Юлски бебета-Тема 33

• 24 567
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Голямо миткосване напред- назад му ударихме днес, а по време на обедния дъжд даже им купих подаръци за днешната месечинка. Ето и от нас почерпка за 10ия месец преди да е свършил деня :

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 00:32 от milasara

# 91
# 92
Честити Празник, мили момичета,
Чочиии много красива картичка   bouquet

Аз се чудя дали да не си спретнем един плаш с мишока. Ама сутрин съм много тежка, хич нищо не ми спори. Много съм трудна в организирането на излизане ... охх .. я да се захващам.    grinning039   Nature Sunny
и една почерпчица:

# 93
Мерси момичета за отговорите, той и без това нашия татко като чу за лятна количка врякна, само колички ли щели сме да събираме - то аз не споменах тази да я продаваме де. Идеята ми беше като ходим някъде с колата да не я мъкнем тази тежка количка, но той каза, че не му пречи.

Честито на вчерашните и днешни месечинки!

Аз със системата още не съм свалила нито 1 кило за 8 дни, но предполагам, защото я започнах преди цикъл. Иначе преди да ми се надуе корема от цикъла видимо беше поизчезнал. И това ме устройва, че бях като бременна. Но не мога да вечерям като вас портокали ябълки и кисело мляко, обикновено хапвам 2 филии със сирене, принцеси с яйце и сирене, домати, такива неща...

Честит празник!!!!!!

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 10:13 от Emily_

# 94
Сега сутринта гледах Гала (като никога) бяха поканили някаква докторка (забравих и името), която обясняваше принципа на "Зоната" и аз май на там се ореантирам. Струва ми се най-здравословно и разумно. В интернет има доста инфо по въпроса така, че който се интересува може да се поразрови да прочете, аз даже си изтеглих книгата на д-р Бари Сиърс

# 95
Нас така хубаво ни наваля ... , ходихме на гости на една априлска мама и тати ни прибра с колата. Хубаво, че има дъждобрани за количката - аз станах вир вода   umbrella иначе за плаж се бях наласила

# 96
Момичета, днес ми е много усмихнат, тананикащ, по своемо малко лигав ден, въпреки дъждът навън. Може би защото почти цял ден си слушам бг радио. И сега ще ви споделя нещичко. Ден преди да се роди Моника чух "Юли" на Акага. Нещо трепна тогава в сърцето ми и си казах "скоро ще е" и си я тананиках почти докато се роди Мони. И така тази песен влезе в сърцето ми, стана ми много скъпа. Днес отново я чух и пак много чувства нахлуха в сърцето ми. Поздравявам ви с нея: http://vbox7.com/play:f91893a6. Сигурна съм, че и на вас ще донесе много настроение. Hug

# 97
Добър вечер,

Маймунче, и при нас има големи трудности със заспиването. Мисля вече окончателно махна сутрешното спане и остана само следобед. Лошото е, че й се доспива зверски, става нервна, но не заспива. Накрая успявам да я тръшна към 12 на обяд и се сещаш, че като се събуди после едва, едва издържа до 8 вечерта и то пак с мрънкане. Да не говорим, че снощи е сукала сигурно 100 пъти. Та, съчувствам ти и ако откриеш решение - свиркай.
Ем, вечерята ти е съвсем несистемна. Дано да отслабваш така, де. Ама ако не става, защо не пробваш да ядеш вечер две пържолки с яйце или пък някаква голяма салата и плод, за да не се чувстваш гладна после. Има и други комбинации освен тези с млечни продукти. Хляб обаче хич не е разрешен вечер - само два, три сухара със сирене има като вариант, но аз не съм го правила, защото ми се вижда малко като количество.
Сириус, утре ще се класирате за плаж. И аз преди две седмици се прибирах в стил Мис мокра фланелка.
Тан, Hug

# 98
Добро утро!

# 99
Някой желаещ за разходка до Борисовата днес ?

# 100
ХАха Джил, верно ли, ужас еми който го мързи да чете....аз само за сладко разбрах че след 12 не се яде... А иначе вечер ми се яде все сирене...

# 101
Честити днешни месечинки!

Уф, Влади пак е с хрема от снощи и кисел, кисел.. тъкмо си викам най-после да се включим по парковите срещички, хем времето е чудно.. Не знам настина ли или са градински истории пак.. Надявам се бързо да мине.. давам Осцилококцинум и пръскам физ. р-р. Вчера следобед се прибрахме и ходихме в Зоологическата градина, но не спря да мрънка, почудих се какво става и като текна и носа и ми стана ясно. Sad

И Влади много си играе с плодове, зеленчуци и опитва да ги яде с обвивките. Онзи ден имахме куриозен случай - тъкмо съм го облякла, нагласила, ризка.. спретнат и ще излизаме да го показваме в магазините на свекърва ми и разходка из центъра.. Но помагах нещо на Юлиана, поглеждам го, разнася един стрък пресен чесън и разбира се го ръфа.. Така се умириса, че.. голям смях беше и толкова неестествено да идва от него тази миризма.. викахме му бай ганче. Simple Smile Иначе все му давахме морков или краставица и ги разнася из цялата къща, ходи и яде, в двете ръце, въоръжен.. гризе ги, колко яде, колко на земята пада.. Въобще все трябва нещо да носи, нещо да има в ръцете си.. А с топка наподобява катерицата от Ice Age. Simple Smile

Ем, прочети 1 стр. от темата за Системата, тя ти е достатъчна! Приеми, че си правила плавен преход, което е добре, особено за кърмещи и вече може по-стриктно да опиташ за по-добри резултати. Wink

# 102
  • София
Сиси,освен да направим алтернативна среща на градинските сополи. hahaha hahaha hahaha

# 103
Опа и ние сме със сополи, ама определено не са градински. Освен, ако баща и не е тичкал в някоя градинка без аз да знам. Joy hahaha Joy

# 104
  • София
Ей, личи си че времето се стопли - 3-ти ден си стоим на 7-ма страница.
Вчера строшихме лятната количка (наследство от брат'чеда) и набързо купихме нова. Ще ви цитирам нещо от упътването, което искрено ме разсмя:

Препоръчително е  извършването на основен преглед и пълна профилактика на количката от сервизен специалист, особено след продължително съхранение или при необходимост да се ползва за друго дете.

Та... да знаете сервиз за колички Чиполино? Joy знам какво ще кажете за количките куча марка, но така съм преценила

Всъщност въпросът ми е: откъде се купуват бурканчета за детската кухня? На нашата пише да са нови, без етикети  newsm78

По повод яденето вечер се сетих, че един познат навремето е бил във Чуждестранния легион и там яденето било до 6 вечерта, та той и сега е свикнал така.

Общи условия

Активация на акаунт