Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • до една звездичка
Всъщност, добрата новина е, че Двама завинаги е само 36 епизода!
Което означава, че ако го дават по 2 епизода всяка вечер (примерно), ще свърши за малко повече от 3 седмици.
А през това време би ти ви-то може да купят каквото има за купуване и излъчване от Листопад.  Crossing Arms

# 196
Което означава, че ако го дават по 2 епизода всяка вечер (примерно), ще свърши за малко повече от 3 седмици.
А през това време би ти ви-то може да купят каквото има за купуване и излъчване от Листопад.  Crossing Arms

След като свърши  Б-я търси талант, максимумът на  излъчване за една седмица е 9 епизода, ако е така,  им трябва точно месец, ама не ми се вярва да го претупат толкова бързо, най-вероятно ще го проточат около 2 месеца.

# 197
raliko Според мен Неджля се омъжи за да се оневини!За това,което им стори в миналото за ударите,които им нанесе било то съзнателно или не! Но,не се сеща,че така ще ги нарани повече,че ще отвори нови рани...Как така се решаваш да се жениш за буквално 2 дена?Как ще живееш с човек който не обичаш?След всяко недоразумение ще си напомняш грешките,които си направил и ще съжаляваш след това.Джем не е такова момче,което ще и натяква,но съвестта и ще го прави.

Според мен тя не изпитва никакви чувства към това момче,още по-малко мисли за това,как ще се почувства той или родителите му.
Няма никакво извинение затова тя какво мисли-тя нямаше право изобщо да припарва до Джем.Ако имаше поне малко гордост и съвест,трябваше да бяга възможно най-далеч-не само,защото за тях тя е опозорена,но и защото  тя опозори тях и синът им.
Това ми напомня как  една  майка казва на синът си-търси си жена с апартамент!,а на дъщеря си-търси си мъж с апартамент!Т.е. нито с едниния нито с другия да се мине.
Ами това мислене много ме дразни,отделно,че аз съм майка на син и незнам как е възможно Неджля да не помисли,че  разделяйки Джем от родителите му  тя му причинява още болка!

Аз не знам дали го обича,още не мога да преценя,но мисля че го оцени,когато го остави и тръгна с Оуз,и след всичко преживяно,успя да ги съпостави,да види какво е да си с единият и какво с другият,и затова се върна при Джем.Но и според мен прибързаха,отново,има и други мъже,не само тези двамата,а тя се жени за Джем,заради сигурността,защото разбра какво е несигурност с Оуз.И на мен ми се струва ,че тръпката липсва,че няма страст,но тя се опари от страстта,изпати си когато я предпочете,затова сега няма да държи на нея,а преди я искаше,липсваше й,а сега навярно сама се убеждава че няма нужда от нея,че е опасна.

# 198
  • София
Дами и господа във вторник въобще няма да дават Листопад, дали ще го дават в други дни от седмицата незнам.
Ето:
http://www.potv.bg/news/p3_6525_0.html
Имам програмата за следващата седмица от вест.Уикенд - Листопад от 20.00 ч. от вторник до петък.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 18:51 от Aisha

# 199
  • В тъмната гора.

Той също ще е нарязан, един епизод ще се равнява на половин оригинал.

# 200
  • до една звездичка
Дами и господа във вторник въобще няма да дават Листопад, дали ще го дават в други дни от седмицата незнам.
Ето:
http://www.potv.bg/news/p3_6525_0.html
Имам програмата за следваата седмица от вест.Уикенд - Листопад от 20.00 ч. от вторник до петък.

Да бе, да, за следващата седмица е ясно, че ще го дават; след 2 юни беше питанката... Thinking

# 201

Той също ще е нарязан, един епизод ще се равнява на половин оригинал.
Значи стават 2 месеца  newsm78

# 202
А някъде не пише ли програмата на бТВ за напред?
Нещо не ми се вярва да започнат нов филм, а този да го зарежат наникъде. Не се връзва нещо.
При това са неясно, че има висок рейтинг. Кой бяга от зрители, че да си вкарват автогол?!  Naughty

Е, че нали с Перла точно така постъпиха накрая. Почнаха да го разреждат с Листопад и ни направиха луди калинки. Пускаш вечер в 20 часа телевизора и се чудиш какво ще гледаш Перла или Листопад. Така, че няма да им е за първи път.  #Cussing out

# 203
Явно това им е стратегията за зарибяване за следващия сериал.  Laughing Зрителят изпада в абстинентна криза и задоволява наркотичния си глад с филма който са пуснали на мястото на любимия сериал. Не знам обаче дали ще проработи при мене. Или Листопад, или нищо! Crossing Arms

# 204
soya-fen не се заричай така.  Naughty
И аз бойкотирах така Листопад заради Перла и не го гледах в началото, ама после като видях, че е свестен, пък и то Перла свърши и почнах да си го гледам. Първо по-малко, после повече, а сега всеки път и даже като изпусна серия и я търся в нета да я гледам.  Mr. Green
Този филм, който почва също е много хубав. Това го е казвал нашият форумски Али Ръза. Нека да му дадем шанс.  Peace

# 205
Не знам обаче дали ще проработи при мене. Или Листопад, или нищо! Crossing Arms

И аз така. А и сега и другия ми сериал (малки жени) ще спират и съм в депресия чак (нервна криза).

# 206

За себе си Неджля има силно чувство за самосъхранение-за да не е сама,за да не е с лоша слава...
Нищо лошо,че иска да си устрои живота,че иска да си поправи грешките-но все за нечия сметка става това,а най-често за чужда.Ето кое за мен е неприемливо.

Нашето общество не търпи такива компромиси,а какво остава за Турция,където един слух е способен да доведе до убийство и то от най-близки роднини - в подобна ситуация жива бяха закопали роднините му едно момиче на 15г. в Анадола.

# 207
  • до една звездичка
Този филм, който почва също е много хубав. Това го е казвал нашият форумски Али Ръза. Нека да му дадем шанс.  Peace

Да, ама бил с тъжен край. Аз такива не гледам. И без друго не ми е много весело напоследък...

Зрителят изпада в абстинентна криза и задоволява наркотичния си глад с филма който са пуснали на мястото на любимия сериал.
Joy Joy Joy

... Или Листопад, или нищо! Crossing Arms
И аз така. Нямам даже намерение да го почвам. Naughty

---------------
Но, като се замисля, бих преживяла една лятна пауза без филма. Тепърва започват разходките с малката, не върви да бягам в къщи и то... заради филм.  Blush Тъкмо ще се позатъжим за героите, на есен пак ще са ни мили-драги всички.  Heart Eyes
Само дето темата ще опустее...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 19:26 от ٠•● Dega ●•٠

# 208
Аз си споням,че преди по БТВ новините даваха,че някой който играе в Листопад имал нещо общо с България,ама не мога да си спомня кой беше и точно тогава казаха,че филма няма да свърши през юни,защото са купили и втория сезон,дано да си изпълнят обещанието

# 209
Хайрие!Има български корен,дори изглеждаше много елегантно,за разлика като съпруга на Али Ръза.
Чудя се,защо в почивните дни не излъчват новите филми и без това няма нищо за гледане!
Например бтв"комеди" прави филмов маратон/Всички обичат Реймънд/
А и идва лято!Време за релакс,отпуски,разходки до здрач с децата,та си мечтая за един такъв маратон с филма!

Общи условия

Активация на акаунт