Мнения за д-р Стойчо Стоев МД-София

• 3 394
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!Спешно ми трябва мнение за д-р Стойчо Стоев от МЦ към Майчин Дом.Случайно попаднах на него и не съм сигурна дали да продължа да си водя бременността при него.Незнам нищо за този доктор.....Споделете моля!!!

# 1
  • София
 Моя близка приятелка също е попаднала на него и аз търся мнения.

# 2
На мен ми води консултацията до пети месец. Не съм доволна. Незаинтересован, мързелив, безкрайно отегчен от работата си доктор. Всеки път се молех за болничен, а бях рискова бременност. Цялата документация се води от акушерката, но и от нея не съм очарована, щели да ми дадат болничен, ако преценели, а аз бях пета бременност, с четири спонтанни аборта. Добре, че се изместихме да живеем за кратко в провинцията, та смених доктора и си ми водеха консултацията като хората до края на бременността.

# 3
  • София
Аз съм му пациентка още от времето, когато работеше във Военна болница. Отличен специалист. Изключително спокоен и прецизен, не те затрупва с излишни изследвания и манипулации.

# 4
Не се прецаквайте да ходите при него, изключително несериозен лекар. Идва на работа, когато си поиска, не си спазва часовете. Трябваше да го чакам по 30мин да си изпие кафето след като дойде. Не обръща никакво внимание на пациентите си, а всичко се води от акушерките. 

Общи условия

Активация на акаунт