Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 32 990
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Аз умишлено подминах този постинг. Не мисля, ч ее редно да го коментираме или да му отделяме много внимание.
Нека бъдем позитивни и да коментираме само филма и събитията около него. Значи утре Шефкет става на  32 години. Какви подаръци сте му нагласили да пратим Али Реза да му ги занесе в затвора Simple Smile

# 511
Аз умишлено подминах този постинг. Не мисля, ч ее редно да го коментираме или да му отделяме много внимание.
Нека бъдем позитивни и да коментираме само филма и събитията около него. Значи утре Шефкет става на  32 години. Какви подаръци сте му нагласили да пратим Али Реза да му ги занесе в затвора Simple Smile
Плюшено меченце та да не го е страх сам в студеното легалце. Mr. Green

# 512
... Какви подаръци сте му нагласили да пратим Али Реза да му ги занесе в затвора Simple Smile
Гигантска торта със стриптизьорка, която изскача от нея!

# 513

Ауу аз мислех да правя торта. Соя ме отмени и ми отпадна ангажимента. Аз мисля да ми пратя гоблен с образа на Ферхунде в реални размери Simple Smile

# 514

Може ли да помоля снимки на тези , които плюят Неджля...Една "нездрава" завист ми прозира тук...Момичето е толкова красиво...Толкова мъдро  посъветва Джем да не се кара с родителите си... Аз съм на 49 - ще изпратя и мои...Искам мили момичета да видя как изглеждате в реалния живот...Злобата и завистта доста състаряват... Следя и Любов назаем форума , но там има позитивизъм и хумор....
Не мога да ви разбера,не може всички,да я харесваме това,че вие я харесвате никак не значи,че всички трябва да и симпатизират!Аз не виждам човек,който да и е анти фен както отбелязваме правилните и постъпки така и лошите!И защо трябва да изглежда лошо човек,който не я харесва защо трябва да има злоба в него?
Ох ама моля ви се!Момичето (Неджля) е толкова мъдро,че избяга със съпруга на сестра си!Момичето е толкова умно,че не се усети що за стока е Мадам!Момичето избяга при първата трудност,мафиотите на Телят в бара.
Ама моля ви се тя е светицата във филма!И за сестра и я е грижа дори!Като беше в болницата (когато Лейля абортира) даже "мило","мило" и каза:Сама си си виновна.
И това ми цялото "умно" момиче постоянно изтъква колко много била преживяла,ами миличка какво то си надробиш това ще сърбаш,бе!
Не се сдържах просто,извинете ме  bouquet
С най-добри чувтсва и нищо лично към Нелжем.Ама невиждам никакви чак толкова прехвалени черти в Неджлято.Едно хлапе,което се опита да се наложи и се провали!
Айде дерзайте!

# 515
  • София
Момичета знаете ли в коя серия умира Джем в оригинал видях 126 много ми е тъжно че така се развиват нещата с Неджля

# 516
Видяхте ли промото  Embarassed ббЛейля се опитва да се самоубие,но се обажда на Оуз а той на Али Раза,които я спира.И тя влиза в лудницата

# 517
...Не се сдържах просто,извинете ме  bouquet
Оффф, аман вече!
Неджля е красива и умна, има си хубав, добър и богат мъж който я обича, кола и шофьор, и свекърва която се опитва да се сближи с нея. Ня-ня-ня-ня! Crazy
Ауу аз мислех да правя торта. Соя ме отмени и ми отпадна ангажимента. Аз мисля да ми пратя гоблен с образа на Ферхунде в реални размери Simple Smile
Не бе, миличко, аз ще направя тортата, а ти ще влезеш вътре (естествено след като е опечена) и като я поднесат, ти изскачаш отгоре, ококорваш се и извикваш "Сюрприиииз!" (Пу-пу-пу)

# 518
...Не се сдържах просто,извинете ме  bouquet
Оффф, аман вече!
Неджля е красива и умна, има си хубав, добър и богат мъж който я обича, кола и шофьор, и свекърва която се опитва да се сближи с нея. Ня-ня-ня-ня! Crazy
Красива- да бе туй грима е голямо нещо.От друга страна е въпрос на вкус.
Умна-тва` как по-точно го разбрахте.Че учи в университет ли?
Джем е по-скоро заблуден.
Кола и шофьор- Господи боже това ще го оставя без коментар hahaha
свекърва опитваща да се сближи с нея- как да се сближи с "нещото",което провали сина и?!Изневери му най-просташки и въобще пръстени му връща лигави се...

Гледате само и единствено от "вашия" ъгъл.

# 519
Видяхте ли промото  Embarassed ббЛейля се опитва да се самоубие,но се обажда на Оуз а той на Али Раза,които я спира.И тя влиза в лудницата
Лелеле ooooh! Аз видях, че ББ: Оуз звъни на Али Ръза, ама не знаех, че е за това Cry

# 520
Гледате само и единствено от "вашия" ъгъл.
Естествено!  Laughing Laughing Laughing

# 521
Видяхте ли промото  Embarassed ббЛейля се опитва да се самоубие,но се обажда на Оуз а той на Али Раза,които я спира.И тя влиза в лудницата
Лелеле ooooh! Аз видях, че ББ: Оуз звъни на Али Ръза, ама не знаех, че е за това Cry
Пфууу побъркаха го това момиче #Cussing out #2gunfire

# 522
 Cry  Много ми стана неприятно за Лейля

# 523
Cry  Много ми стана неприятно за Лейля
На мен от една страна ми стана много жал,че се затвори единствената още отворена врата и в същия момент подкрепата на Неджля не можа да събере сили в себе си да каже,че мечтата и се погуби  Cry

# 524

Следя развитието на героите и се опитвам да разбера какво е посланието на сценаристите , променили толкова много романа на Решат Нури...Не ми харесва поведението на Ферхунде , но веднъж не я нападнах - дори и за нея се опитвам да намеря извинение...Но и аз да припомня някой сцени - кой зад гърба на сестра си отмъкна приятеля и, кой се измъкна посред нощ и отиде при него - съжалявам я , защото я изнасили , а не искам на никой да се случи нещо подобно...Но после кой подхвърли розовото палтенце на Неджля...!?
       И въпреки това се опитвам да открия смисъла - искат да ни внушат, че всички можем да сгрешим и ако извадим поука от грешката и я осъзнаем , извиним се и се опитаме след това да живеем достойно  пак можем да ходим с вдигната глава...Никой от нас не е застрахован от грешки в този живот - по-важното е да не ги повтаряме .... И още нещо много важно - кръвта вода не става , това не съм го измислила аз...Мисля , че най-голямото послание на филма е , че семейството и близките са най-важното в този живот и е крайно време да го осъзнаем , защото тези ценности в 21 век са на изчерпване...

Общи условия

Активация на акаунт