Юлски бебета-Тема 33

• 24 558
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Куку, честита месечинка Hug.
Сириус, аз мисля да не си я продавам, че като гледам колелцата на лятната ни, хич не виждам как ще бутам в преспите.

# 76
Куко,честита месечинка на порасналото ти момче!

Ето да почерпя и за нашата 11 месечинка:

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 17:01 от dzimbi

# 77
  • София
Честита месечинка на малките сладури!  HugЛеле, как си мина времето. Не искам Анди да расте толкова бързо.  Sad
Мила Драга, желая ти много, много семейно щастие, любов, късмет и благоденствие! Дано увеличите съвсем скоро семейството си с още един член!  Hug Както се казва - таз година - Булка, догодина - люлка! От сърце ти го желая!  bouquet
Честито на христянчетата! С гордост да си носят имената! Hug
Аз няма да си продавам количката(комбинирана на Пег перего), много съм доволна от нея. С летния кош е 5 кг, не ми тежи.  Heart Eyes Та, Емили, аз бих изчакала да мине зимата. Също така си мисля, че идната пролет децата изобщо няма да искат да седят в количката. Тя, моята сладурана от сега иска да се вози на колело. Joy
От днес пак започвам Системата (ако, разбере доктора ми, ще ми прочете едно хубаво конско) Joy Дано, да имам бърз резултат (поставила съм си срок до рождения ден на Анди, да сваля последните 5 омразни килограма и да се стегна малко, че е срамота вече)
Малчо ме вика!
Целувам Ви всички! И да знаете, че редовно Ви чета, нищо че не се включвам активно.  Hug

# 78
  • София
Куко,честита месечинка на порасналото ти момче!
Ето да почерпя и за нашата 11 месечинка:
Опа, извинявай, честито на астралното ни близначе Ради!! Мда, само двете се отчетохме на 23-ти smile3525 Само оправи снимката, че не излиза - пред първото img махни наклонената черта, а на второто чертата трябва да е пред него

Имате ли впечатления от детски обувки Бикал - качество, цени и къде из София се продават? Бразилски са, което ме настройва положително.

Ей, и мен ме зарибихте с тая система -60, сега започвам да чета за нея. Горе-долу колко се сваля примерно на месец? Знам, че е индивидуално, но поне да добия обща представа

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 16:40 от Cuckoo

# 79
  • София
Куку, до колкото знам, ако си стриктна минимум 5 кг. Честно казано е трудно първите 4-5 дни (особено, ако си свикнала да вечеряш по-късно), след това се свиква.  Hug

# 80
  • София
Някой свалят и по 15 кг, но мисля че минимума е 5. Аз по принцип ям и през нощта, но някак свикнах до 18ч. и сега хич не ми тежи. Това ме подсеща да бягам да ям.
Който си има проходима количка за преспите, би трябвало да си я пази, но който е с малки гуми и  тежка, не му и трябва.  Peace
Все да ви покажа нашите игри в последни дни. По-точно една. Най-обича да отиде в кухнята и да извади лука  Joy Готвачка ли ще става, не знам, но може 1 час да премята главите, бели го и ми дава люспите  Laughing

# 81
  • София
Честита месечинка и на Дзимби
Миме, тоя лук не го ли слага в устата - Дария всичко бута там Rolling Eyes
И аз няма да си продавам комбинираната количка, даже ще я взимам с мен в Щатите Mr. Green

# 82
И аз не виждам смисъл да се продава комбинирана количка (освен ако не е за глезотийка де - тогава е оправдано  Laughing ) , но тя нали за това е комбинирана, за да може да се ползва и през лятото и през зимата и да не ти трябва друга.
И ние всичко бутаме в устата, добре че не може да докопа лука  Laughing . Но иначе разсипва доматите по земята.

# 83
И ние всичко бутаме в устата, добре че не може да докопа лука  Laughing . Но иначе разсипва доматите по земята.
Даниела обича да разсипва и гони картофите....
А веднъж беше докопала ракията на баща си...... Rolling Eyes

# 84
  • София
Ами, лапа го, но какво да направя. При лука ни стоят и сухите люти чушки, само тях махнах  Mr. Green
Нели, ти сигурно си знаеш, но аз да те подсетя  Peace. Проучи компанията , с която ще летите до Америка. Нали знаеш, че не със всякаква количка може в самолета, има лимит на размерите. Знам, че с моята може (Макларъна), не че сме литнали където и да е  Mr. Green. За течностите, мляко или друго, провери обстойно. Самата компания предоставя легло, играчки, столче за хранене, детски пюрета, но вие нали бяхте с алергии  newsm78 Иначе знам, че като минете контрола, можело да си донакупиш бебешка храна и друго. Храната се поръчваше няколко дни предварително май, но всички тези неща, са различни за различните компании.

# 85
Здравейте пилета,

Ние днес си направихме пълна програма. Разходка с малката до центъра и обратно, после си извикахме баба за гледане на малки изтребители и успяхме да се класираме за кино. Чудничко.

Хехе, Миме, много сладко с лука. Калина си рови из една кошница, в която слагам плодове, но най-често има лимони. Разхвърля си ги навсякъде, търкаля ги, абе веселба. Не й спирам ентусиазма, нали така се учат дребните.
Ем, и аз не мисля да си продавам количката. Отлична работа ми върши пък макар и да не е 5 кила. То не ми се и налага да я вдигам много често. Предимно ходим пеша вече. Особено след като установих, че й става лошо в колата (на детето, не на количката hahaha)
Фортунче, мани... от толкоз ред свят ще ми се извие.
Цветен, няма спасение с ударите. Онзи ден хем беше до мен, катерейки се по един шкаф се подхлъзна и прас главата. Лошо ми стана направо. Спасихме цицината обаче. И вече се разхожда наоколо само боса (за лош късмет точно тогава си беше с нощните ританки, та сега вече задължително я преобличам с панталон като стане сутрин).
Куку, и моите родители се опитаха да вмъкнат такива забележки по едно време. Ама вече им размина, ще видят те хуната като проходи дали все още ще искат да я гледат. За системата - противно на останалите - не се настройвай задължително за 5 кила на месец. В началото на всички диети нещата стават по-бързо, но не е задължително да ги свалиш така. Трябва си постоянство и упоритост. Ти ще се справиш, де... сигурна съм.

Добре ме подсетихте с ровенето по шкафовете, че скоро и това ни чака. Май ще организирам следващата събота една уборка на апартамента. Да съберем всички дребни опасни неща, с които може да се сблъска или да смъкне на земята. Особено лекарствата трябва да са на някакво супер безопасно място. За сега не може да ги стигне, но май не е зле да имам едно на ум. За щастие Инето на си слага всичко в устата.

# 86
  • София
Миме, знам за храните, но не знаех, че се заявявя предварително Thinking. А леглата между другото са само до 9 месеца Sad, след това само на ръце или с отделен билет. А за количката ще видим как ще стане - ако не може я оставям и там ще взимаме, макар че аз я искам основно за пътуването - нали се прикачаме в Германия Rolling Eyes

# 87
  • София
Влизам само да честитя месечинките на Куку и Дзимби, че днес ходихме на вилата и от седяне на масата така се разложих, та сега нямам търпение да гушна възглавницата.  smile3524

# 88
  • Варна
аз не мисля да купувам лятна , комбинираната ми върши страхотна работа  Peace верно че е тежичка, но аз така или иначе не я мъкна по стълбите...има големи гуми, минава през всякакви дупки, стабилна е, седалката е голяма - детето спи спокойно , не му висят краката, не му е тясно, има плот за хранене,комарници,сенници всичко  Whistling

# 89
  • USA
Здравейте, мами Heart Eyes!
Първо да похваля Стейси, вчера цял ден си игра абсолютно сама, като ме "викаше " само за храна, сън и т. н.
И да се оплача, нашия ад със заспиването продължава и май не е от зъби. Вчера за цял ден спа веднъж и то 30 мин. Вечерта към 21ч. пак я приспах трудно. Днес ми отне около 2 часа да я приспя, горката колкото рев изрева, спи й се, а не може. В момента спи, надявам се да е повече от вчера. Най-вероятно преминава към един сън за деня, но това ми скъсва нервите. Вечер нямаме проблем, даже снощи не се събуди 9 часа и сутринта едната ми гърда беше на бучки.

Куку, зависи колко кг. имаш да сваляш. Колкото повече са ти килцата, с толкова повече ще се разделиш. Аз имам малко и свалям по 2 кг. на месец. Успех!

Емили, аз не бих си продала количката.

Тук е голяма жега и чакам да се захлади, за да излезем на разходка.

Нашия татко заминава тази вечер за риба в друг щат за 2-3 дни и хем ми е притеснено, хем ми е мъчно Sad. Можехме и ние да отидем, но са само мъже и не мисля, че ми е работата там с тях.

Общи условия

Активация на акаунт