Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 045
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
...... някой да ги чу да казват "Като толкоз я обичаш, вземай я и си търсете жилище!"?
По принцип така трябваше да стане.Но само и само да не го загубят,наранят и отдалечат сина си от от тях бяха принудени да е приемат.

# 466
С риск да се отдалеча от сина си,точно така ще постъпя - които иска да създава
семейство,трябва да е наясно и къде ще живее!
Стига с това дундуркане и отглеждане,не харесвам комуните!

# 467
Някой знае ли колко серии е този сериал?

# 468
Още го снимат. Сигурно и сценаристите не знаят колко серии ще е.  Mr. Green

# 469
Още го снимат. Сигурно и сценаристите не знаят колко серии ще е.  Mr. Green
               Дано само не бият рекорда на " Дързост и красота"  Mr. Green

# 470
Винаги съм се  възхищавала на майки/тип квачки     /,които  правят и невъзможното децата им да са щастливи.Грижовни и  безкористни,всеотдайни,всеопрощаващи,нежни и с дори тъпоумно чувство на заслепена майчина любов-само който има всичко това може да каже със сърце на ръка,че има идеалната майка.Това не значи,че децата са им идеални,но..поне не са били ощетени и са имали цялата обич,която им  е дала възможност да бъдат малко по-добри!
Не значи и,че такива майки са идеални изобщо-те са идеални по своему,една майка трябва да бъде точно такава,а не да предпочита  едното си дете пред другите,не да предпочита чуждото дете пред своите.Тя трябва да бъде  тип Хайрие,колкото и глупава да е на моменти,но..никога не е толкова глупава,та да навреди на децата си или да се откаже от тях.Всичко ,което прави е от любов и макар,да не одобрявах отношението и към Ферхунде я разбирам. Peace

# 471
Винаги съм се  възхищавала на майки/тип квачки     /,които  правят и невъзможното децата им да са щастливи.Грижовни и  безкористни,всеотдайни,всеопрощаващи,нежни и с дори тъпоумно чувство на заслепена майчина любов-само който има всичко това може да каже със сърце на ръка,че има идеалната майка.Това не значи,че децата са им идеални,но..поне не са били ощетени и са имали цялата обич,която им  е дала възможност да бъдат малко по-добри!
Не значи и,че такива майки са идеални изобщо-те са идеални по своему,една майка трябва да бъде точно такава,а не да предпочита  едното си дете пред другите,не да предпочита чуждото дете пред своите.Тя трябва да бъде  тип Хайрие,колкото и глупава да е на моменти,но..никога не е толкова глупава,та да навреди на децата си или да се откаже от тях.Всичко ,което прави е от любов и макар,да не одобрявах отношението и към Ферхунде я разбирам. Peace

Ако Хайрие беше толкова всеотдайна и грижлива,защо един път не седна до Айше?Защо един път не и помогна за домашните или просто да я попита как е? Това за мен не е добра майка.Водиха я на психолог,но пак не се сетиха да и обърнат малко повече внимание.Да я попитат какъв е проблема защо се държи така само я отдалечават от себе си.Мислеха си,че с лекаря и ''НЕ говорете пред Айше''всичко се оправя.Дете е,но усеща,че крият от нея,че в нейно присъствие никой нищо не смее да каже.А,може би така се чувства изолирана и може би не желана.Ако такова детство са има ли и другите и деца разбирам постъпките им и опрадавам грешките.

# 472
Винаги съм се  възхищавала на майки/тип квачки      /,които  правят и невъзможното децата им да са щастливи.Грижовни и  безкористни,всеотдайни,всеопрощаващи,нежни и с дори тъпоумно чувство на заслепена майчина любов-само който има всичко това може да каже със сърце на ръка,че има идеалната майка.Това не значи,че децата са им идеални,но..поне не са били ощетени и са имали цялата обич,която им  е дала възможност да бъдат малко по-добри!
Не значи и,че такива майки са идеални изобщо-те са идеални по своему,една майка трябва да бъде точно такава,а не да предпочита  едното си дете пред другите,не да предпочита чуждото дете пред своите.Тя трябва да бъде  тип Хайрие,колкото и глупава да е на моменти,но..никога не е толкова глупава,та да навреди на децата си или да се откаже от тях.Всичко ,което прави е от любов и макар,да не одобрявах отношението и към Ферхунде я разбирам. Peace

raliko,много хубаво си се изразила и съм на абсолютно на същото мнение Peace.Честно казано съм приятно изненадана,останала съм с впечатление че си доста негативно настроена към Текинови и се радвам да прочета този ти постинг !:hug:

Но хайде да поговорим за отношението към Ферхунде,какво беше и какво трябваше да бъде?Според мен,особено Хайрие беше много търпелива,даже й споделяше,тя беше по-благосклонна към нея.Как една всеотдайна майка би могла да гледа,как тормозят сина й да бъде благоразположена към виновницата!?Според мен я търпяха даже повече,отколкото трябваше.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 17:27 от rozi-maxi

# 473
ок де сорри не съм видяла а май също  и участва и актьорът който играе Шефкет в момента не си спомням името му
Да, ама новия Шефкет ще участва - Хасан Кючюкчетин.
да де аз него имам предвид

# 474
Извинявайте,че ви прекъсвам,но вече за трети път моля някой да ми каже какво става след като Джем се връща от кармата.

# 475
от казармата,извинете за грешката Wink

# 476
от казармата,извинете за грешката Wink
Има бутон редактирай ако си объркала нещо!  Peace

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 16:25 от Ивона1

# 477
Няма ги тези дето гледат напред, за да ти кажат за Неджля и Джем. Peace

# 478
За съжаление всички се учим да бъдем родители върху собствените си деца.
Айше  /както е винаги с най-малките/ е потърпевша  поради липса на внимание и грижи най-вече от майката.Но не случайно се казва-малки деца,малки проблеми и големи деца-големи проблеми.За това и на Хайрие и идва в повече,то не бе Лейля,не бе Неджля,после Фикрет,Шефкет-ами сложно е.Не я оправдам повтарям,но я разбирам.За това обаче  лично аз не бих родила  5 деца,защото за мен поне е за предпочитане качеството пред количеството. Peace

# 479
Благодаря ти все пак Cheburashka

Общи условия

Активация на акаунт