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Рали, честит рожден ден на Ния! Да е много здрава, слънчева и щастлива бебка! Весел празник! nbirthday nbirthday

Ех, започваме с активните честитки ....  Пораснаха си дечицата вече. Завиждах леко на юнки като четях огромния списък от поздравени, но ето че приближава и нашия такъв момент!

# 646
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Ния! Да е жива и здрава и много да радва близките си!

Радина, виж какво казва, чичо Гугъл по-въпроса: http://recepti.gotvach.bg/r-437-%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2_%D0%9C%D0%B5%D0%B4 за меда. Не изглежда трудно, дано направиш, че после да споделиш мнение. Радвам се, че си изкарвате добре.

Маймунче, хайде вече да оздравяваш  Hug

# 647
Здравейте, влязох да споделя пак тегобите , които са ни налегнали с неяденето на Йоана,ит.н., но НЯМА! Защото видях , че имаме празник в темата и няма да го развалям с нашите драми... токива ли са що ли не ми е още ясно... Thinking Tired

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН НА НИЯ НА РАЛ!!! ЖИВА И ЗДРАВА ДА РАСТЕ , МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!

Весел празник днес Ral_p!!!

# 648
Ооо, чудесно!

Честит рожден ден мъничка Ния! Да си жива и здрава, мама много да те обича, а тати да те глези.
Рал, честит празник и на теб.

Ем, разбира се, че ще успееш с килцата. И аз се изненадах колко лесно става.
Ели, много ми се иска да дойдем към парка днес, но свижданията в Майчин дом са от 16 ч. и първо ще отида да видя сестричка как се справя. След това ще минем да видим дали сте там още.

# 649
Честит рожден ден на Ния на Ral_p!    bouquet

# 650
  • варненка от София
Честит първи рожден ден малка Ния! Пожелавам ти много здраве, много радост и усмивки, безгрижно детство! Бъди гордостта на мама и тати!

# 651
Честит рожден ден на Ния на Ral_p!
Нека бъде ни жива, здрава и много щастлива!

# 652
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИЯ! Бъди здрава и щастлива!

# 653
Честита ти рожденничка Рал да ти е жива и здрава малката Ния!!!

# 654
Честит рожден ден на НИЯ ! Да расте здраво и умно детенце за радост на мама  и тати

Сириус,не е студено за бебетата.Водата  в Атия беше супер топла и Катето много се кефеше в морето за разлика от кака си,която от страх пазеше хавлиите  Mr. Green

Катя продължава да ми отказва кухнята и незнам какво да я правя.Не иска и готвено от мен.Яде само попара,мляко с бисквити,домат,кекс,ей такива неща ама продължавам да я мъча.Държа я гладна и ще видим докога ще устискаме и двете.

# 655
Катя продължава да ми отказва кухнята и незнам какво да я правя.Не иска и готвено от мен.Яде само попара,мляко с бисквити,домат,кекс,ей такива неща ама продължавам да я мъча.Държа я гладна и ще видим докога ще устискаме и двете
Не й ли хареса отначало? Да не би заради зъбчетата да отказва храната?

Като започнах да давам на Дани от кухната и тя се чумереше в началото и с 300 зора притиквах храната  ooooh!. Сега обаче взе да й харесва  Peace

# 656
Чочи,точно това ми е много странно.И аз се надявам да е от зъбите и да мине този период ,затова я и тормозя така.В началото много й хареса и повече от месец ядеше с голям апетит.Много й се радвах и изведнъж каза "стига"-вечерта на единия ден както си ядеше и на другия ден на обяд ми отказа категорично-така вече 3-4 дни.Иска първо да види какво има в купичката и види ли супа или манджа почва да маха с ръце а ако й го натикам в устата излиза под формата на фонтан.

# 657
То и аз се пличках снощи в морето и ми се видя и на мен топла водата ама след като свикна в първият момент си е хладничко все пак 22-3 градуса е. То в морето няма как да е и по-топло де, ама при положение че ги къпем на 37  newsm78 , при всички положения моят маймун няма да е във възторг той в банята се държи като удавник за ваничката .... камо ли в морето ама може да пробваме, пък нищо не пречи .. baby_neutral

# 658
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ !!!
Желая й попътен вятър, много слънчице в дните й, много игри, смях и ллюбов !!
Да расте все така борбена, красива и много щастлива !!
!

Джил, честита племенница !!! Да бъде здрава, щастлива и много спокойна ! Поздрави на сестра ти и й пожелавам кротка малка принцеска, която да не й създава никакви грижи  Hug

# 659
Диди, ужас  ooooh!! Дано скоро да отмине този период и Катето да започне да си хапва добре  Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт