Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 054
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Че то Шефкет осъдиха ли го, че и да тръгне да излиза от затвора?  newsm78
Може аз да съм изпуснала нещо, ама поне според мен той още седи следствен и си чака присъдата.  Thinking
Още не са, ама да си постои там.Какво му е храна му носят,на специални грижи е няма да се учудя ако и детегледачка му наемат,та да не вземе да се разболее или още по-страшно да загуби апетит.Тогава не знам Хаирието ще се поболее,а и е обкръжен от престъпници,ако му повлияят лошо  Naughty Али Раза ще отиде да им се скара да оставят синчето му намира.Или ще говори с директора да го освободи защото том не му харесват условията  Sick

А,за това на кой се оприличавам мисля,че имам нещо от Ферхи и Неджля  newsm78 Макар че симпатизирам на Лейля не виждам себе си в нея,поне на този етап на сериала.За по-нататък ще видим  Peace

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 12:45 от Ивона1

# 451
  • до една звездичка
...
Какво му е храна му носят,на специални грижи е няма да се учудя ако и детегледачка му наемат,та да не вземе да се разболее или още по-страшно да загуби апетит...

Какъв ти затвор?! Истински пионерски лагер си е това!  Naughty Mr. Green

# 452
...
Какво му е храна му носят,на специални грижи е няма да се учудя ако и детегледачка му наемат,та да не вземе да се разболее или още по-страшно да загуби апетит...

Какъв ти затвор?! Истински пионерски лагер си е това!  Naughty Mr. Green
То на пионерски лагер  не е толкова хубаво.Домашни банички,телефони,вижда се с техните,когато иска от каб на директора!Колкото повече пиша толкова повече ме вбесява #2gunfire. '' Ох колко ли му е тежко,какво ли яде'' ''Ааа отслабнал е  #Cussing out

# 453
  • до една звездичка
...

Какъв ти затвор?! Истински пионерски лагер си е това!  Naughty Mr. Green
То на пионерски лагер  не е толкова хубаво.Домашни банички,телефони,вижда се с техните,когато иска от каб на директора!Колкото повече пиша толкова повече ме вбесява #2gunfire. '' Ох колко ли му е тежко,какво ли яде'' ''Ааа отслабнал е  #Cussing out

Да бе, нали и аз това казвам.
Те, ако и нашите бяха такива, мангалите на опашка щяха да се редят и с връзки да влизат...  Crossing Arms

# 454
То на пионерски лагер  не е толкова хубаво.Домашни банички,телефони,виждасе с тяхните,когато иска от каб на директора!Колкото повече пиша толкова повече ми вбисява #2gunfire. '' Ох колколи му е тежко,какво ли яде'' ''Ааа отслабнал е  #Cussing out

Аз мисля ,че всяка майка би реагирала така за детето си,каквото и да е направило.Аз също някой път си мисля ,че постоянно досаждам като звъня на сина ми да питам как е,ял ли е,облечен ли е,така че за мен е нормална реакция на Хайрие.

# 455
Да бе, нали и аз това казвам.
Те, ако и нашите бяха такива, мангалите на опашка щяха да се редят и с връзки да влизат...  Crossing Arms
То не беше превземки,лиготии....Много смешен ми стана Али Раза,като каза на директора ''поверявам ви сина ''
Някои ще каже,че на детска градина го води..  Sick

# 456
Аз си спомням брат ми като беше в казармата, как сме разнасяли чантите с яденето между Пазарджик и Пловдив всяка седмица.До клетвата хич не ги пускаха, та ние бяхме като Али Ръза и Хайрието, вечно на вратата на казармата с яденето в ръце.  hahaha Joy Joy Joy
Даже ме "жениха" на другия край на България, после болни роднини изнамерихме, детето ми "кръщаваха" само и само да му издействаме 2-3 дни отпуска. Какви ли не циркове сме мислили, за да го пускат.  Mr. Green

# 457
  • София
привет момичета Simple Smile след трите почивни дни сме готови за Листопада Simple Smile))
пп. пак сте изписали многоооо страници и отивам да чета!

# 458
То на пионерски лагер  не е толкова хубаво.Домашни банички,телефони,виждасе с тяхните,когато иска от каб на директора!Колкото повече пиша толкова повече ми вбисява #2gunfire. '' Ох колколи му е тежко,какво ли яде'' ''Ааа отслабнал е  #Cussing out

Аз мисля ,че всяка майка би реагирала така за детето си,каквото и да е направило.Аз също някой път си мисля ,че постоянно досаждам като звъня на сина ми да питам как е,ял ли е,облечен ли е,така че за мен е нормална реакция на Хайрие.
Тя какво си мислеше,че ще го гледат като писано яйце?Това е затвор (ако може да се нарече така) не стига,че и позволява всякакви не волности ами и не е доволна.Диетолог ли да ми наемат да не отслабне?Дори прекалено меко се държат с него..

# 459
Момичета много сте строги към Хайрието. Вярно че и на мен ми се струва почти като почивна станция затвора, но тя си е майка и си мисли сина и се притеснява. Понеже е многословна и досажда малко, но според мен е нормална реакцията и.

# 460
Тя какво си мислеше,че ще го гледат като писано яйце?Това е затвор (ако може да се нарече така) не стига,че и позволява всякакви не волности ами и не е доволна.Диетолог ли да ми наемат да не отслабне?Дори прекалено меко се държат с него..
Естествено,че не си е мислила така,че ще го гледат като писано яйце.Хайрие не е чак толкоз глупава ,че да няма представа  къде отива сина и.Просто като всяка майка иска най доброто за сина си,независимо има или няма вина.Както даде пример и  Cheburashka за брат си.На мъжа ми също така са висяли пред вратата на казармата с кюфтаците да не замре гладен.Така ,че тоя филм затова е толкова гледан,з-то описва самата действителност.Един вид Всекидневен филм.Развива се по действителен случай.

# 461
Това имах предвид и аз. Където и да е, каквото и да е направил, всяка майка я боли за сина й, и винаги го мисли, дали е ял, дали е спал, дали не е болен.  Peace

# 462
Естествено,че не си е мислила така,че ще го гледат като писано яйце.Хайрие не е чак толкоз глупава ,че да няма представа  къде отива сина и.Просто като всяка майка иска най доброто за сина си,независимо има или няма вина.Както даде пример и  Cheburashka за брат си.На мъжа ми също така са висяли пред вратата на казармата с кюфтаците да не замре гладен.Така ,че тоя филм затова е толкова гледан,з-то описва самата действителност.Един вид Всекидневен филм.Развива се по действителен случай.
Има разлика между казарма и затвор  Peace Да трябва да се притеснява за сина си така е майка е,но баш пък такова охкаге и пъшкане ми идва малко в повече..

# 463
Ивона1 и казармата не е от най-приятните места. Много зависи къде ще попаднеш. Виж в един затвор са Шефкет и Оуз, ама Шефкет е все едно на пионерски лагер, а пък Оуз го наръгаха в същия този затвор.  Crossing Arms
А на Хайрието да си охка и пъшка си й идва отвътре.  Mr. Green

# 464
  • Майничка
Ако един човек ми каже,че не постъпвам правилно,ще си кажа-ок,хора разни,не мога да се харесам на всички.Ако ми го кажат 2-ма човека,пак така ще си кажа,но ако всички около мен ми го казват,на Ферхунде дори единствената й приятелка и дори майка й го казва,би трябвало да се замисля,дали наистина не са прави,дали аз не съм в грешка newsm78.

За да хване дикиш, трябва да го чуеш от хора, на които имаш доверие. А при Ферхунде принципът е "Акъл и мизерии - всекиму, доверие - никому!". Wink

Хайрие не е права - за да влезе снахата в семейството им, вината е изцяло на Шефкет, включително и в това, че е успял да "подработи" по правилния начин майка си. Виж, за да влезе в къщата им, вината е на родителите - някой да ги чу да казват "Като толкоз я обичаш, вземай я и си търсете жилище!"?

Честно си признавам, че май съм Шефкет, с лек уклон към Нехир. Само дето си избивам хазартните мераци в не-финансов план и с мойто Ф-е се работим взаимно, та сме танто за кукуригу. Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 14:12 от gargamela

Общи условия

Активация на акаунт