Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 180

А за брака на Джем и Неджля. Какъв брак ще е този като той и няма доверие?  #Crazy
 Как разбра, че Оуз излиза, а той заминава и право почна да се съмнява и да се притеснява. Тя, ако има желание, начин ще намери да се види с Оуз. Без значение дали съпругът й е в Истанбул или не е. Ама, ако той все ще си мисли къде е тя и с кой е в момента не мисля, че ще се получи.  Naughty

Ами и аз така,без доверие всяка връзка е обречена.Още повече,че Джем реши да се оженят по-бързо сякаш свършили жените в Истанбул Joy  Но е логично,и двамата са твърде млади и  особено той е твърде неопитен ,та решенията им в повечето случаи нямат връзка с главния мозък  Laughing

# 181

Цитат
Ами и аз така,без доверие всяка връзка е обречена.Още повече,че Джем реши да се оженят по-бързо сякаш свършили жените в Истанбул Joy  Но е логично,и двамата са твърде млади и  особено той е твърде неопитен ,та решенията им в повечето случаи нямат връзка с главния мозък  Laughing

hahaha Трябва им една нощувка при баба Джефрие  hahaha Горко им.. Неджля ще сменя памперси,а Джем ще и разтрива краката  Joy

# 182

Цитат

hahaha Трябва им една нощувка при баба Джефрие  hahaha Горко им.. Неджля ще сменя памперси,а Джем ще и разтрива краката  Joy

Баба Джеврие всичките ще ги вкара в пътя  smile3521 Само да и паднат в ръчичките  Joy

# 183
  • до една звездичка
Токущо обявиха, на 2,06 от 20 часа започва Менешке и Халил, нов сериал с Къванч Татлату.
Листопад най-вероятно ще бъде спрян, защото не са закупени новите серии.

И това ли обявиха, или само първото изречение, което си написала?

# 184
# 185
  • В тъмната гора.
Цитат на:  link=topic=498569.msg15222469#msg15222469 date=1274529950
Токущо обявиха, на 2,06 от 20 часа започва Менешке и Халил, нов сериал с Къванч Татлату.

Това няма смисъл да се казва ٠•● Dega ●•٠. Защото не споменаха за Менешке и Халил, че се излъчват в определени дни, а направо обявиха часа на излъчване ...от 20 часа. Ще се радвам Листопад да се излъчва паралелно, но да видим. Ще стане ясно.
Другото, което е Листопад все още се излъчва в Турция и може да не са закупени всички серии.
Някой да напише от коя серия започва трети сезон и от коя четвърти?

# 186
Цитат на:  link=topic=498569.msg15222469#msg15222469 date=1274529950

Това няма смисъл да се казва ٠•● Dega ●•٠. Защото не споменаха за Менешке и Халил, че се излъчват в определени дни, а направо обявиха часа на излъчване ...от 20 часа. Ще се радвам Листопад да се излъчва паралелно, но да видим. Ще стане ясно.
Другото, което е Листопад все още се излъчва в Турция и може да не са закупени всички серии.
Някой да напише от коя серия започва трети сезон и от коя четвърти?

момента снимат 4 сезон, с който трябва да приключат към края на юни тази година, а от есента (някъде в началото на септември) да почнат със снимките на 5 сезон. Иначе разпределението на епизодите по сезони е както следва:

- сезон 1: от епизод 1 до епизод 38 (по оригиналната турска номерация)

- сезон 2: от епизод 39 до епизод 80 (по оригиналната турска номерация)

- сезон 3: от епизод 81 до епизод 118 (по оригиналната турска номерация)

- сезон 4: от епизод 119 до епизод ??? (по оригиналната турска номерация)

# 187
А ние до кой техен епизод сме?  newsm78

# 188
А ние до кой техен епизод сме?  newsm78
До 84  Peace

# 189
  • В тъмната гора.

Не,  във понеделник или вторник ще гледаме част от 85 целия и част от 86 епизод.
http://www.youtube.com/watch?v=dqKTZL2NsO0  ето това го гледахме
Не би трябвало да го спират до 118 има доста серии. Да не ги дават паралелно до август, дано.... Praynig

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 15:49 от Мишел_

# 190
Значи, ако сме влезли в трети сезон това значи, че трети са го купили целия. Не ми се вярва да го купят наполовина.  Thinking
От, което следва, по мои сметки, че ще има поне още 40-50 серии за даване преди да свърши 3 сезон, който се предполага, че са взели целия.  Whistling

# 191
Незнам колко серии са закупени, но с това пускане и спиране ми действат на централната нервна система и споменавам всичките им роднини от женски пол подред Simple Smile
Не е първия турски филм с който се гаврят по този начин. Писна ми да почва филм и да стига до някъде си и после друг, и друг и т.н. Като ще купуват да закупят един цял . Това тяхното на нищо не прилича.Не само по БТВ ами и по Нова. Не бе " Семеей сарай", "Ангел пазител", "Незабравима" сега и " Листопад" още колко такива има незнам и не ми се мисли, но определено се ядосвам.

# 192
  • до една звездичка
А някъде не пише ли програмата на бТВ за напред?
Нещо не ми се вярва да започнат нов филм, а този да го зарежат наникъде. Не се връзва нещо.
При това са неясно, че има висок рейтинг. Кой бяга от зрители, че да си вкарват автогол?!  Naughty

# 193
  • В тъмната гора.
А някъде не пише ли програмата на бТВ за напред?
Нещо не ми се вярва да започнат нов филм, а този да го зарежат наникъде. Не се връзва нещо.
При това са неясно, че има висок рейтинг. Кой бяга от зрители, че да си вкарват автогол?!  Naughty

За юни още май я няма, знам ли, някой ако я открие ще е хубаво.

# 194
  • В тъмната гора.
Дами и господа във вторник въобще няма да дават Листопад, дали ще го дават в други дни от седмицата незнам.
Ето:
http://www.potv.bg/news/p3_6525_0.html

Общи условия

Активация на акаунт