Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 120
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
В това отношение Хайрие е по-напред от Ферхунде Laughing.Тя си призна пред Али Ръза,че е нейна вината Ферхунде да влезе в семейството им.Дали това  е грешка или не,може също да се спори,но е важното че така или иначе тя си го призна.Иска се не малко да умееш да видиш грешките си,да кажеш-аз съм виновна,съжалявам...,а "кухата лейка" Хайрие го направи.

# 436
Момичета,може би сте го обсъждали вече ,но моля кажете ,какво ще се случва нататък в програмата на БТВ... От 02.06.започва нов филм от 20.00ч. А "Листопад"... Да не би да го спрат така незавършен?!?! newsm78

# 437
Това никой не знае. Всички сме само на догадки.  Thinking

# 438
rozi-maxi май почна да ти липсва Ферхундето като я поизолирахме и извадихме под светлините на прожекторите Неджля.  Wink

Ако трябва да се оприлича с някого от филма,това е Неджля,въпреки че преди време се оприличих с Фикрет.Но това беше преди да се омъжи за Таксин.Определено моят праг на търпимост не е толкова висок Laughing.Затова Неджля не ми е толкова интересна,всяко нейно действие ми е ясно,разбираемо,постъпвала съм по сходен начин,грешала съм като нея.Затова Laughing.Най-интересни и противоречиви са ми Хайрие ,Ферхунде,Оуз и Лейля донякъде.

# 439
На мен ще ми е сложно оприличаването. Имам си по нещичко поне от 4-5 човека. И от Лейля, и от Неджля, и от Фикрет, и дори малко от Ферхунделката. Мешана скара отвсякъде.  hahaha Joy Joy Joy
Ама то не може човек да е все лош като Ферхи, или все добър като Фикрет. В зависимост от ситуацията и хората около себе си, човек постъпва по един или друг начин.  Flutter

# 440
яненце епизодът май беше около149,но не съм сигурна и все пак нещо за Неджля и Джем в предстоящите епизоди?

мерси Simple Smile

# 441
На мен ще ми е сложно оприличаването. Имам си по нещичко поне от 4-5 човека. И от Лейля, и от Неджля, и от Фикрет, и дори малко от Ферхунделката. Мешана скара отвсякъде.  hahaha Joy Joy Joy

Е,то всички имаме и от Ферхунделата,умни,предвидливи и находчиви сме като нея  Mr. Green.

# 442
Здравейте фенове и фенки на Листопад!
Цитат
Е,то всички имаме и от Ферхунделата,умни,предвидливи и находчиви сме като нея  Mr. Green.

То май повечето жени са ,като Ферхунделата/и отрицателните качества/ ,ама нещо нещем да си го признаем. Laughing

# 443
Някой знае ли този нов сериал, която започва на 2 юни от 20 часа на мястото на Листопад ли е или  ще дават по една серия от двата?

# 444
някой знае ли този нов сериал, която започва на 2 юни от 20 часа на мястото на Листопад ли е или  ще дават по една сериа от двата?
А бе хора защо не си правите труда да почетете малко назад.Никой незнае за новия сериал кога и как и защо!!!

# 445
Здравейте,
На 31.05.2010 - 2 епизода на "Листопад" - 20.00-22.00;
На 01.06.2010 - 1 епизод на "Листопад" - 21.00-22.00;
На 02.06.2010 - 2 епизода на "Двама завинаги" - 20.00-22.00;
На 03.06.2010 - 2 епизода на "Листопад" - 20.00-22.00;
На 04.06.2010 - 2 епизода на "Листопад" - 20.00-22.00;

Това е засега  Grinning
Приятно Гледане!!!

/ Освен ако не променят програмата:( /

# 446

То май повечето жени са ,като Ферхунделата/и отрицателните качества/ ,ама нещо нещем да си го признаем. Laughing

Аз си признавам, че имам качества от Джеврието. Ама ми се иска да са в комбинация с Ферхунде и тогава мога сама да си посегна  Joy

Всеки човек си е свой собствен характер. В повечето случаи виждаме сламката в окото на другия, а не виждаме гредата в своето.
 Няма човек без трески за дялкане ама при някой са в повече. Аз например мога да разбера Ферхунде и мотивите й , но ми е трудно да разбера Хайрие. Толкова ми е проста тази женица и ме дразни все повече и повече. Не стига, че не знае ами се и меси и дава мнение когато не я питат.
За брака на Неджля и Джем  не съм съгласна , че е по любов - може би едностранно от негова страна , но не и от нейна. По-скоро  Неджля от съжаление го направи и да прикрие миналите си грешки. Водена от чувство за дълг и съжаление, което не е достатъчно, за да изживееш живота си с даден човек, но ...
 Кога ще излезе Шефкет от затвора?

# 447

/ Освен ако не променят програмата:( /
То и Листопад така почна,навлезе в Перла и изведнъж взе ,че го поизмести и Перла ни е пускаха на порции.
Имам съмнения ,че схемата ще е същата ,ама ще видим.

# 448
Е, там вече незнам. Каквото стане. newsm78

# 449
Кога ще излезе Шефкет от затвора?

Че то Шефкет осъдиха ли го, че и да тръгне да излиза от затвора?  newsm78
Може аз да съм изпуснала нещо, ама поне според мен той още седи следствен и си чака присъдата.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт