Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 106
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря на soya-fen, rozi-maxi, ٠•● Dega ●•٠.

Напълно съм съгласна с neljem.

За мен Неджля е един от най-грозно съгрешилите персонажи във филма, но и един от най-дейните и борбени. Унива, тормози се, плака, когато не беше при семейството си,но продължи  да дерзае.

Още ми е пред очите вечерта, когато се върна в родната си къща, как ги гледа, стоя и хълцаше сама в тъмнината, но си тръгна, защото нямаше очи да позвъни.

В нея има много сила, която аз уважавам.
Търсеше начин да се изправи на крака сама.Имаше сили да помогне и на Джейда в много критичен момент било то и с един шамар.

В нейния образ откривам човека със сърце и мисъл.
Мисля, че избяга от Джем пред фирмата, не защото не го иска, а защото този път беше решила да постъпва правилно - не на пук на родителите на му.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 03:57 от slynce_slynce

# 346
  • Пловдив
Дали е добра нощ или добро утро не знам Crazy, но минавам от тук да ви кажа, че анкетата е готова:

Вие сте - гласувайте!   bouquet

П.П. Време е вече да уважа леглото си Wink Лека нощ и от мен!

# 347

Презадоволените  - да, провалят се.  Обичаните - не ! Синовете на Филип Боков и на Светла Петрова - са презадоволени, но очевидно грешно обичани,  по-точно не са обичани, родителите им са сбъркали задоволяването с обичта.

Това беше и моята мисъл,но не съм успяла да се изразя правилно Peace!Любовта е доброта,колкото си по-обичан и го усещаш,толкова си по-добър!

За мен Неджля е един от най-грозно съгрешилите персонажи във филма, но и един от най-дейните и борбени. Унива, тормози се, плака, когато не беше при семейството си,но продължи  да дерзае.

Още ми е пред очите вечерта, когато се върна в родната си къща, как ги гледа, стоя и хълцаше сама в тъмнината, но си тръгна, защото нямаше очи да позвъни.

В нея има много сила, която аз уважавам.
Търсеше начин да се изправи на крака сама.Имаше сили да помогне и на Джейда в много критичен момент било то и с един шамар.

В нейния образ откривам човека със сърце и мисъл.
Мисля, че избяга от Джем пред фирмата, не защото не го иска, а защото този път беше решила да постъпва правилно - не на пук на родителите на му.

И това се припокрива с моето мнение Peace!Добре дошла сред нас,и на всички други включили се!

Честит празник!Много усмивки и весело настроение днес!

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 10:04 от rozi-maxi

# 348
  • Майничка
Честит празник, малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Laughing

# 349
neljem, добре дошла. Още една съмишленичка. Wink
Не е по темата, ама не мога да не ви честитя празника.
Честит 24 май на всички учители и ученици, на всички българи.

Тази дата ни напомня, че и ние сме дали нещо на света. Бъдете живи и здрави. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 10:47 от Snejkata

# 350
  • до една звездичка
Честит празник на българската просвета и култура и на славянската писменост!

# 351
Първо Честит Празник На Всички Hug

Моля ви кажете след започването на новия сериал кога ще дават Лиспода.Гледах програмата до 6.юни и видях че на 3 и 4 го има а след това пак ли ще е два дни в седмицата.

# 352
  • до една звездичка
Моля ви кажете след започването на новия сериал кога ще дават Лиспода.

Доста време и страници отделихме на този труден въпрос вече...
И отговор така и не открихме.  Laughing

# 353
На многая лета!

# 354
аз смятам, че ще го разредят. най-малкото, защото не могат да купят сезон, който не е приключил... трябва да намерят начин да запълнят дупката - естествено с друг сериал. но това е само дупка - спокойно, никой няма да спре листопад с този зрителски интерес. а и както разбрахме Менекше и Халил е кратък. може би това е времето, което трябва да бъде запълнено.

ПП: Честит празник на славянската писменост и култура!

# 355
Честит празник!
Гласувах за Ледена кралица!

# 356
Честит празник на всички!!! Сега да ви почерпя днес дядо ми има рожден ден!

# 357
Ивона честит празник на дядо ти!Да е жив и здрав още дълги години!

# 358
Ивона, да е жив и здрав дядо ти.
Потърпете малко, момичета, така или иначе скоро ще стане ясно какво ще се случи с "Листопад". Засега можем само да гадаем.  Wink

# 359
Сега разбрах,че сме една зодия с Оуз и Таксин или по-точно с Толга Карел  и Ахмет Сарачоолу  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт