2003 новите първолаци 2010/2011 - 4

• 28 469
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Привет.  Hug Аз пазих хладината у нас почивните дни. Сашо излизаше да поиграва с приятелчета сутрин до 11,00 и вечер след 18,00часа.
Лека, гореща седмица.  Sunglasses

# 706
Добро утро и от мен,

chibi и ние изкарахме уикенда у дома на хладно, че и тук жегите не се издържаха.
Но за вас съобщиха по новините, че било най-горещо.
Дано скоро се поразхлади това време...

Лучия много искаше да я водя на нашия Аквапарк, но там водата е много студена, а и още се прокашля, и не посмях.
От жегата пък започна да и `се приспива на обяд, иначе отдавна не спи следобеден сън, та и аз си поспах, покрай нея Grinning

Успешна седмица на всички

# 707
Днес излизат класиранията за нашите училища та сме предстартова треска.Simple Smile
Дани два дни беше залепен с маркуча в градината на майка ми и ходеше бос навсякъде ,никакви сандали и обувки.Много се кефя на топлото време,ама тези жеги са адски.Понеже наборът спи до късно,то сутрин не можем да излизаме с бебето,чак следобяд се класираме,но пък лягаме всички много късно.Седим навън до 11-12ч. вечер.

# 708
Здравейте!
Ние сме на тема световно.Наборчето е голям фен.В събота следобяд бяхме на плаж.Вчера също от 9 до 10.30ч и от 15.30 до към 17ч.
ДесиХ3,успех с класирането! Peace

# 709
ДесиХ3, късмет и от мен.  Praynig
petia_d75 , така е, обикновено градът ни, уви е първенец по жегата . ooooh!
Сашко не се вълнува от футболното събитие на планетата.  Joy

# 710
Искрено ви благодаря за пожеланията и вниманието! Много ме трогнахте! Hug  bouquet
Влизам чак сега, че рождения ден се проточи във времето Laughing, то всъщност всяка година така се получава, един ден не ни стига да отпразнуваме подобаващо и се разпростираме я в два, я в три...
Сега обаче съм на нова вълна - чакам резултатите в училище и първата родителска среща на 16ти. След нея имам намерение да купувам малко по малко помагалата и всичко останало, не мисля да чакам края на август, началото на септември и да се боря с тълпите пазаруващи.
Искам да й купя красива кутия за храна, но нямам никаква идея каква и от къде. Някой да има идея? newsm78

# 711
  • софия
Утре излизат и нашите резултати от приема по паралелки. Тръпна в очакване. Много ми е симпатична госпожата. А моята девойка иска чанта с колелца. Спрях се на Габол. Повече от 50 лв за чанта не бих дала. Ама защо с колелца,  като аз ще я нося и ще ме бие в бъбреците по два пъти на ден..... newsm78

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 15:41 от gabelas17

# 712
  • Русе
 Днес е нашата родителска среща. Влизаме в системата, няма как  Sad.  Ще бъда със Светослав, защото баща му е в командировка и аз ще го вземам от тренировка и право в училището.  Подтиснато ми е едно такова.
  Седим си иначе на климатика и само излизаме до залата за тренировки. У дома се слуша поредната любима песен I like to move it move it, и така без край.

# 713
Лято,gabelas17,стискам палци. Peace

# 714
Не сме приети в желаното училище,резерва сме.Приети сме вдругото училище,в което бяхме подали за всеки случай документи. Confused

# 715
Деси, съжалявам! Дано да е за добро.
Аз се готвя за днешната родителска среща и да си призная, доста ми е притеснено. Надявам се да харесам учителките и изобщо, очакванията ми да се оправдаят.

# 716
Деси, съжалявам! Дано да е за добро.
Hug

Неочаквано за мен ми се обадиха,че нашата родителска среща ще е утре. Rolling Eyes

Температурите навън са нечовешки. sweating На Дани вчера му изгоряха ръчичките до раменете.Вечерта се мазали с кисело мляко с баба си.
Лека седмица!

# 717
Лято,gabelas17,стискам палци. Peace

Иаз , и аз.  Praynig
Деси, съчувствия за неприемането в едното училище.  Sad
Амбър, у нас пък вървят нон-стоп AC/DC, Rammstein и Crazy Frog.  Joy

# 718
  • София
Искам да й купя красива кутия за храна, но нямам никаква идея каква и от къде. Някой да има идея? newsm78

Прегледай тази тема-няколко страници назад. По-ориентираните майки са дали линкове.  Simple Smile

# 719
Благодаря, Vivi, ще го направя.
Извинявам се, че не чета съвсем редовно и задавам въпроси, отдавна уточнени Blush

Общи условия

Активация на акаунт