2003 новите първолаци 2010/2011 - 4

• 28 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Иринка, честит ти абитуриент! Много успехи му желая и попътен вятър.  Hug Павел много ми прилича на него. И така като гледам, ти си истински пример как се свалят килограми, чудесно изглеждаш!
Лято, искрено ти съчувствам за преживяната уплаха. Добре, че си я видяла навреме. А за децата... какво да ти кажа и аз не исках като малка, ама гледа ме, цели две имам.  Laughing
Бети, може да не е скарлатина, не се тревожи. Бързо оздравяване на Косето и дано малката не се зарази.
Ваче, благодаря, че сподели за книжките на Василиса, честно казано, не знаех за тях. Чак ме е срам да призная.  Laughing Ще ги потърся, може би ще са интересни и за дъщеря ми, в момента много се вълнува от приказки, книжки и рисунки.

# 91
  • sofia
Здравейте!
Искам да ви споделя разговорът ни от снощи, който се завъртя покрай деца, бебета, майки и т.н.
Питам я аз:
- А ти колко деца искаш да имаш, когато порастнеш?
- Нито едно - ми отговаря примирено Shocked
- Защо? ooooh!
- Аз искам да имам охлюви...
 Rolling Eyes
Да ти кажа право е детето  Laughing Аз, ако знаех какъв зор е, сигурно щях да мина на охлюви  Thinking

Ирина, да ти е жив и здрав големия мъж! Понеже работя със студенти и лека-полека почнах да им викам "децата".....нищо, че не съм толкова дърта.

# 92
  • София
Много ви благодаря, момичета.  Hug

# 93
Иринче, да ви е жив и здрав абитуриента. Много късмет и успехи му желая .

Хексилина, както винаги - страхотни снимки. Благодаря ти, че сподели с нас тези красоти  Hug

Бети, бързо оздравяване на Косето.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 16:01 от tanita

# 94
  • София
Ваче, благодаря, че сподели за книжките на Василиса, честно казано, не знаех за тях. Чак ме е срам да призная.  Laughing Ще ги потърся, може би ще са интересни и за дъщеря ми, в момента много се вълнува от приказки, книжки и рисунки.

Ааа, книжката е чудесна. Сега ще си купя за мой си кеф и тези за по-големи  Grinning

Лято, кажи й, че не искаш да си баба на охлюви  Joy Joy Joy

# 95
  • София
Иринче да ви е жив и здрав абитуриента  Hug Много късмет, успехи и попътен вятър на голямото момче.
Стаскам палци за малкия абитуриентн утре  Peace / нали са утре резултатите/

Хриса страхотни снимки и хубава разходка сте си направили  Hug
Бети, бързо оздравяване на Косето.

# 96
Хексилина, големи красоти.  Hug
Благодарности, че ги сподели с нас!  Heart Eyes
Лято,  Heart Eyes на сладуранката.  Joy

# 97
  • софия
Бети, не се притеснявай с тази скарлатина. Тази болест не може да се обърка. Ще Ви пуснат гърлен секрет и ако има бетахемолитичен стрептокок изолиран на 5 степен ,  чак тогава е скарлатина. Моята пък носеше бактерията , но не го изкара по типичния начин. И ние с таткото го бяхме прихванали,един антибиотик за десерт ,  но все пак е въпрос на имунна система дали ще го изкара.

# 98
Качих 3 снимки на Матей в едно от албумчетата. Не можах да разбера на какъв принцип са разделени снимките в албумите Embarassed, дано да е вярното. Всички снимки от връчването на свидетелствата са и с други деца, защото е завалял дъжд и малко са били сбутани под навеса. Затова го и снимах в къщи още веднъж със свидетелството.

Ирина, честит ти абитуриент! Да почерпиш и за студент скоро!

# 99
Момичета, благодаря за пожеланията! Косето се чувства отлично вече, но днес все пак ще посетим лекарката.
Направих нов албум със заглавие - Първокласно лято! Може там да публикувате снимки на наборите - от тържествата и от лятната ваканция. Наесен ще направим нов - за първи клас!

# 100
Привет и в новата тема! Докато се включа и вие ще изпишете 50 страници Hug
Днес е нашето тържество за завършването, много съм любопитна какви са ги натворили Grinning

Иринче, поздравления за твоя абитуриент! Само успехи му пожелавам!
Бети, има ли някой в градината болен от скарлатина освен него? Бързо оздравяване!

А сега се връщам да чета назад и да гледам снимки, че много съм изпуснала. Blush

# 101
Здравейте, толкова отдавна не съм писала тук че изгубих темата. На нас днес ни е тържеството и ще ни дават свидетеството. Голям мерак е, че щели да излизат във ваканция Joy

# 102
И Сашко чака с нетърпение ваканцията.  hahaha
Ние утре ще видим каво са сътворили за тържеството.  Wink
Знам само, че ча-ча-ча ще танцуват.  Laughing

# 103
А нашите ще са каубои. Simple Smile

# 104
А нашите ще са каубои. Simple Smile
Laughing Сладури.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт