Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Grozdanka, видях го на рекламата, май преследваше Мехмед Laughing

Момичета имаме новина: Левент ще участва в новия сериал Simple Smile

Сега гледах и аз някой друг откъс от Двама завинаги. Нихат Алтънкая (Левент) участва наистина и го раздава лош герой май.
Ако ги дават двата сериала един след друг направо няма да мога да спя след това... Левент, Мехмед + Левент  Joy

моя не стига, че все се мръщи като почне листопад и аз спра мача, а сега с тия двамата на едно място...

# 421
моя не стига, че все се мръщи като почне листопад и аз спра мача, а сега с тия двамата на едно място...
От 14 юни Нова продъжава с излъчването на "Незабравима", а там също имам любимец: Харун newsm44
Незнам при толкова хубави мъже как ще следя другите герои.

# 422
  • Пловдив
Да, анкетите са най-показателни!
В номинациите Ледената кралица води, после е моя милост.  Flutter Благодаря на всички, които са гласували за мене, надявам се още дълго да сме заедно!  Hug Heart Eyes
П.П. Ледена кралица, признай си, че си подправила гласовете, блога е твой!  Mr. Green Joy
Аааа, без бой нищо не признавам Mr. Green От как пуснах анкетата седя в блога и цъкам ли цъкам за мен си, ама пусто само веднъж ми го зачете и повече неще Crazy... Ама аз съм тъпо и упорито човече и ще продължа да си цъкам  tooth

А сега сериозно - всеки може да гласува само по веднъж и след като даде своя вот единствено може да го промени (ако се е объркал или някой от кандидатите го е разочаровал), но при промяна от актива на първоначално получилия вота се приспада променения, така че да няма ощетени или възможност за манипулация Peace

Сега е момента и аз да благодаря на всички, дали своя глас за мен  bouquet - надявам се и занапред да си комуникираме и обсъждаме приятелски любимия сериал Hug

# 423
ок де сорри не съм видяла а май също  и участва и актьорът който играе Шефкет в момента не си спомням името му
Да, ама новия Шефкет ще участва - Хасан Кючюкчетин.

# 424
Добро утро.
Резюме на епизод 153 в сайта на БТВ, ББ:
Неджля осъзнава, че никога няма да бъде приета в семейството на Джем. След излизането си от затвора, Оуз навестява Ферхунде. Дали няма да поиска да му върне парите? Левент прави неочакван подарък на Ферхунде. Нервите на Фикрет не издържат, но дали скандалът в семейството на Тахсин няма да има неочаквани последици? Резултатите от изпитите на Лейля най-после излизат.
Няма за 154.
Хм, разглеждайки другите теми попаднах на нещо. Така, нали Джанер Куртаран е изгонен от "Листопад", заради злоупотреба с наркотици и произтичащите от това закъснения за работа. А как тогава е поканен да се снима в "Любов и наказание"?!? Не знам колко е участието му в този филм, защото не го гледам, ама все още се снима.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 08:37 от Snejkata

# 425
      От това, което съм прочела досега тук, в общи линии, според прочетеното:
       Хайрие е проста, Лейля е психарка, Неджля е пресметлива и хитра, Шефкет е мухльо, Седеф е откачена, заради любовта си към Шефкет, Ферхунде обаче е амбициозна и умна, май единствено Гюлшен не е оклепана? Понякога се питам защо гледате тогава филма?
И аз!  newsm78 Нещо ни се разминават представите за морал и приятни дискусии в темата.  Whistling
Нормално е да ни се разминават представите за морал,тъй като сме се събрали различни хора тук.
Също и представите за приятна дискусия.За мене приятна дискусия е сблъсък на различни гледни точки и мнения,обосновани и без лични нападки.Това,освен забавно,може да се окаже и полезно,разширяващо кръгозора и толерантността.Мен лично различното мнение не ме дразни,не ме обижда,напротив-предизвикателство ми е да се опитам да вникна в него,да го сравня с моето виждане.
Ако всички сме на едно мнение,ако във филма има 2-ма винаги лоши и 5 многострадални ангела небесни(както в зората на сапунките),аз веднага спирам да пиша тук,защото абсурд да гледам подобна боза.Това е първият филм в живота ми,на който гледам над 150 серии и още ме държи пред екрана.Или,както каза актрисата,играеща Неджля в едно интервю:"Моята героиня ще има и възходи и падения,ще бъде и добра,и лоша".
Ето за това гледам филма.

# 426
Жалко за Неджля,гледах епизода с погребението на Джем и си правя извод (тя много плака и все й бяха пред очите хубавите им моменти от запоснанството до края). Трябва да ви черпя,вчера малката(на 14 Wink) имаше рожден ден!Понеже е много любопитна моля кажете какво става с Неджля и Джем като той се връща от казармата.

# 427
може ли да ми кажеш кой епизод е по турската номерация? много искам и а з да го гледам
Честито на патерици за малката  newsm59

# 428
julinkata предстоящите събития се пишат с бели букви.  Peace
Иначе честита ти рожденичка на патерици. Да ти е жива и здрава и много да те радва.     bouquet

# 429
Добро утро и от мен!Това че разбирам действията на Ферхунде,защо тя е такава,не означава че я харесвам.И след като е толкова умна,защо до сега не се усети,че тя е психарката,че тя има нужда от психиатрична помощ!?Сама не знае защо постъпва по начинът по който действа,не й се получават нещата,иска да е щастлива,стреми се към това,но не става.Нормално ли е,с когото и да си,каквото и да правиш,само болка и нещастие да носиш!?Ферхунде прави безпогрешен анализ на хората,а себе си не разбира.

# 430
Добро утро  Hug
Няма как да анализираш правилно себе си, защото винаги го има субективния момент. Отстрани е по-лесно и по-обективно.  Peace

# 431
яненце епизодът май беше около149,но не съм сигурна и все пак нещо за Неджля и Джем в предстоящите епизоди?

# 432
Ако един човек ми каже,че не постъпвам правилно,ще си кажа-ок,хора разни,не мога да се харесам на всички.Ако ми го кажат 2-ма човека,пак така ще си кажа,но ако всички около мен ми го казват,на Ферхунде дори единствената й приятелка и дори майка й го казва,би трябвало да се замисля,дали наистина не са прави,дали аз не съм в грешка newsm78.

# 433
rozi-maxi В Листопад няма човек до сега,който да си е посипал главата с пепел от самообвинения,нито да поеме отговорност за грешките Peace А да очакваме от Ферхунде това,поне който е гледал напред знае,че ББ това със сигурност няма да стане. Peace

# 434
rozi-maxi май почна да ти липсва Ферхундето като я поизолирахме и извадихме под светлините на прожекторите Неджля.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт