Юлски бебета-Тема 33

• 24 558
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Диди, може да е от горещините сега. Мишо също хапва по много малко, но то в това топло време на кой ли му се яде. Давай й доматки, сиренце, ей такива по-леки храни.

# 661
Рал, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Ния!! Да расте здраво, умно и щастливо дете! Весел празник!

# 662
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, РАЛ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРЕКРАСНАТА НИЯ. ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА, ДА Е МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА И ДА ИМА КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО!

# 663
  • Canada
Честита ни рожденичка! Да е жива и здрав, много обичлива, весела и игрива!!!

Мамо Диди, и ние имаме проблем с храненето от известно време... Уж Нико ядеше всичко с апетит, но от около седмица почти нищо не иска, но да ти кажа честно си мисля че може да има връзка със зъбоникненето... Ще видим... newsm78

# 664
Ралче, честита ви първа годинка, да ти е весела, здрава и късметлийка, нетърпеливата Ния Hug.
Ние днес направихме едно малко пикниче на Витоша, екстра си прекарахме, Бузанка се въргаля с кеф по земята, по спасихме се от жегата тук Whistling.

# 665
Карелия,аз си мислих,че е от 3-4 дни но сега като се сетя тя ми подсказваше по-рано.Но тази вечер й направих аз супа-изяде я без никакъв проблем.Всичко каквото друго й дам -хляб,кекс,домати,сирене,кашкавал и такива неща хапва.Кухнята не иска обаче.Аз си мислих,че и моя супа няма да яде но тази вечер яде много добре-беше си старото Кате.

Хайде на мача  newsm18 beer3 Popcorn . Толкова много обичам футбола а къде се запознах с мъж дето световното дори и да е в двора на къщата му няма да го гледа  Mr. Green

# 666
  • USA
Рал, честита ти рожденичка, да е жива, здрава , послушна и да прави мама и тате много горди!

Сириус, благодаря  bouquet. Направих и този компрес. Май всичко почти си приложих Mr. Green, пък дано вече има резултат Sick. А за парченцата храна, Стейси ги хапва без проблем,но когато не са в пюре, даже вече 1 месец й давам.  Няма къде да отиде, ще свикне.

Мама Диди, Карелия
, тук във форума, а и не само, съм чела, че около годинката децата си намалят храната.

# 667
Юлско бебе, къде бяхте? Ние бяхме близо до хижа Белите брези, има си разни неща за ядене (ама ние си носихме), утре пак мислим да се качим.
Честит Рожден Ден на Ния и от нас, да расте голяма, красива и щастлива!

# 668
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ НА РАЛ! ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА!

Ние днес се спасихме от големите жеги на вилата при нашите! Доста добре я понесохме да видим утре. Кати си хапва подобаващо и в жегите, днес като награби на баба си сладоледа едвам успях да се преборя с нея да й го взема, че на всичкото отгоре не бяхме и отдавна болни.

# 669
Добрютро  Mr. Green  

Вчерашният ни опит да топнем Стели в морето протече отчайващо, мойто дете явно не харесва водата и туй то ... голям рев рева. Иначе на пясъка голям кеф пълзи на воля и е много доволен.  newsm30

# 670
  • Canada
Маймунче, права си за това че намаляват храната. Но при нас проблемът е че определено ДК не ще... Както и да е и това ще мине.
Варненки, ако има желаещи за разходка да свиркат. Аз излизам към Морската след половин час и ще се мотам там някъде... Peace

# 671
 Tired А-а-а-а при нас положението е пред изкрейзване... #Crazy ooooh! #Crazy
Йоана от 2 дни отказва да яде всичко... храня я едвам едвам и ако има на ден по 300гр пак е добре, пие само вода и постоянно реве. Не е болна , а вади някакви зъби пак , ноооо какви са тези зъбаци, то направо е ужас някакъв. Днес поне си изяде закуската цялата , но я яде 1 час... Tired
Нервите ми са на изчерпване, нея пък я боли и мрънка и въбоще при нас напрежението ескалира. smile3511

С реването и киселостта дори и през нощта се справям , това не е за първи път , но с това  неядене направо ме разсипва. ooooh! Добре че яде пак нещо , онзи ден въбоще не искаше каквото и да било , повдигаше се и се чак...  мъка някаква. Гледа я док. каза зъби това е търпение... то какво търпение аз направо съм на ръба вече. #Crazy
Вчера направо беше като болна, то тя като болна си яде , а сега направо не мога да я позная. Не ми се вярва, че това е детето, което си излапваше яденето за 10 минути. Tired ooooh!
Дано премине бързо тази криза , че и аз си имам предел... не съм роботът-майка - човек съм , душа нося! Tired

Е, не издържах оплаках се , но много ми дойде нещо! Tired

# 672
  • София
Честит Първи Рожден ден  на сладката Ния!
Да расте красива, усмихната и здрава, да радва мама и тате и да бъде едно щастливо и безгрижно дете!!!

нямам време да търся картинка, но ще очаквам да покажеш тортата  Wink

от снимките вчера, да ви покажа Инето и Джил:

още тук и като успея да направя и останалите.Инето е такъв бонбон, мммм  Heart Eyes

# 673
Фортунче, дано премине бързо и да порасне един здрав и бял зъб Hug.
Мацко, ние бяхме до хижа Момина сълза.
Ели , страхотни снимки, Джил, вие сте две прелестни дами Hug.

# 674
Явно кризата не е само при нас.Ужас тези зъби-с Петя не съм видяла такова чудо!Поне няма ревове.

Джил,страхотни сте-браво на Ели  Hug
Възхищавам се на мъжете ви ,които се снимат с вас.Моя посмъртно немога да го накарам да дойде с нас на такова мероприятие  Mr. Green

Драга,сега пак гледах снимки ..... ама таткото не изглежда изобщо такъв какъвто го хулиш  Mr. Green Един такъв миличък,добричък,грижовен  Mr. Green...ама викаш ти си знаеш  Laughing
Голяма бонбона е Андрея.Ама какво има на нослето-раничка ли

Фортунче, ние поне закуската си ядем без проблеми.Дано при вас отмине това чудо,че и аз вече се побърквам.Сега разбирам една приятелка дето ми казваше,че това детето ти да не яде е най-гадното нещо.

Общи условия

Активация на акаунт