Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 095
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
За номинациите - Cheburashka и Gargamela  Peace
Но имам и други любимци - HOuSse Baby, Raliko и Man In Black  Hug Сигурно защото мненията ни се препокриват  Heart Eyes
Специално внимание за LilaC - за мен лично тя е като хирург - уникална дисекция на герои и характери  Peace

# 151
красива белла   bouquet

Всъщност бих казала,че в по-малките фирми си има човек за всичко,а секретарка да търчи до банки и прочее-незнам/касиерките го правят или счетоводителите/,още повече със служебен превоз.По-важното обаче е мисленето и на Лейля,че какво толкова,да повозят и баща и ,то Яман нали си има пари,харчи като за световно ooooh! Е,това отдавна казвам е безочие и Яман с право и отказа нов заем/съмнявам се дали са му върнали предните/,но наистина това тяхното си е "Пази боже сляпо да прогледа",до вчера на село,сега-със служебна кола .Ами нормално човек да се шашне,ама тяхното много дразни,особенно на фона на това,че едно говорят, а друго правят.Няма различен морал,или го има или го няма.А в случая-Али Ръза каза"не е редно"-ами и аз мисля-не е редно. Peace

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 13:18 от raliko

# 152
Грешиш!!!  Тази телевизия  може и още по-грубо.  Точно същия прийом използваха, когато Перла беше на привършване и я зарязаха и пуснаха Листопад.  Очевадно и сега ще изпълзват същото.
И спирането до есента също е възможно, след Двама завинаги/Менекше и Халил/  и два тежката артилерия на БТВ  - Ашк и мемну / Забранена любов /.   Ще пускат успоредно всички филми, ще започнат повторение на вече  пусканите през деня, целта е да се запази по-голямата част от аудиторията им през по-голямата част от деня пред екраните.   И това ако не е зарибявка, не знам  какво е.
А да не забравяме и "Стъклен дом", който от есента няма да се излъчва само в неделя Peace
rozi-maxi шокира ме Laughing Shocked Hug

# 153
красива белла   bouquet

Всъщност бих казала,че в по-малките фирми си има човек за всичко,а секретарка да търчи до банки и прочее-незнам/касиерките го правят или счетоводителите/,още повече със служебен превоз.По-важното обаче е мисленето и на Лейля,че какво толкова,да повозят и баща и ,то Яман нали си има пари,харчи като за световно ooooh! Е,това отдавна казвам е безочие и Яман с право и отказа нов заем/съмнявам се дали са му върнали предните/,но наистина това тяхното си е "Пази боже сляпо да прогледа",до вчера на село,сега-със служебна кола .Ами нормално човек да се шашне,ама тяхното много дразни,особенно на фона на това,че едно говорят, а друго правят.Няма различен морал,или го има или го няма.А в случая-Али Ръза каза"не е редно"-ами и аз мисля-не е редно. Peace
Защо да не е редно?Нали закара и нея в къщи...Нали това му е работата нищо толкова не е направила,какво да остави баща си на улицата ли?Вижда,че е започнал работа за да свързва двата края нищо кой знае,колко не е направила закарала го е до вкъщи .

# 154
Момичета ,извинявайте,ако е обсъждано,но Листопад спират ли го от 2 юни или ще го излъчват съвместно с "Двама завинаги"?

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 13:38 от beauty~

# 155
Само да допълня,че и още много неща ме дразнят-това друг да плаща,друг да носи отговорността-отвратително е.И Хайрие чак преживява какво и е на Неджля сега!А защо не преживяваха ,когато ставаше дума за Ферхунде?
Аз нямам свекър и свекърва,съжалявам,че са починали,но дори да не бяха прави за нещо, щях да ги уважавам и обичам,защото са родители на мъжът ми и съответно тяхната кръв е и в синът  ми.
Неджля постъпи егоистично и не мога да приема от съчувствие или за благодарност,че може човек да се жени.А още по-малко,когато знае колко болка е причинила и такъв брак определено не е в полза на Джем.
За това  смятам,че наистина всичко идва от родителите-майката в случая-дъщерите са  повърхностни и лекомислени,прикрити и  нахални,егоистични и лукави,завиждащи на чуждото щастие и злобеещи и лакоми за чуждото имане.В същото време страхът от бащата до някъде е причина за някои техни грешки,но в основата стоят отношенията между  родителите им-от там и идват всичките беди..

Ивона1 като иска да е с баща си ще слезе от колата,ще се качат заедно на автобус или такси-Яман не и плаща да вози и роднините си.Само това казвам.А не,че не го правят масово това,просто мисля все пак,че не е редно.Това е.И Али Ръза го почувства/но интересно защо при него думите се различават от действията му newsm78/.

# 156
raliko и аз мисля така Според мен Неджля се омъжи за да се оневини!За това,което им стори в миналото за ударите,които им нанесе било то съзнателно или не! Но,не се сеща,че така ще ги нарани повече,че ще отвори нови рани...Как така се решаваш да се жениш за буквално 2 дена?Как ще живееш с човек който не обичаш?След всяко недоразумение ще си напомняш грешките,които си направил и ще съжаляваш след това.Джем не е такова момче,което ще и натяква,но съвестта и ще го прави.

# 157
Ралико,точно това имах предвид - обърнаха го на бащиния!
Това е първата работа за Лейля,не оценява шанса си в голямия град и не разбира,че не всички работодатели са като Яман!Искам Яман за шеф!
Да припомня момента,когато даваше дрехите си на Неджля да ги доизносва - докоснала се до парите на Оуз,
сдоби се с парцалки и дрънкулки,а в офиса на Яман придоби самочуствие на важна особа.
/Когато ми писна да оставам всеки ден на работа до сред нощ и казах на шефа,че имам регламентирано работно време и съответно заплащане,той ми отговори "и аз стоя"!Да ама той знаеше защо!Може би съм сбъркала държавата,но поведение като на Лейля не съм срещала/

# 158
raliko Според мен Неджля се омъжи за да се оневини!За това,което им стори в миналото за ударите,които им нанесе било то съзнателно или не! Но,не се сеща,че така ще ги нарани повече,че ще отвори нови рани...Как така се решаваш да се жениш за буквално 2 дена?Как ще живееш с човек който не обичаш?След всяко недоразумение ще си напомняш грешките,които си направил и ще съжаляваш след това.Джем не е такова момче,което ще и натяква,но съвестта и ще го прави.

Според мен тя не изпитва никакви чувства към това момче,още по-малко мисли за това,как ще се почувства той или родителите му.
Няма никакво извинение затова тя какво мисли-тя нямаше право изобщо да припарва до Джем.Ако имаше поне малко гордост и съвест,трябваше да бяга възможно най-далеч-не само,защото за тях тя е опозорена,но и защото  тя опозори тях и синът им.
Това ми напомня как  една  майка казва на синът си-търси си жена с апартамент!,а на дъщеря си-търси си мъж с апартамент!Т.е. нито с едниния нито с другия да се мине.
Ами това мислене много ме дразни,отделно,че аз съм майка на син и незнам как е възможно Неджля да не помисли,че  разделяйки Джем от родителите му  тя му причинява още болка!

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 13:53 от raliko

# 159
Да! Но Джем е богат наследник!Което обръща ситуацията и принципите.

# 160
Ралико,точно това имах предвид - обърнаха го на бащиния!
Това е първата работа за Лейля,не оценява шанса си в голямия град и не разбира,че не всички работодатели са като Яман!Искам Яман за шеф!
Да припомня момента,когато даваше дрехите си на Неджля да ги доизносва - докоснала се до парите на Оуз,
сдоби се с парцалки и дрънкулки,а в офиса на Яман придоби самочуствие на важна особа.
/Когато ми писна да оставам всеки ден на работа до сред нощ и казах на шефа,че имам регламентирано работно време и съответно заплащане,той ми отговори "и аз стоя"!Да ама той знаеше защо!Може би съм сбъркала държавата,но поведение като на Лейля не съм срещала/

И аз искам Яман за шеф,ама-ядец  smile3532
А това,че е богат Джем-всъщност нали това казвам-майката как подкукоросваше дъщерите си-за Джем и Джан-ами тъпи кокошки са и трите!
Обаче и парите на Ферхунде брояха,пък не пожелаха да ги пуснат да си живеят живота с Шефкет,щото това са пари и разходиии,ето това е,двоен стандарт. Peace

# 161
Да! Но Джем е богат наследник!Което обръща ситуацията и принципите.
Честно казано за мен Джем е един лигльо,които е свикнал да има всичко:подкрепа,пари,обич!Не е бил лишаван от нищо той си знае ''Имам всичко,като порасне ще поема фирмата'' това е няма право на друг живот всичко е регламентирано Rolling Eyes Животът му е начертан,но не от него!

# 162
И какво излиза с този двоен стандарт;моето си е мое,чуждото общо.
Когато членове на фамилията са пряко засегнати - може,когато е друг - имаме принципи!
Позната картинка на балканите!

# 163
  • Пловдив
Минавам само да ви отчета резултата от последната анкета за "Мис и Мистър неадекватно поведение" Crazy - както се и очакваше, победителите са злобното бабе Джаврие и безхарактерния мамин синковец Шевкет:

# 164
И какво излиза с този двоен стандарт;моето си е мое,чуждото общо.
Когато членове на фамилията са пряко засегнати - може,когато е друг - имаме принципи!
Позната картинка на балканите!

Абсолютно точно! newsm51

Обаче за Мис куха лейка-Джеврие?????Та тя си е в къщата на синът си,това  не ми е понятно....Може би защото още не съм станала свекърва,ама като бъдеща такава твърдо подкрепям Джервието!

Общи условия

Активация на акаунт